• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

herkese günaydın bugün ilk defa 7 de uyanmıyorum bu saate kadar dayanabildi. dün gece tam yatarken karnıma müthiş bir adet sancısı girdi ter boşaldı bi anda acıdan, midem kalktı. bi 5 dk sonra geçti. aslında ben buna çok sevindim çünkü 2. denememde geceleri bu ağrıları çok yaşıodum hatta ağlıyodum avıdan ve hamiştim. aynı şeyi yaşayınca mutlu oldum ama devam etmedi buna da üzüldüm çünkü gece boyu bi kaç kez uyanmam gerekiyodu acıdan. bizden başka kim acı çekmek ister ki, ben istiyorum işte:))) ve bu tabi ki rüyama da yansıdı, rüyamda adet oluyordum baya kanamam var sonra yine de idrar testi yapıyorum ama malesef tek çizgi çok ağlıyorum eşime sölüyorum o da çok üzülüyor, aradan yarım saat geçiyo ve sonucumu buraya yazmaya karar veriyorum testin üstünde sonuç uazıomuş sözde o rakamı girmek için bakıyprum teste 317 görüyorum aman allahım hamileymişim boşuna üzüldüm. peki neden adetim falan derken 317 nin 9. gün için çok yüksek olduğunu düşünüyorum ve kesin ikiz diyorum:))) heralde rüyamdaki hamileliğin tadını çıkarmak için bu saate kadar uyudum:) biraz uzun oldu ama rüyamdaki gibi paylaşmak istedim..

günaydın bebişim iyiyim valla gece pek uyuyamadım halbuki 9.30 gibi gözlerim kapanmaya başladıydı sanki sağ kasığımda bi top vardı gece cuma yaptırcam testi inş.pozitiftir ya memeler şaha kalktı ilaçlardan vardı biraz zati şimdi nadideyide geçtim top gibi oldular:))))

canım benim de test tarihim 6 ekim, fakat 2-3 gündür sağ kasığım da bir ağrı var, sağ tarafıma yatamıyorum...
benimde göğüsler sertleşti ve uçları hassaslaştı...
inşallah hamilelik belirtisidir :))

arkadaşlar bende hergün buraya uğruyorum ve paylaşımlara ortak olmaya çalışıyorum ancak yazdığım mesajların birçoğu cevapsız kalıyor nedense defalarca test tarihimi yazdım merkezimi yaşımı yazdım liste değişti ama benim bilgilerim değişmedi ayrıca dualara bende katılmak isterim eğer mesajımı görürseniz yeni liste kokoci için mi birde mahsuru yoksa bu arkadaşların isimlerini bilsek ve ismiyle dua etsek daha iyi olur
ben kokoci arkadaşımız için 100 tane okurum
benim test tarihimde 8 ekim ancak 7 ekimde yaptırıcam çünkü negatif olursa okula o halde gitmek istemiyorum o yüzden pazar günü yaptırıcam benim için de dua okuyabilirseniz sevinirim birde birer tane kenzül arş okursak herkes için iyi olur diye düşünüyorum
dua için benim adım sema:16:

canım benim insan bu süreçte biraz alıngan oluyor dimi:))

ben de dün gece yazışmaları gördüm saolsun arkadaşlar test sırası bende diye, bana dua okumak istemişler, Allah razı olsun hepsinden...
bu arada benim de adım Esra
dua okunacaksa tabi ki çok memnun olurum ve ben de katılabilirim...

amin canım çok üzülür yıkılırım diyordum ama rabbim sabır veriyo heralde çok rahatım inanın ki bir damla gözyaşı dökmedim dökersem rabbimi gücendirirmişim gibi geliyo isyan ediyomuşum gibi geliyo...ne yapalım zamanı var daha yada hiç olmayacak...kafama takılan tek şey şimdi o kullandığım iğnelerin rahimime yapacağı etki...düzenim alt üst olmaz inşallah...aşılamadan sonra miyom çıkmıştı rahimimde.inşallah şimdide öyle olmam...

benim güzel gönüllü arkadaşım, Allah'ım bu güzel gönlün için hayırlı zamanda sana bir evlat nasip edecektir..
her şey güzel olacak inşallah...

