• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

kızlar bugun kese gozuktu degerım 1000 lere cıktı doktorum hamılesın dedı haftaya salı gunu bebegımızın kalp atıslarını duymak ıcın ultrason ıcın cagırdı cok mutluyum çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
hadi gözün aydın canım. baya bi üzüldün sen değerlerinin düşük çıkmasına.

canım beni de ekler misin listeye?
merkez:smyrna art
1 aşılama negatif
sebepsiz infertilite
test tarihim: 4 Ekim

ya kızlar test tarihine 5 gün kaldı ama ben çok değişik şeyler hissediyorum, bir an içime olmamış gibi bi his geliyo ve çok mutsuz hissediyorum kendimi bazen karnım ağrıyo o ağrı sanki ordaymış gibi hissettiriyo mutlu oluyorum.. Bazen nefes alamıcak gibi oluyorum bi karamsarlık çöküyo üstüme hiçbişi yapamıyorum, evdeyim dışarı çıkayım diyorum sonra vazgeçiyorum içimden çıkmak gelmiyo, arkadaşlarımla görüşeyim diyorum bişi sorucakalr mevzu oraya gelecek die görüşmek istemiyorum. Allahım ne yapıcamı şaşırmış durumdayım. sanki son şansımmış da bunu da elden kaçırırsam bir daha olmıcakmış gibi hissediyorum. bir daha ki deneme için beklemeye sabrım yok, kısa süre sonra yaptırmaya da maddi imkanım yok.. Allahım nolur bu konuda son sınavım olsun artık benim bunu taşıyacak mecalim kalmadı:((

bende sen gibiyim allah büyük inş... bebeler bizledir

ya kızlar test tarihine 5 gün kaldı ama ben çok değişik şeyler hissediyorum, bir an içime olmamış gibi bi his geliyo ve çok mutsuz hissediyorum kendimi bazen karnım ağrıyo o ağrı sanki ordaymış gibi hissettiriyo mutlu oluyorum.. Bazen nefes alamıcak gibi oluyorum bi karamsarlık çöküyo üstüme hiçbişi yapamıyorum, evdeyim dışarı çıkayım diyorum sonra vazgeçiyorum içimden çıkmak gelmiyo, arkadaşlarımla görüşeyim diyorum bişi sorucakalr mevzu oraya gelecek die görüşmek istemiyorum. Allahım ne yapıcamı şaşırmış durumdayım. sanki son şansımmış da bunu da elden kaçırırsam bir daha olmıcakmış gibi hissediyorum. bir daha ki deneme için beklemeye sabrım yok, kısa süre sonra yaptırmaya da maddi imkanım yok.. Allahım nolur bu konuda son sınavım olsun artık benim bunu taşıyacak mecalim kalmadı:((

çok normal gel gitler canım tarih yaklaştıkca daha fen olabilir ,uykuların bölünür falan ..ama rahat olmayı başarmka lazım ne olacaksa olacak ,inşallah engüzeli olsun canım.

Hepinize iyi haftalar kızlar :)
Miragecim ellerine sağlık listemize baktım çok güzel olmuş. İnşallah hamilelerin sayısı artarak devam eder.
Tüm arkadaşlarım için dua ediyorum.
Ben bugün kesenin içinde ilk defa bebişimi ve kalp atışlarını gördüm.:64: :) :)
On yıldan sonra bu duyguyu yakalamak hissetmek çok güzel.
:64: Doktor anlattı biz şaşkın şaşkın seyrettik :)
İnsanın kalkası ultron makinesinden bıraksalar akşama kadar izleyecektim.
Ne olur arkadaşlar inancınızı kaybetmeyin , emin olun mucizeniz sizi birgün bulacak sadece vakti var.
Bebişimin teyzelerine selamı var , üzülmesinler arkadaşlarım yolda tüm teyzelerim yavrularına kavuşacak inşallah dedi :)
:49: :64: :64: :64:

ne güzel canım kırkbinkere maşallah :)Allah bize de nasip eder hayuırlisini inşallah:)

bugün transrerin 14. günü 2. testiminde sonucunu aldım 227 olan b-hcg değerim bugün :nazar: 2545 :nazar: çıktı :emir_bebek:

oo süper süper :)ikiz olabilir mi haydi maşallah darısı başimiza hayirlisiyla inşallah :)Allah tamamına erdirsin canım

arkadaslar kan testı yaptrdım sabah benım negatıf :( 3 ay sonra tekrar gtcez 2 ıcın hayrlısı olur ıns

canımm seni burdakilerden daha iyi kimse anlayamaz ama geçiyor inan topalanıyorsun ve yola devam ediosun ,olması gerekende bu ,inşallah engüzel sekilde olacak seninde demekki zamanı değildi her şerde bir hayir aramak lazım yapacakbirsey yok.kolay değil ama beterin beteri var bitanemm.şimdi kendine odaklan gez toz yapamıosan kitap oku ,odaklancak bişey bul kendine yeter.

