• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

günaydın canım, iyi sayılırım, sabretmesi çok zor, test günüm cumartesi, ama şimdiden geceleri uyuyamıyorum bile :))
dün gebelik testi aldım, ama bu sabah yapmadım, yarın bir deniyeyim diyorum :)
sen nasılsın ? senin ne gibi belirtilerin vardı ?
benim belime ve karnıma bazen anlık ağrılar giriyor ve 2-3 gündür karnım hem çok şiş hem de sert :((

o karın şişliği bende de var canım valla şuanda 5 - 6 aylık gebeymişim gibi duruyo saklayamıyorum da.. eşime dedim biri aa hamile misiniz die soararsa evet dicem çünkü bunun başka açıklaması yok, çok kötü duruyo.. karnım gaz yaptı, ilaç kullanıorum da o şişiriyo off ne diyebilirsinki vücut zayıf önde kocaman bi göbek, mideden başlıyo:)))

merve son adet tarihmi yazdım sen peki

Hayır son adet tarihini söyle bana sen ben hesaplayayım yada sen hesapla bebeğin doğum tarihini yazacaksın muhtemelen 8 yada 9 hazirandır
şöyle yazacaksın mesela diyelim 8 haziran ya 08-06-2013 yazacaksın oraya

4/09/2012 son adetm bn anlamıyorum hesaplamadan ki.sen hesapla cnm
Hayır son adet tarihini söyle bana sen ben hesaplayayım yada sen hesapla bebeğin doğum tarihini yazacaksın muhtemelen 8 yada 9 hazirandır
şöyle yazacaksın mesela diyelim 8 haziran ya 08-06-2013 yazacaksın oraya

Kedi tatlım hesapladım ben oraya aynen şöyle yazacaksın
11-06-2013

Bende iyiyim canım çok şükür işte
belirtilerin çok güzel
:nazar::nazar:
Ya bunların hepsi bende vardı ama en belirgin belirti göğüslerin şişmesi ve uçlarının belirginleşmesi
Bİde kasıklarda batma bunlar benim en belirgin belirtilerimdi inşallah hamilesindir canım
Panik yapma şimdiden cumartesiye var epey boş yere stres yapıp kendini yorma

ayy canım benim inşallah pozitifi görürüm bende :))
benimde göğüslerim çok şişti, sertleşti ve uçları çok acıyor ama bunu kullandığım estrofem de yapıyormuş:(
sen test gününden önce test falan yaptın mı ? nasıl dayandın :))

Selam güzel anneler ve anne adayları :16:

Nasılsınız ? Sayfalar yine almış başını gitmiş. :9: Benim dün opum oldu. Allah'a çok şükür 9 yumurtam toplandı. 7'si olgun çıkıp 6'sı döllenmiş. Şimdi dua ediyorum hepsi yaşayıp PGT'ye girsinler ve altın yumurtam bulunsun :16: Bu arada yumurta sayısı az görünen arkadaşlar opuda sayı artabiliyor. Benim 5 yumurta görünmesine rağmen 9 toplanıp 7'si olgun çıktı. İnşaallah sizlerin de sayı fazlalaşır.. :16::16:

Mirage canım listeyi çok beğendim... Eline, koluna, emeğine sağlık :16::16::16:

o karın şişliği bende de var canım valla şuanda 5 - 6 aylık gebeymişim gibi duruyo saklayamıyorum da.. eşime dedim biri aa hamile misiniz die soararsa evet dicem çünkü bunun başka açıklaması yok, çok kötü duruyo.. karnım gaz yaptı, ilaç kullanıorum da o şişiriyo off ne diyebilirsinki vücut zayıf önde kocaman bi göbek, mideden başlıyo:)))

evet canım ya bende zayıfım ama karnım 4 aylık hamileymişim gibi, en bol pantalonumu da giysem düğmelerini açıp oturuyorum :))

ayy canım benim inşallah pozitifi görürüm bende :))
benimde göğüslerim çok şişti, sertleşti ve uçları çok acıyor ama bunu kullandığım estrofem de yapıyormuş:(
sen test gününden önce test falan yaptın mı ? nasıl dayandın :))

Canım evet bende o ilacı kullanmıştım:)
İnşallah hamilesindir hayır ben hiç test felan yapmadım sabrettim valla
Hiç heyecanlanmadım sadece son gün biraz tırlatmıştım baş ağrım felan olmuştu
ondada meğer hamileymişim:1:

canım eşinin sperm sayısı kaç bilmiyorum ama erkeğe yönelik pek bir tedavi seçeneği yokmuş maalesef
benim eşimin ilk testi normal bir özel hastane labaratuarında 7 adet çıkmıştı, 1-2 ay sonra tüp bebek merkezinde yaptırdı,8 milyon çıktı.
hatta tüp bebek tedavisinde opu günüde yine 8 milyon çıktı, ama morfoloji 0
yani morfoloji ve sayı önemli canım, sayı 20 milyon üstü ise morfoloji ise %4 üstü ise klomen vb ilaçlarla sayı artırılmaya çalışılıyor, ama oligosperm ve azosperm de rakamlar pek değişmiyor maalesef :(
benim bildiğim varikosel, tıkanıklık, çocukken yaşanılan inmemiş testis gibi şeylerden düşüklük olabiliyormuş ama bir çok hastada da sebebi bilinemeyen azosperm veya oligosperm var

İlk çıkan test sonucu 7M varikosel yok baktırdık akabinde 2 tane hormon hapı + proxeed plus 3 ay kullanma sonucu 60M sperm + %3 morfoloji.Hormon ilaçlarını kesip 1 ay sadece proxeed plus kullanımı sonucu 11M sperm + %2 morfoloji.Akabinde o iki hormon hapı + proxeed plus u 1 ay kullanım sonucu çıkan sperm sayısı 21M.Buradan çıkan sonuç hormon ilaçları kullandığında sperm sayısında artış kestiğimizde düşüş var.Sonra araya tüp bebek tedavisi girdi salak gibi doktora da demedik ki böyle böyle diye

bnde hiç bişy yokk belirtii fln ,en azından meyve ye,bebişi ac bırakmaa

Ha iyi dedin ya meyve hafif olur üzüm felan yiyeyim hee canım ben böyleyim işte
herkesin vücudu farklı belkide senin hiç bulantın olmayacak
sen ne yedin kahvaltıda

Son düzenleme:
transfer sonrası bekleme sürecinde polan arkadaşlar Allah hepimizin yardımcısı olsun deriinnnnnnn o kadar güzel anlatmışsın ki bunların aynılarını ben de yaşıyorum dugularıma tercüman oldun canım :126:

mirage79
ellerine sağlık liste çok güzel olmuş ancak ben daha önce yazmıştım benim test tarihim 8 ekim
bu arada yaş: 28 ilk deneme trabzon farabi ( daha önce belirtmiştim ama gözünden kaçtı galiba ) şimdiden teşekkürler

hamile olan bütün arkadaşlar hayırlı olsun darısı bize inşaallah:nazar::nazar::nazar:

Back
X