- 4 Şubat 2011
- 759
- 35
- 98
:))))
eee sonra ne oluyor
nolcak hemşire
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:))))
eee sonra ne oluyor
mirage yok buara burda
test yaptırcaklar vardı bugün onlarda yok ne yaptılar acep
kızlar transferin 4. günü oldu ve sanki zaman durdu, geçmek bilmiyor. erken yatıyorum ama erkenden de uyanıyorum, izlemediğim film dizi kalmadı, oynamadığım oyun... offf napmak lazım bilmiyorum bana bi fikir verin. ne yaparsam yapayım aklım sürekli bebişlerde, beynim sürekli aynı soruyu soruyo tutundular mı acaba??? kabus gibi yaa sabaha karşı uyandım aklıma gelen ilk şey ya tutunmamışlarsa, o zaman napıcam ben, bütün maddi imkanlarım bitti, dondurulmuşlarım da yok, negatifi kaldırabilecek gücüm de kalmadı sırf bu tedavide herşey yolunda gitsin die işi bile bıraktım, diğer eğitim-öğretim yılına kadar dönüşte yok tabi, olmazsa bir anda boşluğa düşücem. Allah herkese sabır versin, çok zor arkadaşlar, üçüncü kez yaşıyorum bu durumu ve her seferinde geçmiyoo halbuki bir hafta kaldı dimi, bazen bi haftanın nasıl geçtiğini bile anlamıyoruz ama bu sefer her saniyeyi yaşıyorum malesef((
Şu an havalar çok güzel. Arada dışarı çıkıp kısa yürüyüşler yapmak iyi gelebilir. Eğer sevdiğin birşeyse puzzle yapabilirsin. Komik filmler izleyebilirsin. Sevdiğin arkadaşlarınla vakit geçirebilirsin. Ama bence ne yaparsan yap umutsuz olma. Hep olumlu düşün.. Bebişlerinle konuş.. Ve bol bol dua et derim ben.. Dua insanı gerçekten çok fazla rahatlatıyor.. Allah yardımcın olsun canım.. İnşallah bebeklerin seninledir..![]()
mesajının altında gebelik takvimi mi var??:)) ben yanlış mı görüyorum...:))
yoksa sende benim gibi psikolojik hamile misin:)))))))))benimde transferim yarınnn...
nasıl ekleniyormuş diye bakmıştım canım, orda çıktığını bilmiyordum, yeni farkettim ama güzel olmuş insanı motive ediyor:)) kaç embriyo transfer edilecek canım, kaçıncı gün embriyosu. benim 5. gün embr 2 tane transfer edildi. inş başarılı bir transfer olur ve bebişin sana sımsıkı tutunur.
arkadaşlar negatif olmadı bu sefer de 4 aşılama bi düşük bi tüp bebek eldevar sıfır çok üzügünüm sınavımız ne zaman bitecek,,sabırrrr..
kızlar transferin 4. günü oldu ve sanki zaman durdu, geçmek bilmiyor. erken yatıyorum ama erkenden de uyanıyorum, izlemediğim film dizi kalmadı, oynamadığım oyun... offf napmak lazım bilmiyorum bana bi fikir verin. ne yaparsam yapayım aklım sürekli bebişlerde, beynim sürekli aynı soruyu soruyoslm tutundular mı acaba??? kabus gibi yaa sabaha karşı uyandım aklıma gelen ilk şey ya tutunmamışlarsa, o zaman napıcam ben, bütün maddi imkanlarım bitti, dondurulmuşlarım da yok, negatifi kaldırabilecek gücüm de kalmadı sırf bu tedavide herşey yolunda gitsin die işi bile bıraktım, diğer eğitim-öğretim yılına kadar dönüşte yok tabi, olmazsa bir anda boşluğa düşücem. Allah herkese sabır versin, çok zor arkadaşlar, üçüncü kez yaşıyorum bu durumu ve her seferinde geçmiyoo halbuki bir hafta kaldı dimi, bazen bi haftanın nasıl geçtiğini bile anlamıyoruz ama bu sefer her saniyeyi yaşıyorum malesef((
arkadaşlar negatif olmadı bu sefer de 4 aşılama bi düşük bi tüp bebek eldevar sıfır çok üzügünüm sınavımız ne zaman bitecek,,sabırrrr..
Güzel arkadaslarım merakta bırakmayım diye telden yazıyorum. Çok şükür pozitif sonucum 84 çıkmış.ina olur gibi degil 6 yıldan sonra. Bu haberi bekleyen herkese Rabbim nasip etsin. Eve geçince görüşürüz yine
cnm inşşaallh tutunmuştur bebişlerin hayırlısınla pozitif sonuç alırsınn.dua ediyorum şuan yazzarken sana.benimde tedvimin 5. günü az önce doktordan geldim göbekten vurduğum iğneler pek yaramamış galiba zayıf gelişmiş yumurtalarım ekstra iğne verdi.moralim çok bozuldu.üstelik geçen ay muayneye gittiğimde herşey yolunda idi.bu ay tedaviye başladık malesef böle oldu.ALLAHIM hepimize yardımcı olsun.