• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

kızlarrrr günaydın uyudum uyandım geldim şimdi ilk gitmemen başlıyım 11de gittik idrara sıkışık ol dediler iç iç 2.5 lt su içtim gelmedi az yürüdüm gelsin diye anammmm bi anda bastırdı 2.olarak girdim ama 2 kez yaptım ç.şimi genede yetmedi neyse bebişimi koydu doktor rahmime nokta gibiydi bol bol dua okudum hemşireye dedimki ben çok fenayım ne zaman ç.şimi yapcam hemen bez koyalım dedi iyi dedim anammmm hiç bu kadar rezil olmamıştım hayatta diğerleri halt etmiş bunun yanında :17: bütün yatağa çıkmış o kadar su içmeye normal yani ama yerin dibine girdim :17: neyse bebeğimi aldım 2 saat sonra çıktım hastaneden 2 gün trabzonda kaldım dinlendim bu sabah 4te çıktık evdeyim şuan buarada doktor iğnemi kesti alerji olmuşum ağrı yapması vs. bundanmış kızlar tablete döndüm jel verdi bide kullanıyom bebeğim içerde naptı acaba bazı umutsuzluğa kapılıyom ama ne bilim allah büyük hafif sızım var kasıklarımda şimdi benimki yerleşmişmidir kızlar

Hosgeldin canim,hiç umutsuzuluga falan kapilma hep positif ol insaAllah,sen rahat olda bebisin guzelce yerlessin annesi :)

beni çok merak etmişsiniz teşekkür ederim ama maalesef negatif o kadar kötüyüm ki gözlerim şiş şiş yazıyorum ama sizi merakta bırakmak istemedim asla isyan etmiyorum vardır bunda da bi hayır ama insanız bazen gücümüz tükeniyor Peygamber Efendimiz (sav) inde dediği gibi insanız sonuçta kalp hüzünlenir göz yaşarır mervecim sana da çok sevindim Allah kucağına almayı nasip etsin

geçmis olsun,ne desek anlamsiz,Rabbim içini ferahlatsin insaAllah

Selam arkadaşlar ben 12 yıllık evliyim bir kere kendiliğinden gebe kaaldım ne yazıkki 7.5 haftalıkken beni bıraktı gitti ardından tüp ve aşılama denedim ne yazıkki tutmadı benim kilo problemimde var denedim kilo vermeyi olmadı 108 kilolarda falanım yani uff dedinizi duyuyorum:)Bu ay karar verdim ve tekrar tüp tedavisine başladım bugün iğnelerimin 3.günü gonal kullanıyorum 300 lük ve innohep diye bir kan sulandırıcı özelikle kan sulandırıcı canımı çok yakıyor ama sabredicez bu arada 36 yaşındayım ve sanırım artık maddi olarakta son şanslarımı yaşıyorum medicanada süha beyde tedavi oluyorum doktorumu çok sevdim geçen tüp tedavimde sadece bir yumurtam olmuştu umarım bu sefer daha çok yumurtam olur bu aralar sürekli ağlıyorum sanırım ilaçlardan böyle bodaslama daldım konuya ama beni anlıyabileceklerdensiniz korkuyorum endişeliyim heyecanlıyım....
Bu arada pozitif alan arkadaşlar tebrikler rabbim kucanıza almayı nasip etsin inşallah.
Olmayan arkadaşlarım lütfen kendinizi çok yıpratmayın son tedavimden sonra ben kendimi mahvettim 1.5 senede zor toparlandım panik atak krizleri yaşadım lütfen kendinize böyle bişey yapmayın umarım bende pozitif alırım ama alamassamda inşallah o eski günlere dönüp yaşamam o zamanları Rabbim herkesi tüm isteyenleri sevindirsin...

canim benim öncelikle geçmis olsun,benimde ilk tedavimde sadece 1 tane yumurta olmustu oda dollenmemisti,inan her tedavi farkli oluyo,doktorun protokolu degistirir bu sefer daha çok ve saglikli yumurtalarin olur insaAllah,biliyorum zor oluyor ama Allah buyuk ona sigin daha rahat olursun,opuyorum

canim nasilsin insaAllah iyidirsin,gece komsuda neler hazirladiniz öyle :)

canım ben çok iyiyim hayatımda değişen bişey yok şimdi adetimi bekliyom rabbime dua ediyom inş bu sefer dondurulmuşlarım bana sıkı sıkı tutunur diye.

dün gece komşuya yardıma gittik kışlık kavanozlara kahvaltılık pişirip dolduruyodular işte birlik olduk hepimiz işin ucundan tuttuk

transferi gerçekleşen ve deneyim yaşamış arkadaşlar tuvalete gittiğim zaman afeders,n,z ama benden beyaz top gibi top gibi parçalar geliyor birde ateşim 37 gibi bu civarlarda sizce normal mi acaba düştümü die aklıma geliyor normalmi

canım ben çok iyiyim hayatımda değişen bişey yok şimdi adetimi bekliyom rabbime dua ediyom inş bu sefer dondurulmuşlarım bana sıkı sıkı tutunur diye.

dün gece komşuya yardıma gittik kışlık kavanozlara kahvaltılık pişirip dolduruyodular işte birlik olduk hepimiz işin ucundan tuttuk

oh ne iyi yapmissiniz turkiyenin her seyi baska bi guzel oluyor,keyifli oluyor :)

masaAllah canim Rabbim daim etsin,Allahin izniyle tutunacaklar canim ben inaniyorum,butun isteyenler duaya devam :)

canım benim inş 7 ekimde seninde güzel haberlerini alırız dua edelim bebeğin sana sıkı sıkı tutunsun

canım bana 3. gün embriyo transfer edildi çok iyi kalite dedi ama 5. gün daha iyi dıyorlar birde hep korkuyorum oturduğum zaman düşecek gibi geliyor

canım benim inş 7 ekimde seninde güzel haberlerini alırız dua edelim bebeğin sana sıkı sıkı tutunsun

canım bana 3. gün embriyo transfer edildi çok iyi kalite dedi ama 5. gün daha iyi dıyorlar birde hep korkuyorum oturduğum zaman düşecek gibi geliyor

canım benimkide çok kaliteli idi ve 5. gün embriyosuydu rabbim ol demedi belki benimde hatalarım oldu ama olmadı ondan 3. gün 5. gün diye takılma sakın rabbime sığın rabbimin izniyle verecek olan o rabbim bebeğinin sana sıkı sıkı tutunmasını nasip etsin canım

Back
X