Merhaba arkadaşlar,
Bugün kan testimin sonucunu negatif olarak gordüm, zaten çok geçmeden az önce de yazdıgım gibi adet oldum. Sabah negatifi alınca çok kötü oldum. Zaten sonucun birsaat öncesinde de beni işe arabasıyla getiren eşime, koltugu biraz öne çeker misin dediği için sinirlenmiştim (meger adet belirtisiymiş:) )
Önce bir saat odama kapanıp ağlayıp durdum, işlerimi diger arkadaşlar devraldı. Sonra eşim gelip beni aldı, biraz deniz kenarı, biraz yemek derken öğleden sonra işimin başına geri döndüm. Biriki gözyaşı fışkırma seansı daha yaşandıktan sonra normal hayata geçtim. İşime devam ettim. Hatta çıkışta eşime beni alma dedim ve eve yürüyerek döndüm. Negatif haberini verdiğim kendisi de tedavi görmüş ve 2. bebegine hamile bir arkadaşımla 1.5 saat telde konuştum, tüp bebek konusunda ve hayata dair konularda önemli kararlar verdim. Aşırı güçlü gözükme çabamın zararlarını anladım. Tedavi boyunca yanımda olmadıkları ve arayıp sormadıkları, transfer sonrası bana bir kere bile ugramadıkları ve 1 hafta sonra da tatile gittikleri için annem ve kızkardeşim konusunda kararlar verdim. Bu sürede tüp bebeği bilmediği halde, her geldiğinde adet ağrım var dediğimden dolayı bana yemek yapmaya kalkan kayınvalidem konusunda önyargılarımı yendim. Yerimden yemek yapmak için fazla kalkmayayım, dışarı yemeği yemeyeyim diye her akşam beni eşimle ısrarla yemeğe çağıran; her gün de işyerimden nasılsın diye arayan, bugün de negatifi duyunca hemen bir eğlenceli yemek organizasyonu yapan komşularımın değerini anladım(aramızda hamileler var, menüyü söylemeyeyim:D:D:40: ama süperdi.
Şimdilik dolapta bekleyen süperfresh 10 embriyomuz var. Ama iğnelerden mosmor olmuş bir göbek çevresiyle 3 aşılama 1 tüp bebek sırasında alınmış 20 kiloyla bu işin olmayacagına karar verdik. (bundan sonra beni zayıflama topiklerinde görebilirsiniz) yarın sabah ilk işimiz spora yazılmak. Mart ayından önce yeni bir tedavi planlamıyoruz. Böyle bir göbek çevresi yağlanmasıyla hamile kalınmaz sanırım.
Tedavim süresince birçok şeye çok üzüldüm, kırıldım, belki de bunca hormonun da hassasiyeti vardı içinde. Tek tutunduğum dal burası oldu, geçmeyecek sandığım vakitlerim burada geçti. Nasreddin Hoca boşuna dememiş doktoru boşverin bana damdan düşeni getirin diye. İnşallah adetim bitince dualarınıza da katılırım. Ben Marta kadar boştayım, bol bol sizler için dua ederim. Stres yapmamak çok önemli, kadın hormonları inanılmaz etkileniyor bu durumlardan. Üniversitede bir sınavım çok önemliydi sonucunu bekleyene kadar 8 hafta adet olamadım. 8. hafta, sınav sonucu açıklanıp geçtiğimi görünce duvar panosunda notuma bakarken adet gördüm. Tesadüf dediğim bu durum 3 kez daha tekrarlandı farklı sınavlarda.
Bu kadar dolu olunca böyle uzuuun yazıyor insan. Ama son birşey daha soylemeden edemeyeceğim. Bugün tek tasamız çocuk sahibi olmak ama ilerde hayırlı, sıhhatli evlat olup olmamaları çok önemli. Belki geciktiğimiz bu zamanlar, sadece hayırlı evlatlara sahip olabilmek için bir sebep, sıhhatli, hayırlı evlatdoğru zaman geldiğinde Rabbim ol diyecektir. Allah hepimize hayırlısıyla sağlıklı evlatlar nasib etsin.,er ya da geç. ama geç ise sabrını da verir inşallah hepimize.
Hepinize teşekkür ederim, bugunkü temennileriniz de ferahlattı içimi sanki. Mart ayında 15 kilo zayıflamış halimle topikte olacagım inşallah. O zamana kadar dualar için yanınızdayım. Kime lazımsa, ben de burada olacağım, sayılara katılacağım Allah'ın izniyle.

