• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

Canım ben çok kızıyorum nedemek umudum yok Rabbimin gücüne gider, umutlancaz tabi isticez, ben hep söylüyorum moralleri yüksek tutun diye, sen ne kadar eşine söylemesende umutsuzluğunu bebeğin hissetmicekmi, daha su damlası biliyoruz ama sanki bizi anlıyormuş gibi seviyoruz onla konuşuyoruz. yapma böyle canım,umut herşeydir, umutsuz yaşayamaz insan..

çok haklısın canım aama zaman zaman oluyor bundan sonrası için söz umutlu olucam inş bebişler bizimledir

transfer olupta umutsuz olan arkadaslar gonlunuzu ferah tutun,o asamaya gelmekte çok guzel bisey,Allah yardimciniz olsun,gonlunuze gore versin

transfer olupta umutsuz olan arkadaslar gonlunuzu ferah tutun,o asamaya gelmekte çok guzel bisey,Allah yardimciniz olsun,gonlunuze gore versin

evet canım bu bile çok güzel benim eşim azospermdi eğer sperm bulunmasa benden de yumurta toplanmayacaktı çok şükür rabbime şimdi biliyorumki sperm var deneme şansımız var tabiki negatifte üzülürüz ama en azndan deneyebleceğiz tekrardan rabbim hepimiznde yüzünü güldürsün boynumuzu bükük bırakmasın evlerimiz çocuk sesleriyle şenlensin inş

Amin canim,iyim Allaha sukur,benim tedavim iptal oldu tek yumurta buyuyordu,simdi beklemedeyim,kasima erteledim simdilik ,hayirlisi insaAllah :)

olsun canm geç olsun güç olmasın demişler yeterki sağlıkla hayırla gelsin yavrularımız

evet canım bu bile çok güzel benim eşim azospermdi eğer sperm bulunmasa benden de yumurta toplanmayacaktı çok şükür rabbime şimdi biliyorumki sperm var deneme şansımız var tabiki negatifte üzülürüz ama en azndan deneyebleceğiz tekrardan rabbim hepimiznde yüzünü güldürsün boynumuzu bükük bırakmasın evlerimiz çocuk sesleriyle şenlensin inş

aminnnnnn canım
benimde eşimin hareketlisi baya düşüktü ama bazı kürler uyguladık Rabbime şükürler olsun sonucu gayet iyi çıktı 8 i döllendi dediler ve yarın sanırım 2si transfer edilecek inşallah bundan sonrasında da meleğimin geldiğini benimle olduğunu öğrenirim

Amin canim Rabbim tez zamanda hepimizin kucagini saglikli bebislerle doldursun..
ben 4 tedavimde sadece 2 defa transfer asamasina geldim,5 inci tedavimde iptal oldu,evet insan uzuluyo tabi negatif olunca ama sen simdilik negatifi dusunme,positif ol,Allahin iziniyle insaAllah bebis(lerin) tutunur

Evet aynen öyle. Kızlar ben size kendimden örnek vereyim. Genetik bir hastalığım var. O yüzden tüp bebek yaptırıyorum. Sadece 5 yumurta görünüyor. Kaçı toplanır, kaçı döllenir, kaçı kalır hiç bilmiyorum. Üstelik bunlardan sağlıklı var mı onu bile bilmiyorum. Sağlıklı 1 tane embiryo bulunup ; transfer edilmesi için Allah'a hergün yalvarıyorum. Demem o ki ; halinize şükredin kızlar :16: Transferinizin gerçekleşmiş olması bile bir ümittir. Bu ümide sıkıca tutunun.. Ben mesela transferim gerçekleşirse o kadar mutlu olacağım ki... :16: O kadar şükredeceğim ki Allah'a... Eğer transferim gerçekleşirse ümitlerim devam edecek.. Sağlıklı bulunamazsa transferim dahi olmayacak.. :14:Bunları karamsar arkadaşlarım için yazdım.. Şükür her daim şükür.. :16:

Evet aynen öyle. Kızlar ben size kendimden örnek vereyim. Genetik bir hastalığım var. O yüzden tüp bebek yaptırıyorum. Sadece 5 yumurta görünüyor. Kaçı toplanır, kaçı döllenir, kaçı kalır hiç bilmiyorum. Üstelik bunlardan sağlıklı var mı onu bile bilmiyorum. Sağlıklı 1 tane embiryo bulunup ; transfer edilmesi için Allah'a hergün yalvarıyorum. Demem o ki ; halinize şükredin kızlar :16: Transferinizin gerçekleşmiş olması bile bir ümittir. Bu ümide sıkıca tutunun.. Ben mesela transferim gerçekleşirse o kadar mutlu olacağım ki... :16: O kadar şükredeceğim ki Allah'a... Eğer transferim gerçekleşirse ümitlerim devam edecek.. Sağlıklı bulunamazsa transferim dahi olmayacak.. :14:Bunları karamsar arkadaşlarım için yazdım.. Şükür her daim şükür.. :16:

insaAllah butun yumurtalarin saglikla döllenir ve hepsi saglikli çikar,opuya kadar gidipte transfer olamamanin acisini 2 defa yasadim,Rabbim kimseye yasatmasin,guzel kardesim Allahin iziniyle transferini olup saglikla kucagina alirsin bebislerini,dualarimdasin

insaAllah butun yumurtalarin saglikla döllenir ve hepsi saglikli çikar,opuya kadar gidipte transfer olamamanin acisini 2 defa yasadim,Rabbim kimseye yasatmasin,guzel kardesim Allahin iziniyle transferini olup saglikla kucagina alirsin bebislerini,dualarimdasin

allah hepimizn yardımcısı olsun arkadaşım

İnşallah canım.. Allah razı olsun güzel dualarına.. Rabbim bu yolda mücadele eden hiç kimsenin emeklerini boş çıkarmasın.. Allah yardımcımız olsun.. :16:

Back
X