• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

O günleri görür üyüm acaba havinim şöyle sağlıklı bi şekilde kucağıma aldığım günleri
O kadar uzak geliyorki o günlerr:31:

canım rabbimin izniyle uzak değil rabbim bunu sana nasip etti inş sağlıkla kucağına almayıda nasip eder

canım bu yol dikenli yol bu yol uzun bir yol rabbimin izniyle biz dikenlere takılsakta yorulsakta bebeklerimize kavuşana kadar bu yolda yürüyeceğiz rabbim tüm zorlukların sonunda ferah kapısı açar bizede bebeklerimizi hediye edecek inancımızı hiç yitirmiyelim rabbim verecek buna inanalım rabbim tüm kalbiyle anne olmak için yanan tüm anne adaylarınında benimde evimi şenlendirsin kucağımızı hayırlı evlatlarla doldursun

umdumuz herşeyimiz ve dualarımız. bir gün mutlaka dualarımız kabul olcak er ya da geç allah emeklerimizin mükafatını verir.bizi boynu bükük bırakmaz

selam arkadaşlar,
çok uzun zamandır bu sitedeyim hemen hemen her topiğe girdim galiba
tabi 2 olumsuz aşılama
1 olumsuz tüp bebek geçmişim olunca :1:
ama inşallah bu son olur 26 eylülde dondurulmuş embriyo transferim oldu
8 ekimde de test günü herkes için hakkında hayırlısı olsun...
allah kimsenin kucağını boş bırakmasın...

canım benim inş bu sefer rabbim kucağına almanı nasip eder 8 ekimde güzel haberler verirsin bize rabbim üzmesin seni

O günleri görür üyüm acaba havinim şöyle sağlıklı bi şekilde kucağıma aldığım günleri
O kadar uzak geliyorki o günlerr:31:

hiç uzak değil canım 250 gün kadar yakın.allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin

umdumuz herşeyimiz ve dualarımız. bir gün mutlaka dualarımız kabul olcak er ya da geç allah emeklerimizin mükafatını verir.bizi boynu bükük bırakmaz

canım rabbim kulunun ona yaklaşmasını sever daha çok yaklaşsın diye bazen acıyla sınar rabbim bizleride ona yaklaşmamız için böyle sınıyo inş ona layık kullar olur ve hayırlı evlatlar doğurup rabbimin rızası doğrultusunda yetiştiren bireyler oluruz rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip eylesin dualarımızı kabul buyursun inş

selam arkadaşlar,
çok uzun zamandır bu sitedeyim hemen hemen her topiğe girdim galiba
tabi 2 olumsuz aşılama
1 olumsuz tüp bebek geçmişim olunca :1:
ama inşallah bu son olur 26 eylülde dondurulmuş embriyo transferim oldu
8 ekimde de test günü herkes için hakkında hayırlısı olsun...
allah kimsenin kucağını boş bırakmasın...

transferin hayırlı olsun canım.hayırlı güzel haberlerini alırız inşallah

canım rabbim kulunun ona yaklaşmasını sever daha çok yaklaşsın diye bazen acıyla sınar rabbim bizleride ona yaklaşmamız için böyle sınıyo inş ona layık kullar olur ve hayırlı evlatlar doğurup rabbimin rızası doğrultusunda yetiştiren bireyler oluruz rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip eylesin dualarımızı kabul buyursun inş

gerçekten öyle her geçen gün daha çok yaklaşıyoruz yalvarıyoruz.ne mutlu bize.meryem suresinin ilk sayfasının manası beni bitiriyo her okuyuşumda beni benden alıyo. zekeriya peygamberin duası o ne güzel bir dua rabbim kabull buyurdu.oğlunun adını zikretti.ne büyük ne güzel bir lütuf.allahım bütün evlat isteyen kardeşlerimizin hepimizin dularını kabul eyle yarabbiiiiiii

gerçekten öyle her geçen gün daha çok yaklaşıyoruz yalvarıyoruz.ne mutlu bize.meryem suresinin ilk sayfasının manası beni bitiriyo her okuyuşumda beni benden alıyo. zekeriya peygamberin duası o ne güzel bir dua rabbim kabull buyurdu.oğlunun adını zikretti.ne büyük ne güzel bir lütuf.allahım bütün evlat isteyen kardeşlerimizin hepimizin dularını kabul eyle yarabbiiiiiii

hazreti zekeriyya a.s rabbim yoktan yahyayı müjdelediği gibi hazreti meryeme ol demesiyle isayı müjdelediği gibi kundakda isa a.s konuşturduğu gibi rabbim mucizesini bizede göstersin test günü bekleyenler hayırlı güzel haberler alsın transferi olacaklarında bebekleri sıkı sıkı tutunsun rabbim hepimizin kucağını doldursun canım

ne zaman başlarım hiç bilmiyorum canım malum doldurulmuşum şuanda da başlamak için maddi manevi hiç gücüm yok :19:
merhaba.tekrar geçmiş olsun.en azından dondurulmuş embriyoların olduğu için şükretmelisin.benim onlarda yok en baştan başlıcam.ayrıca dondurulmuşlarla tedavi pahalı değil.ilaç masrafında olmıcaktır. inşallah 2. de olur.

arkadaşlar sonucum pazartesi kesin olacak şimdilik 65 cıktı inşallah pazartesi yükselir degerim

Canım hoşgeldin bizde seni merak ediyorduk asilinde değeri seninkine yakın çıkmış
İnşallah gebelik gerçekleşmiştir hayırlı uğurlu olsunn:49:

Back
X