Çok geçmiş olsun arkadaşım, hakkında hayırlısı olsun hepimizin, Allah kaldıramayacağımız yükler yüklemesin omuzlarımıza, amaçlarına ulaşman dileğiyle...

6 Ekimde birde kokoci arkadaşımız var eğer isterse onada okuruz sonraki arkadaşlarımızın test günleri ayın 10undan sonra

canım arkadaşlarım,
zaten bu aralar çok hassasım, sabah sabah gözlerimden yaşlar akıttım...
beni düşünüp dua okumak istemeniz beni çok duygulandırdı...
çok memnun olurum tabi...
iyi ki varsınız...

bir grup hormonları sapıtmış kadınlar ordusuyuz şu anda farkındasınız de mi? :)))

herkese günaydın bugün ilk defa 7 de uyanmıyorum bu saate kadar dayanabildi. dün gece tam yatarken karnıma müthiş bir adet sancısı girdi ter boşaldı bi anda acıdan, midem kalktı. bi 5 dk sonra geçti. aslında ben buna çok sevindim çünkü 2. denememde geceleri bu ağrıları çok yaşıodum hatta ağlıyodum avıdan ve hamiştim. aynı şeyi yaşayınca mutlu oldum ama devam etmedi buna da üzüldüm çünkü gece boyu bi kaç kez uyanmam gerekiyodu acıdan. bizden başka kim acı çekmek ister ki, ben istiyorum işte:))) ve bu tabi ki rüyama da yansıdı, rüyamda adet oluyordum baya kanamam var sonra yine de idrar testi yapıyorum ama malesef tek çizgi çok ağlıyorum eşime sölüyorum o da çok üzülüyor, aradan yarım saat geçiyo ve sonucumu buraya yazmaya karar veriyorum testin üstünde sonuç uazıomuş sözde o rakamı girmek için bakıyprum teste 317 görüyorum aman allahım hamileymişim boşuna üzüldüm. peki neden adetim falan derken 317 nin 9. gün için çok yüksek olduğunu düşünüyorum ve kesin ikiz diyorum:))) heralde rüyamdaki hamileliğin tadını çıkarmak için bu saate kadar uyudum:) biraz uzun oldu ama rüyamdaki gibi paylaşmak istedim..

canım ne güzel bir rüya görmüşsün, inşallah test sonucun 317 çıkar ve ikizlerine hamiş kalırsın :))
bak rüyanda bile kendi kendine boşuna üzüldüm diyormuşsun, yüce Allah'ımın temiz kalbine bir işareti bu belki de...

canım arkadaşlarım,
zaten bu aralar çok hassasım, sabah sabah gözlerimden yaşlar akıttım...
beni düşünüp dua okumak istemeniz beni çok duygulandırdı...
çok memnun olurum tabi...
iyi ki varsınız...

