• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

transferi gerçekleşen ve deneyim yaşamış arkadaşlar tuvalete gittiğim zaman afeders,n,z ama benden beyaz top gibi top gibi parçalar geliyor birde ateşim 37 gibi bu civarlarda sizce normal mi acaba düştümü die aklıma geliyor normalmi

Jel kullanıyorsan muhtemelen odur.Dr. um ve hemşirelerim bana jelden sonra dağılması için 10 dk yürümemi söyledi.Sende jel kullanıyorsan direk yatma hafif hafif zorlamdan biraz yürü.Benim ilk 3 5 gün ateşlenmelerim oldu.Hatta bi gece ateşten sayıklamışım falan.Eşim dr. u aradı olabilir bu tarz şeyler demiş.Ama yinede için rahat olması açısından bi dr.nla görüş derim.

oh ne iyi yapmissiniz turkiyenin her seyi baska bi guzel oluyor,keyifli oluyor :)

masaAllah canim Rabbim daim etsin,Allahin izniyle tutunacaklar canim ben inaniyorum,butun isteyenler duaya devam :)

evet canım türkiyede şimdi kışlık hazırlama telaşı var evlerde r

canım ilk denememde acemilik vardı nasıl desem ben hiç yatmadım evde oturdum komşuya gittim hiç kendimi korumadım sanki kendiliğinden hamile kalmış kadınlar gibi ama şimdi tecrübe kazandım rabbim izin ederse bu sefer daha dikkatli olacağım acemiliği attım yani şimdi hastalanmamı bekliyom ondan sonra doktorla irtibata geçeceğim inş ona göre transfer günümü belirliyeceğiz bu sefer inş rabbimin izniyle bebişlerim bana sıkı sıkı tutunacak

Son düzenleme:
canım benimkide çok kaliteli idi ve 5. gün embriyosuydu rabbim ol demedi belki benimde hatalarım oldu ama olmadı ondan 3. gün 5. gün diye takılma sakın rabbime sığın rabbimin izniyle verecek olan o rabbim bebeğinin sana sıkı sıkı tutunmasını nasip etsin canım

hakikaten öyle,Allah ol demedikten sora kalite falan islemiyor,benimde çok kaliteli dediler embriyolara tutmadi,hersey Allahtan,tez zamanda insaAllah butun isteyenlerin kucagi dolar,her zaman tez diyorum cunku artik anne olmak istiyorum..

hakikaten öyle,Allah ol demedikten sora kalite falan islemiyor,benimde çok kaliteli dediler embriyolara tutmadi,hersey Allahtan,tez zamanda insaAllah butun isteyenlerin kucagi dolar,her zaman tez diyorum cunku artik anne olmak istiyorum..

canım seni o kadar iyi anlıyorumki koca 13 yıl geçti evde bir başına kaldığında ev bomboş sanki duvarlar üzerine üzerine geliyo rabbim daha fazla imtihana tabi tutmaz inş tez zamanda bizleride anne eyler güzel haberler alırız tedavilerimizden rabbim tüm isteyenlerin kucağını doldursun

evet canım türkiyede şimdi kışlık hazırlama telaşı var evlerde r

canım ilk denememde acemilik vardı nasıl desem ben hiç yatmadım evde oturdum komşuya gittim hiç kendimi korumadım sanki kendiliğinden hamile kalmış kadınlar gibi ama şimdi tecrübe kazandım rabbim izin ederse bu sefer daha dikkatli olacağım acemiliği attım yani şimdi hastalanmamı bekliyom ondan sonra doktorla irtibata geçeceğim inş ona göre transfer günümü belirliyeceğiz bu sefer inş rabbimin izniyle bebişlerim bana sıkı sıkı tutunacak

bidahaki transferinde kendini nasil rahat hissedeceksen öyle yap derim,ama tutunamama nedeninin bundan kaynaklandigina da inanmiyorum açikçasi,agir biseyler kaldirmadikça biyerlere uzanmaya zorlamadiktan sora tutacagi varsa tutar zaten,sen yinede dikkatli ol tabi en azindan için rahat olur :)

bidahaki transferinde kendini nasil rahat hissedeceksen öyle yap derim,ama tutunamama nedeninin bundan kaynaklandigina da inanmiyorum açikçasi,agir biseyler kaldirmadikça biyerlere uzanmaya zorlamadiktan sora tutacagi varsa tutar zaten,sen yinede dikkatli ol tabi en azindan için rahat olur :)

canım bazen bahanelere sığınmak lazım dimi eh bende öyle avutayım kendimi ama daha dikkatli olacağım komşuya yukarı çıkacağına evde oturur kuran okuyodum daha çok okurum rabbime daha çok sığınırım rabbim yeterki ol desin neler olmazki bizde rabbimin izniyle tez zamanda anne olacağız

canım seni o kadar iyi anlıyorumki koca 13 yıl geçti evde bir başına kaldığında ev bomboş sanki duvarlar üzerine üzerine geliyo rabbim daha fazla imtihana tabi tutmaz inş tez zamanda bizleride anne eyler güzel haberler alırız tedavilerimizden rabbim tüm isteyenlerin kucağını doldursun

amin güzel arkadasim amin ecmain

canım bazen bahanelere sığınmak lazım dimi eh bende öyle avutayım kendimi ama daha dikkatli olacağım komşuya yukarı çıkacağına evde oturur kuran okuyodum daha çok okurum rabbime daha çok sığınırım rabbim yeterki ol desin neler olmazki bizde rabbimin izniyle tez zamanda anne olacağız

canım rabbim inşallah dondurulmuşlarla yüzünü güldürür.bahaneleri düşünmeden edemiyor insan ama biz ne yaparsak yapalım her şey nasip.ben daha sonucu almadan başladım keşke öyle yapmasaydım falan demeye.sonra kendi kendime olursa olacaktır zaten diyorum ne biliim düşün düşün kafayı yiyor insan :)

test sonucum belli oldu...
çıldırmaya az kaldı doktorum nerdeeee???
:nazar: :nazar: 227 :nazar: :nazar:

süpersin :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: maşallah canım Allah tamamına erdirsin inşallah. Eee doktorun ne dedi? :52: canım benimde 12. gün 417 çıkmıştı ikiz zannettim ama tekti benim meleğim çok yüksek gelmişti bana kendini ikiz diye şartlandırma sakın benimle aynı değerin nerdeyse doktor bize bebişşi gösteriyor biz okadar ikiz diye inanmışızki ee diğeri nerde diye arıyoruz :46: hadi bakalım güzel haberlerin devamını bekliyoruz artık istirahat et yorma kendini ayakta kalma kontrolüne kadar yazdığım gıdalardan ye :emir_bebek:

canım rabbim inşallah dondurulmuşlarla yüzünü güldürür.bahaneleri düşünmeden edemiyor insan ama biz ne yaparsak yapalım her şey nasip.ben daha sonucu almadan başladım keşke öyle yapmasaydım falan demeye.sonra kendi kendime olursa olacaktır zaten diyorum ne biliim düşün düşün kafayı yiyor insan :)

amin canım amin inş dondurulmuşlarla rabbim benimde kucağımı doldurur canım kafayı yeme ben son güne kadar olmuyacağını bildiğim halde hep pozitiftim rabbim seninde kucağını doldursun

amin canım amin inş dondurulmuşlarla rabbim benimde kucağımı doldurur canım kafayı yeme ben son güne kadar olmuyacağını bildiğim halde hep pozitiftim rabbim seninde kucağını doldursun

amin canım inşallah hepimizinkini

Back
X