• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

kızlar kollarım ve bacaklarımda kabarcıklar çıktı ve çok kaşınıyor...
ilk pazar günü sağ bacakta 5-6 tane çıkmıştı aniden, çok önemsememiştim
ama bu sabah diğer bacağımda kollarımda hatta el parmağımda bile çıktı.
sanki içinde su var kaşıyınca hemen yara oluyor
hastaneyi aradım ilaçlara mı alerjim var acaba dedim, ilaçlarla yediğiniz bir şeyin teması olabilir, vücudunuz tepki vermiş olabilir, yarın sabah erkenden gelin bakalım, kan testinizi de (beta) yapalım, olmadı dermatalogla görüştürürüz dediler...
sanırım beta sonucuna göre ilaç verecekler, gerekirse testi 2 gün sonra tekrarlarız dediler...
yani kızlar benim cumartesi olan test tarihi yarın sabaha alındı...

fakat sevineceğime üzüldüm, korkularım beni ele geçirdi galiba :(((

bana dua edecek arkadaşlar çok teşekkür ederim, Allah razı olsun, bu akşam benim için okuyabildiğinizi okuyun, ben de inşallah yarın size olumlu haberlerle gelirim... :))

arkadaşlar merhaba 25 eylülde bursa acıbademde 2 embriyo transferim oldu.bugün tam 9 gün oldu 2 gündür çok fazla bel ağrım ve kasık ağrım var. bide bugün çok şiddetli bi baş ağrım var korkumdan ilaçda içemiyorum ne yapsam bilemedim :((

Canım çok geçmiş olsun Allahım şifa versin biraz masaj yaptır istersen Dr'un ameliyattan çıkana kadar:(

kızlar acilll yardım test günüme 3 gün ve ben dayanamayıp test yaptım ikinci çizgi çok silik ama var eşime de gösterdim o da evet orda bi çizgi daha var dedi test bozuk olabilir mi bu kadar erken çıkmış olabilir mi ya da ilaçlardan mı progesteronla kan sulandıdrıcı kullanıyorum yalnızca.. allahım inş doğrudur çok heycanlandım çünkü, hayal kırıklına uğramak istemem..

canım benim maşallah diyelim nazar değmesin, kesin hamişsin sen :))
darısı başımıza...

hastaneyi aradım ilaçlara mı alerjim var acaba dedim, ilaçlarla yediğiniz bir şeyin teması olabilir, vücudunuz tepki vermiş olabilir, yarın sabah erkenden gelin bakalım, kan testinizi de (beta) yapalım, olmadı dermatalogla görüştürürüz dediler...
sanırım beta sonucuna göre ilaç verecekler, gerekirse testi 2 gün sonra tekrarlarız dediler...

bana dua edecek arkadaşlar çok teşekkür ederim, Allah razı olsun, bu akşam benim için okuyabildiğinizi okuyun, ben de inşallah yarın size olumlu haberlerle gelirim... :))

Çok geçmiş olsun canım üzülme, korkularına da yenilme lütfen her işte bir hayır vardır sen gönlünü ferah tut Rabbime bırak gerisini O senin için en hayırlısını verecektir zaten. Kimbilir belki böylesi senin için çok daha iyi olacak :)

Çok geçmiş olsun canım üzülme, korkularına da yenilme lütfen her işte bir hayır vardır sen gönlünü ferah tut Rabbime bırak gerisini O senin için en hayırlısını verecektir zaten. Kimbilir belki böylesi senin için çok daha iyi olacak :)

inşallah canım...
Allah'ım her şeyin hayırlısını nasip etsin...

Derinnnnn insaAllah positif devam eder ve kucagina alirsin bebisini
Hayal Rabbim saglikli sekilde dollenmek nasip etsin,kaliteli kaliteli embriyolarin olsun insaAllah
Kokocim gecmis olsun canim Allahim yuzunu guldursun insaAllah

bence yediğin bişiy alerji yaptı hiç korkma cnm dualarım seninleeee

canım benim maşallah diyelim nazar değmesin, kesin hamişsin sen :))
darısı başımıza...

inş öyledir canım kan testiyle kesinleşecek inş şimdi ne desem boş, senin de yarına alınmış testin pozitifi görüceksin inş birlikte sevineceğiz, dualarımdasın. bende ilaçlardan dolayı mı bilmiorum ama vücudumun her yerinde feci bir kaşıntı var ama seninki gibi bişi çıkmadı bende. sadece deyim yerindeyse hatır hatır kaşınıyorum:)

arkadaşlar merhaba 25 eylülde bursa acıbademde 2 embriyo transferim oldu.bugün tam 9 gün oldu 2 gündür çok fazla bel ağrım ve kasık ağrım var. bide bugün çok şiddetli bi baş ağrım var korkumdan ilaçda içemiyorum ne yapsam bilemedim :((

estrofem tablet falan kullanıyor musun? o d ayapar baş ağrısı

çok sevindim opunun kolay olmasına..banada cesaret oluyor..acaba canım çok acır mı die cok düşünüyordum inş..bnmde böle rahat olur...tez zamanda hamile olduğun haberinide alırız inş arkadaşımm...

