Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın canım, iyi sayılırım, sabretmesi çok zor, test günüm cumartesi, ama şimdiden geceleri uyuyamıyorum bile :))
dün gebelik testi aldım, ama bu sabah yapmadım, yarın bir deniyeyim diyorum :)
sen nasılsın ? senin ne gibi belirtilerin vardı ?
benim belime ve karnıma bazen anlık ağrılar giriyor ve 2-3 gündür karnım hem çok şiş hem de sert(
benim negatif kesinleşti arkadaşlar. şimdilik kendimi işyerindeki odama kapadım toparlanmaya çalışıyorum.
merve son adet tarihmi yazdım sen peki
Hayır son adet tarihini söyle bana sen ben hesaplayayım yada sen hesapla bebeğin doğum tarihini yazacaksın muhtemelen 8 yada 9 hazirandır
şöyle yazacaksın mesela diyelim 8 haziran ya 08-06-2013 yazacaksın oraya
4/09/2012 son adetm bn anlamıyorum hesaplamadan ki.sen hesapla cnm
benim negatif kesinleşti arkadaşlar. şimdilik kendimi işyerindeki odama kapadım toparlanmaya çalışıyorum.
Bende iyiyim canım çok şükür işte
belirtilerin çok güzel
Ya bunların hepsi bende vardı ama en belirgin belirti göğüslerin şişmesi ve uçlarının belirginleşmesi
Bİde kasıklarda batma bunlar benim en belirgin belirtilerimdi inşallah hamilesindir canım
Panik yapma şimdiden cumartesiye var epey boş yere stres yapıp kendini yorma
o karın şişliği bende de var canım valla şuanda 5 - 6 aylık gebeymişim gibi duruyo saklayamıyorum da.. eşime dedim biri aa hamile misiniz die soararsa evet dicem çünkü bunun başka açıklaması yok, çok kötü duruyo.. karnım gaz yaptı, ilaç kullanıorum da o şişiriyo off ne diyebilirsinki vücut zayıf önde kocaman bi göbek, mideden başlıyo:)))
ayy canım benim inşallah pozitifi görürüm bende :))
benimde göğüslerim çok şişti, sertleşti ve uçları çok acıyor ama bunu kullandığım estrofem de yapıyormuş
sen test gününden önce test falan yaptın mı ? nasıl dayandın :))
mervecm kahvaltıda ne yiyosun?
canım eşinin sperm sayısı kaç bilmiyorum ama erkeğe yönelik pek bir tedavi seçeneği yokmuş maalesef
benim eşimin ilk testi normal bir özel hastane labaratuarında 7 adet çıkmıştı, 1-2 ay sonra tüp bebek merkezinde yaptırdı,8 milyon çıktı.
hatta tüp bebek tedavisinde opu günüde yine 8 milyon çıktı, ama morfoloji 0
yani morfoloji ve sayı önemli canım, sayı 20 milyon üstü ise morfoloji ise %4 üstü ise klomen vb ilaçlarla sayı artırılmaya çalışılıyor, ama oligosperm ve azosperm de rakamlar pek değişmiyor maalesef
benim bildiğim varikosel, tıkanıklık, çocukken yaşanılan inmemiş testis gibi şeylerden düşüklük olabiliyormuş ama bir çok hastada da sebebi bilinemeyen azosperm veya oligosperm var
Hah oldu valla canım daha kahvaltı yapmadım valla
Yapmayıda düşünmüyorum çünkü midem çok kötüü![]()
bnde hiç bişy yokk belirtii fln ,en azından meyve ye,bebişi ac bırakmaa