selam güzel yürekli güzel gönüllü anne adayları nasılsınız
heyecanlı ,,, sabırsız ve meraklııı :)) sen nasılsın ???
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam güzel yürekli güzel gönüllü anne adayları nasılsınız
heyecanlı ,,, sabırsız ve meraklııı :)) sen nasılsın ???
inş.. havinim![]()
bu gün saat 9:30 itibariyle hamileyim..kuzularımı aldım geldim..iki tane ebriyo transferi yapıldı. bende ultrasondan izledim kuzucuklarımın rahme düşüşünü..şimdide yatıyorum..bu gün bana yatış var..Allah tan hayırlısı.
test tarihim 13/10/2012
bekleyin beni anacım....
canım benim inş güzel haberler getirirsin bize rabbim hayırlı sonuçlar almanı nasip etsin rabbim kucağını doldursun
kızlarrr günaydıınnnn ben de aldım sonucumuu pozitif 10.ünde değer 333 o kadar mutluyum ki herkese dua ettim secdeye kapandım şükür namazları kıldım ağladık eşimle beraber doyasıya.Allahım dualarımızı boşa çevirmedi.İnşallh bekleyen herkese dua edicem buradaki tüm arkadaşlarıma.Bana moral verdiniz taam umutsuzluğa kapılıyorken Allah sizlerden razı olsn hala ağlıyorum
Ben varım olur mu?:79::81:kimse yokmu huhuhuuhu
Anaa yarında kimsenin test günü değil
Herkes 6-7 Ekim'i bekliyor![]()
aynen öyle hemşerim bende bekliyom
kızlar beni aşırı derecede ateş basıyo... offff... normal mi bu? iyi mi kötü mü???????????
benmi nasılım güzel soru gün sayıyo modunda canım hepimiz beklemedeyiz kimimiz transfer gününü kimimiz yumurta toplanma gününü kimimiz test gününü bede temizlenme günümü bekliyom işte hepimizin hali aynı rabbim yardımcımız olsun rabbim sabredip sonunda kucağı dolanlardan eylesin bizi canım
arkadaşım benide aynı şekilde aşırı derecede ateş var 37 geçmiyor ama yinede transferden sonra hiç geçmedi inşallah iyiye delalettir işime geldiği için ben iyiyye yorumluyorum![]()
Vay hemşon kurban olsun sana![]()
Anaa yarında kimsenin test günü değil
Herkes 6-7 Ekim'i bekliyor![]()
bendede var ateş gözlerim yanıyo bugün