• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

selam kızlar nasılsınız dertliyim dertliiiiiiiiii :37:
kabız oldum ya 1 saattir klozette oturuyodum ıkınmadım asla düşer müşer diye korkuma
bişey olmamıştır dimi kızlar yaaaaa aklım bebemde hep

canım rabbimin izniyle bişey olmamıştır o kadar da korkma düşmez inş sana sıkı sıkı tutunmuştur annesi

ıyıyım canım cok sukur. sanırım cuma yada cumartesı test yaptırırım. bana 5 ekım yazmıslar test tarıhımı ama belkı cumartesı yaptırırım bakalım bellı olmaz. sabredebılrısem tabı. transferım24 eylulde yapıldı.

pazartesı ıse baslıycam nasıpse Rabbım yardım et. Sen Koru bebıslerımı. ıns hepımız mutlu sona ulasabılırız.en kısa zamanda. rabbım sen yuzumuzu guldur bızlerı mahsun bırakma.

amin canım, beklemek çok zor her gün yeniden günleri sayıyorum sanki günler değişti :1:benimde 24 eylülde yapıldı test tarihinim 6 ekim

havin ya psikopata bağladım iyice hamiş kalsamda kurtulsam valla

canım benim ne kadar zor olduğunu anlıyorum rabbim inş bebeğinin sana sıkı sıkı tutunmasını nasip etsin kucağını doldursun canım sen kendini yorma moralini yüksek tut rabbimin izniyle bebeğinde sana tutunur

HTML:
kabız oldum ya 1 saattir klozette oturuyodum ıkınmadım asla düşer müşer diye korkuma
C

Canım olmaz bisey korkma.sanırım ilac kullandın sen.bide lavman yapmayı dene.ama önce bı zlsor!!!

yok canım bir şey olmamıştır afedersin ama ben transferden sonra sadece iki kere yapmıştım
o derece kabızdım yani genel halim olduğu için vücudum alışık gerçi:27:

amin canım, beklemek çok zor her gün yeniden günleri sayıyorum sanki günler değişti :1:benimde 24 eylülde yapıldı test tarihinim 6 ekim

canım yarın eylülü uçuruyoz ondan sonra gerim sayım yapmaya başlıyoz nasipse sizin güzel haberlerinizi almak için rabbim gönlünüzden geçeni versin kucaklarınızı doldursun

canım benim ne kadar zor olduğunu anlıyorum rabbim inş bebeğinin sana sıkı sıkı tutunmasını nasip etsin kucağını doldursun canım sen kendini yorma moralini yüksek tut rabbimin izniyle bebeğinde sana tutunur

inş.. havinim sen ne iyi bi insansın ya hep yanımdasın allah razı olsun senden

selam arkadaşlar,
çok uzun zamandır bu sitedeyim hemen hemen her topiğe girdim galiba
tabi 2 olumsuz aşılama
1 olumsuz tüp bebek geçmişim olunca :1:
ama inşallah bu son olur 26 eylülde dondurulmuş embriyo transferim oldu
8 ekimde de test günü herkes için hakkında hayırlısı olsun...
allah kimsenin kucağını boş bırakmasın...

canım ermişmi neyim dermişim:))
rabbimin izniyle keseleri görecen ondan sonra kalp atışları inş doğum için geri sayım başlıyacak

O günleri görür üyüm acaba havinim şöyle sağlıklı bi şekilde kucağıma aldığım günleri
O kadar uzak geliyorki o günlerr:31:

canım yarın eylülü uçuruyoz ondan sonra gerim sayım yapmaya başlıyoz nasipse sizin güzel haberlerinizi almak için rabbim gönlünüzden geçeni versin kucaklarınızı doldursun

aaminnnnnnnnnnn hepimizin kucakları dolsun taşsın inşallahhh.

aaminnnnnnnnnnn hepimizin kucakları dolsun taşsın inşallahhh.

canım bu yol dikenli yol bu yol uzun bir yol rabbimin izniyle biz dikenlere takılsakta yorulsakta bebeklerimize kavuşana kadar bu yolda yürüyeceğiz rabbim tüm zorlukların sonunda ferah kapısı açar bizede bebeklerimizi hediye edecek inancımızı hiç yitirmiyelim rabbim verecek buna inanalım rabbim tüm kalbiyle anne olmak için yanan tüm anne adaylarınında benimde evimi şenlendirsin kucağımızı hayırlı evlatlarla doldursun

Back
X