kızlarrr gunaydın

cumartesı transfer yapıldı

9 ekım tahlıl gunum

2 gundur yatmaktan belim koptu resmen

çarşamba işe başlıycam.

ananas agacı çıkacak içimde :).. başka ne yapsam ne etsem bilmiyorum

belirtiler ne zaman başlar neler olur acaba

canım hayirlisi olsun benim öğrendiğim belirti işi herkesde değişik oluyor kimisinde hiçbişey olmuyor,kimisinin göğüs uc kısmı büyüuyor..tahlile son günnler kala daha da stres olabiliyor insan oyüzden rahat olmaya çabala cok zor ama başka bişeye konsantre olmaya caliş öyle bişey bulursan bana da söyle :)

Benide ekleyin listeye 1 aşılama 1 tüp bebek NEGATİF :(

Sorun sperm azlığı :2:

aynı derdimiz..:( ben daha yaptırmadım ama olmayacak gibi his var içimde ..benim eşimde de sperm azlığı çıktı ama bugün tese de olabilir dediler..uzman dr.. genetik tahlili istediler..şimdi de inş. tese vardır die 1.5 ay bekliyces :((

dün opum olmuştu 8 yumurtaa toplanmıştı duygularım bomboş demiştim ya..bugün hastaneden aradılar 8 yumurtanın 7 iyi dediler ama sadece 2 si döllenmiş o da pzt kadar gelişimi devam edecekmi şüpheli belki transfer bile yapamayacağız.. bilmiyorum.içimdeki boşluk bugün biraz daha büyüdü 3 deneme ve hala bişey yok kendime 3 şans vermiştim bu sondu 4.denemeyi yaparmıyım bilmiorum ama şimdilik öyle bir ihtimal yok gelecek ne gösterir bilinmez tabi..sanırım ben anne olamayacağım takdiri ilahi derler ya birde çokta zorlamanın anlamı yok diyorum rabbim vermiyorsa bir bildiği vardır

ama sen nekadar positiftin bu ilaçlar bizi bozuo ben anladım onu..
2 embryo azmı onu bulamayanlar var benim arkadasımın 2 embryo kaldı 2 sini koydular biri tuttu hemde ilk denemede inşallah seninde oyle olur olmassa da hergün yeni yöntem cıkıo bırak akişina

kızlar bugun kese gozuktu degerım 1000 lere cıktı doktorum hamılesın dedı haftaya salı gunu bebegımızın kalp atıslarını duymak ıcın ultrason ıcın cagırdı cok mutluyum çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

hadi gözün aydın canım...Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.. darısı bizlere :(

Ne güzel! Allah tamamına erdirsin inşallah canım :))

hayır ama ben adını çok duydum. hatta şimdiki doktorumdan memnun olmasaydım direk ona gidecektim. yurt dışında senelerdir başaramayıp adamın eline gelip başaran bir sürü tanıdık hikayesi dinledim. kendim de telefonda görüşürüp durumumuz hakkında görüşünü almıştım. beni tek endişelendiren tarafı fazla meşgul olması. hepsi yoğun ama sanki bu biraz daha yoğun.

benide endişelendiren yönü yoğun olması.devlet ile anlaşması var oyüzden dahada yoğun .ben istanbul tüp bebek ve brüksel tüp bebek arasında kaldım ne yapamam gerek bilemiyorum.

çok normal gel gitler canım tarih yaklaştıkca daha fen olabilir ,uykuların bölünür falan ..ama rahat olmayı başarmka lazım ne olacaksa olacak ,inşallah engüzeli olsun canım.

ne güzel canım kırkbinkere maşallah :)Allah bize de nasip eder hayuırlisini inşallah:)

oo süper süper :)ikiz olabilir mi haydi maşallah darısı başimiza hayirlisiyla inşallah :)Allah tamamına erdirsin canım

canımm seni burdakilerden daha iyi kimse anlayamaz ama geçiyor inan topalanıyorsun ve yola devam ediosun ,olması gerekende bu ,inşallah engüzel sekilde olacak seninde demekki zamanı değildi her şerde bir hayir aramak lazım yapacakbirsey yok.kolay değil ama beterin beteri var bitanemm.şimdi kendine odaklan gez toz yapamıosan kitap oku ,odaklancak bişey bul kendine yeter.