Cok saol canim darisi basina korkulcak hicbisey degilmis yani adetken lisede filan bunun10 katiagri cektigimi hatirlarim su an bile adetken daha cok sanci oluyo insallah sen de kolay atlatirsin canim...

hayırlı olsun canım allah tamamına erdirsin..burdan yumurta sorunu olan arkadaşlar için yazıyorum ben transfer günü bu konuyu dr umla konuştum hatta.ben bundan 5 yıl önce transfer yaptığımda 18 yumurtam oldu 13 ü döllendi.bu tedaviye başladığımda dr bana ne yapmışın vucuduna 2 yumurtan kalmış dedi.beş yaş büyüdüm dedim hayır bu yaşlarda 7 veya 8 yumurtan olmalı bu hızla seneye bilemedin öbür sene menepoz dedi(bu arada sigara öldürüyo kızlar)ben çok ağladım ilaçlara başladım ama ağlayarak sinir sistemim çöktü.hastanede sema hemşire vardı sağolsun beni odasına çağırdı durumu anlattım.üzülme ilaçlarla yükselir sigaranı azalt ve bol bol eğlen dedi.biz bir yumurtaya sevindiğimiz hastalar biliyorum dedi.hakikaten de tedavi sonrası yumurta sayım yediye çıktı.dr a transfer sabahı beni ne kadar üzdüğünü anlattım o ise bana gerçekçi olduğunu söyledi.ama stresi azaltırsankesinlikle olumlu sonuçlanıyo...

Cok saol canim sonu da guzel olur dilerim hepimiz kavusuruz enindesonunda..

bende çok sevindim cnm hadi hayırlısı bende tedavimin 6.günündeyim ulun hocam haftaya salı yumoşları toplarız belki dedi senin böyle ağrısız demen benide cok rahatlattı.cok sevindim. inşlh güzel haberlerinide alırız :) sen nerede tedavi oluyorsun cnm.

Darisi basina insallah hic korkma meraktan biraz geriliyo insan ama uyku superdiii....agrisiz atlatirsin insallah ben samsundayim fakultede ali sertac batioglu servisin basinda benim tedavime de o bakiyor....

çok saol canım benim, inş öyledir olumsuz düşünmek istemiyorum, darısı tüm isteyenlerin başına.. tabi herşeyden önemlisi devamının gelmesi 2. denememde 10 haftalıkken kaybetmiştim bebeğimi, o yüzden şuan korkumdan sevinemiorum bile:((

Canim hayirli olsun hamilesin insallah insallah yasadigin acilarin mukafatini alirsin...

Hayırlı olsun canım inşallah hepsi döllenir güzel güzel bebişleriniz olur :))

Amin cani simdi dollenme stresi olucak cumayi sabirsizlikla bekliyorum..

arkadaşım ben de lucrin kullandım adetin 21. günü başladım normalde en fazla on gün içinde adet oluyorsun ben olamadım tam 17 gün sonra adet oldum günde 10iu kullandım sonra 10 güde 5iu kullandım ve ilaç arttı hiç telaş etme:3:

hadi ya gercekten mı herkes arttı ılacım dıyo benım deöyle olur ınşallahh sagolun kızlar içim rahatladıı ya ne bilim küçük bi şieşe içinde azıcık ilaç nettee arastrsım aynen benım ilacım ve herkese yetmiş bana yeter heralde :)))

bence korkmayın iyi düşünün iyi olsun o korkunun stresi ıyı gelmez sana bu durum da degılmı,
güzel olur hersey inşallahhh ıyı heberler verırsınn butun tup bebek tedavileri başarılı sonuçlansın ıstyrumm:emir_bebek:

geçmiş olsun arkadaşım ben okumaya başladım senin için Allah yardımcın olsun

son 1 saattir sağ tarafımda bir batma başladı , şimdi de gene sağ tarafım belim arkadan ağrımaya başladı
off adet belirtisi değildir umarım çok kötü hissediyorum kendimi

kızlar şu an o kadar mutluyum ki... yarın test günümdü, dayanamayıp sabah idrar testi yaptım, ikinci çizgi silik çıktı ve tabi hemen hastaneye kan tahliline koştum:)) sonucum 120 yani hamileyimmmmmmm:))))))) Allahım o kadar güzel bi duygu ki.... Aynı hastanenin bahçesinde aylar önce neden benim çocuğum olmuyo diye hıçkıra hıçkıra ağlamış hatta ağlama krizine girmiştim. Kayınvalidem zor zaptetmişti beni, herkes bana bakmıştı , rezil oldum diye günlerce üzülmüştüm sonra.... ve bugün.. yine herkes bana baktı, ama bu sefer ağladığım için değil sevinç çığlıkları atıp eşimin boynuna sarıldığım için:) belki yine rezil oldum ama bu sefer hiiiçççç umrumda değil:))))) Rabbimin ne günleri var !!!!!

kızlar şu an o kadar mutluyum ki... yarın test günümdü, dayanamayıp sabah idrar testi yaptım, ikinci çizgi silik çıktı ve tabi hemen hastaneye kan tahliline koştum:)) sonucum 120 yani hamileyimmmmmmm:))))))) Allahım o kadar güzel bi duygu ki.... Aynı hastanenin bahçesinde aylar önce neden benim çocuğum olmuyo diye hıçkıra hıçkıra ağlamış hatta ağlama krizine girmiştim. Kayınvalidem zor zaptetmişti beni, herkes bana bakmıştı , rezil oldum diye günlerce üzülmüştüm sonra.... ve bugün.. yine herkes bana baktı, ama bu sefer ağladığım için değil sevinç çığlıkları atıp eşimin boynuna sarıldığım için:) belki yine rezil oldum ama bu sefer hiiiçççç umrumda değil:))))) Rabbimin ne günleri var !!!!!

çok sevindim darısı başımıza olur inş...

tüylerim diken diken oldu Allahım tamamına erdirsin inşaallah.Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin içinde bana da....

Kızlar bu akşam kokoci arkadaşımız için okuyalımmı 313 tane aytetelkürsü okumak isteyen varsa hemen okuyalım bu gece
Listeyi yapayım ben

Back
X