kızlar kollarım ve bacaklarımda kabarcıklar çıktı ve çok kaşınıyor...
ilk pazar günü sağ bacakta 5-6 tane çıkmıştı aniden, çok önemsememiştim
ama bu sabah diğer bacağımda kollarımda hatta el parmağımda bile çıktı.
sanki içinde su var kaşıyınca hemen yara oluyor
hastaneyi aradım ilaçlara mı alerjim var acaba dedim, ilaçlarla yediğiniz bir şeyin teması olabilir, vücudunuz tepki vermiş olabilir, yarın sabah erkenden gelin bakalım, kan testinizi de (beta) yapalım, olmadı dermatalogla görüştürürüz dediler...
sanırım beta sonucuna göre ilaç verecekler, gerekirse testi 2 gün sonra tekrarlarız dediler...
yani kızlar benim cumartesi olan test tarihi yarın sabaha alındı...
fakat sevineceğime üzüldüm, korkularım beni ele geçirdi galiba
((
bana dua edecek arkadaşlar çok teşekkür ederim, Allah razı olsun, bu akşam benim için okuyabildiğinizi okuyun, ben de inşallah yarın size olumlu haberlerle gelirim... :))
ilk pazar günü sağ bacakta 5-6 tane çıkmıştı aniden, çok önemsememiştim
ama bu sabah diğer bacağımda kollarımda hatta el parmağımda bile çıktı.
sanki içinde su var kaşıyınca hemen yara oluyor
hastaneyi aradım ilaçlara mı alerjim var acaba dedim, ilaçlarla yediğiniz bir şeyin teması olabilir, vücudunuz tepki vermiş olabilir, yarın sabah erkenden gelin bakalım, kan testinizi de (beta) yapalım, olmadı dermatalogla görüştürürüz dediler...
sanırım beta sonucuna göre ilaç verecekler, gerekirse testi 2 gün sonra tekrarlarız dediler...
yani kızlar benim cumartesi olan test tarihi yarın sabaha alındı...
fakat sevineceğime üzüldüm, korkularım beni ele geçirdi galiba
bana dua edecek arkadaşlar çok teşekkür ederim, Allah razı olsun, bu akşam benim için okuyabildiğinizi okuyun, ben de inşallah yarın size olumlu haberlerle gelirim... :))