slm ismim ayşen 9 yıllık evliyim.3.tüp bebek denemem.ilki beş yıl önceydi ve olumsuz sonuç aldım.üç ay sonra dondurulmuş embriyo ve yine başarısız sonuç.şimdi transferim yapıldı ve bugün 6.günüm.10 ekimde alacağım sonucu.hiçbir belirtim yok ama çokkkkk büyük inancım var.tek değişiklik progestan kullanıyorum ve vajinal yolda müthiş bir yumuşama var önceleri kapsülü koyarken zorlanırdım.şimdi ise kayıyor bu da beni tedirgin ediyor.

slm ismim ayşen 9 yıllık evliyim.3.tüp bebek denemem.ilki beş yıl önceydi ve olumsuz sonuç aldım.üç ay sonra dondurulmuş embriyo ve yine başarısız sonuç.şimdi transferim yapıldı ve bugün 6.günüm.10 ekimde alacağım sonucu.hiçbir belirtim yok ama çokkkkk büyük inancım var.tek değişiklik progestan kullanıyorum ve vajinal yolda müthiş bir yumuşama var önceleri kapsülü koyarken zorlanırdım.şimdi ise kayıyor bu da beni tedirgin ediyor.

selam ayşen. inşallah pozitif sonucu görür ve bebeğini sağlıkla kucağına alırsın canım. iyi şanslar...

canım hayırlısıyla bu sefer olur inşallah...
bu belirtilere pek takılmamak lazım, sonuçta herkesin bünyesi farklı...
şu günlerin keyfini çıkaracağımıza boşu boşuna bozuyoruz moralimizi valla...

selam ayşen. inşallah pozitif sonucu görür ve bebeğini sağlıkla kucağına alırsın canım. iyi şanslar...

teşekkür ederim canım inşallah Alllah ım hepimizin gönlündekini hakkımıza hayırlı kılar.Çünkü çok şansımm yok.Benim eşimde sıkıntı var.Sadece 8 hücre bulundu.ve sadece iki deneme şansımız kaldı.

günaydın kızlar.ayşenciğim bk bnm e 3.denemede tuttu ama hala balirrti namına tık yok.gece rüyamda kanımda örümcek dolaştığını gördüm gülerek uyndım:)iyice kafayı bozmuş gbym
canım hayırlısıyla bu sefer olur inşallah...
bu belirtilere pek takılmamak lazım, sonuçta herkesin bünyesi farklı...
şu günlerin keyfini çıkaracağımıza boşu boşuna bozuyoruz moralimizi valla...

günaydın kızlar.ayşenciğim bk bnm e 3.denemede tuttu ama hala balirrti namına tık yok.gece rüyamda kanımda örümcek dolaştığını gördüm gülerek uyndım:)iyice kafayı bozmuş gbym

Allahım hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşallah canım.Olumlu duyduğumuz her haber de bizler için bir umut....

tşk ederim canım kurs zaten 3 saatlik br kurs ben çalışmıyorum ama çalışan kadınlar işe bile gidiyorlar olacağı varsa rabbim nasip etmişse zaten oluyor canım çok tşk ederim yinede yardımcı oldun

valla benim cumartesı transfer oldum
4 gun evde yattım uzun oturdum doğru düzgn bir şey yapmadım

ama bugun işe başladım bankacıyım oturuyorum Allahtan

inşallah oturmaktan zarar gelmez

imkanın varsa yat dinlen derim

canım inşallah testindede aynı rakamları görürsün ve inşallah allah sana bu sefer bebeğini kucağına almayı nasip eder.bende rüyamda seninkine benzer bişeyler gördüm ama nedense pek umudum yok.inş ben yanılırım.

valla benim cumartesı transfer oldum
4 gun evde yattım uzun oturdum doğru düzgn bir şey yapmadım

ama bugun işe başladım bankacıyım oturuyorum Allahtan

inşallah oturmaktan zarar gelmez

imkanın varsa yat dinlen derim

canım imkanım var çok şükür ama 28 eylül de transferim oldu ve hala yatıyorum kimse kalkmama izin vermiyor kasıldım......

Back
X