canım hayirlisi olsun benim öğrendiğim belirti işi herkesde değişik oluyor kimisinde hiçbişey olmuyor,kimisinin göğüs uc kısmı büyüuyor..tahlile son günnler kala daha da stres olabiliyor insan oyüzden rahat olmaya çabala cok zor ama başka bişeye konsantre olmaya caliş öyle bişey bulursan bana da söyle :)

ııns canım haıylısı yapacak bısey yok allah obur arkadaslara pozıtıf gormeyı nasıp etsın ben 3 ay da kendıme gelırım

aynı derdimiz..:( ben daha yaptırmadım ama olmayacak gibi his var içimde ..benim eşimde de sperm azlığı çıktı ama bugün tese de olabilir dediler..uzman dr.. genetik tahlili istediler..şimdi de inş. tese vardır die 1.5 ay bekliyces :((

anlamıyorum neden bu kadar erkek faktorlerı cogaldı ne yesek ne ıcsek zararı dokunuyo demekkı artık benım yumurtalar kan testınde ıyıydı normalde ama 4 yumurta anca olustu ve 2 anesı ıyı cktı zaten yumurtalıgın tekınde hıc hareket yok ben bdahakı ay sogan suyu ıcıcem yumurtaları daha cok yapıyo bıde oglenlrı sogan salatası cok ıyı gelıyo bence tedavıye baslamadan oncekı ay deneyın arkadaslar ben 2 ay yapıcam 3 ayda ıns tekrar bakalım denıcez

canım benim benim de 5 gün kaldı, bugün transferden sonra ki 7. gün
sabırsızlıktan ölüyorum:)
diyorum ki bu akşam erken gebelik testi alayım eczaneden, ne olur, ne olmaz, ne dersin:))

benide endişelendiren yönü yoğun olması.devlet ile anlaşması var oyüzden dahada yoğun .ben istanbul tüp bebek ve brüksel tüp bebek arasında kaldım ne yapamam gerek bilemiyorum.

bruksel tup bebek merkezı bende duydum ınternette cok bılgı var orayla ılgılı ve ben ankarada olmasan kesın oraya gıderdım canım tabı bu benım fıkrım:)

aynen canım.. aynı duygular içindeyim ben de..:(( inşallah hepimiz pozitifi görürüz...

Haydi bolluk bereket saglık olsun ,hersey güzel geçsin inşallah =)

benim yarın opum var bu aşamaya nası geldik hiç fikrim yok sanki benim tedavim değil gibi tabi ağrılarım olmasa... perişan oldumm sırtıma vuran nefes almamaı zorlaştıran bi ağrı ve mide bulantısı öldürdü beni...

Selam kizlar benimde dun trasferim oldu bebislerimi aldim geldim cok sukur yatiyorum fazla giremicem 12ekim test gunum miragecim. Rabbim hepimizin yavrusunu korusun onlari bize bagislasin hep bizimle kalsinlar ins. Optum hepinizi

süperrrr hayırlı olsun nurcancııım... :))

brükseli hiç bilmiyorum. istersen doktorunun aret kamar olmasını istediğin konusunda ısrar et. orada başka bir doktorun eline vermesinler seni.

kızlarr yaa yarın opum var ama nefes alırken ciğerlerim aciyo midem bulanıyo çok kötü değilim dayanabilirim ama arasam mı doktoru önemli mi ki?

canım yarın için iyi şanslar. herşey yolunda gidecek merak etme. çok sıkıyorsun kendini. biraz rahatlamaya çalış. zor olduğunu biliyorum ama artık öğrendik bu işte relax davranmak çok önemli canım.

boyacii, altnsy, cy-76, thanx ve konalioglu. sizi akşam listeye ekleyeceğim. çünkü bu yeni liste düzenlememizin güncellemesi biraz daha meşakatli. belki başka eklenmek isteyenler falan da olur. akşam hepsini bir kerede hallederim.

canım doğru sende haklısın doktorumdan çok memnundum ama açıkcası sonradan neden olmadı ya da moralin nasıl diye bile aramadı o yüzden eşimle merkezi değiştirmeyi düşünüyoruz

merhaba bugün sana mesaj attım ama göremedin herhalde nasıl oldun toparlanabildinmi merak ettim.doktora ulaşabildinmi onuda merak ettim..

Back
X