• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

iyi dilekleriniz için çok sağolun arkadaşlar.. darısı bu forumda tüm bebek hasreti çeken arkadaşlarımızın başına.. kolay değil gerçekten çektiğimiz sıkıntılar, Allahım hepimizin kucağını tez zamanda doldursun inşallah... Dua organizasyonu da süper bu arada Mervecim eline sağlık. ben de katılmak isterim ..ne mutlu bize dualarımızla arkadaşlarımızın hamileliğine vesile olabilirsek.
Şimdi sıra geldi hamilelik takvimi yapmaya, tabi becerebilirsem :))

​​Kokoci arkadaşımız için Ayetel kürsü listesi (313 tane)
Merve02----------------75
Miss angel--------------50---------------okudu
Kedi26237--------------75---------------okudu
Angel5------------------50--------------okudu
Zhlsay------------------13
Aysen------------------50---------------okudu

bu Gece saat 12'ye kadar okunması lazım çünkü yarın sabahmış tes

Son düzenleme:
iyi dilekleriniz için çok sağolun arkadaşlar.. darısı bu forumda tüm bebek hasreti çeken arkadaşlarımızın başına.. kolay değil gerçekten çektiğimiz sıkıntılar, Allahım hepimizin kucağını tez zamanda doldursun inşallah... Dua organizasyonu da süper bu arada Mervecim eline sağlık. ben de katılmak isterim ..ne mutlu bize dualarımızla arkadaşlarımızın hamileliğine vesile olabilirsek.

Tabi canım bizim içinde yapacağım bebeklerimizin sağlıklı olması için
Hadi yap bakalım hamilelik takvimini

Merveciğim esra için 75 okudum canım yazabilirsin.Allah kabul etsin inşallh.herşey dua ile benimkide dualarla oldu .

canım o kadar sevindim ki Rabbim kucağına almak nasip etsin .Bol bol duaya devam.Ben suyu okuyup içiyorum.Bu arada bol su içmeni öneriyorum.Çok faydası var

arkadaşlar pazar transferim olmuştu. ama bugün resmen sol kasığımda adet sancıları çekiyorum..belki daha çok erken ama sanırım adet gelecek yakın zamanda..:(

arkadaşlar pazar transferim olmuştu. ama bugün resmen sol kasığımda adet sancıları çekiyorum..belki daha çok erken ama sanırım adet gelecek yakın zamanda..:(
bn de adet sancıları çektim canım o andırmaca olabiliyor.Bir de çok gaz oluyor.Bunlara bakarak bnm gibi umutsuzluğa kapılma .Ben pişman oldum pozitifi görünce .Allah tan hayırlısı inşallh tutunacak bebişin.

bn de adet sancıları çektim canım o andırmaca olabiliyor.Bir de çok gaz oluyor.Bunlara bakarak bnm gibi umutsuzluğa kapılma .Ben pişman oldum pozitifi görünce .Allah tan hayırlısı inşallh tutunacak bebişin.

çok sağol cnm desteğin için, bu kadar erken olunca açıkçası niye demeye başladım, hayırlısı artık.
seni de tebrik ederim, sağ sağlim kucağına alacağın günler gelir inşallah.

ednahcım - bilgilerini aldım, akşam listeyi güncelleyeceğim.

aysegulu - hoşgeldin canım. umarım tedavinden güzel bir sonuç alırsın ve bebeğine kavuşursun.

kokoci - canım çok geçmiş olsun. sorun neyse yarın çözerler merak etme. benim eltime de ilk hamileliği süresince öyle birşeyler olmuştu. senin gibi korkmuştu o da, ama sonra sıkıntı çıkmamıştı. ilaçlar dokunmuş olabilir dediğin gibi. yarın güzel haberlerle gel canım. dualarımız seninle...

thanx - ne kadar güzel aktarmışsın duygularını. kendim yaşamış gibi hissettim içimde. çok sevindim senin için. Allah tamamına erdirsin inşallah canım. darısı hepimizin başına olsun inşallah. :)

​​Kokoci arkadaşımız için Ayetel kürsü listesi (313 tane)
Merve02----------------75---------------okudu
Miss angel--------------50---------------okudu
Kedi26237--------------75---------------okudu
Angel5------------------50--------------okudu
Zhlsay------------------13
Aysen------------------50---------------okudu

bu Gece saat 12'ye kadar okunması lazım çünkü yarın sabahmış test

Nhntrkmn arkadaşımız için ayetelkürsü listesi

Havinsu--------------55
Biricik----------------75------------okudu
Merve02--------------55
Miss angel------------45
Nhntrkmn-------------43
Aysen----------------40
Canım sanada 43 tane kaldı:1: perşembe akşam 10'a kadar son arkadaşlar

Son düzenleme:
ednahcım - bilgilerini aldım, akşam listeyi güncelleyeceğim.

aysegulu - hoşgeldin canım. umarım tedavinden güzel bir sonuç alırsın ve bebeğine kavuşursun.

kokoci - canım çok geçmiş olsun. sorun neyse yarın çözerler merak etme. benim eltime de ilk hamileliği süresince öyle birşeyler olmuştu. senin gibi korkmuştu o da, ama sonra sıkıntı çıkmamıştı. ilaçlar dokunmuş olabilir dediğin gibi. yarın güzel haberlerle gel canım. dualarımız seninle...

thanx - ne kadar güzel aktarmışsın duygularını. kendim yaşamış gibi hissettim içimde. çok sevindim senin için. Allah tamamına erdirsin inşallah canım. darısı hepimizin başına olsun inşallah. :)

saol eline sağlık arkadaşım

nhntrkmn arkadaşımız için ayetelkürsü listesi

havinsu--------------75
biricik----------------75------------okudu
merve02--------------75
miss angel------------45
nhntrkmn-------------43
canım sanada 43 tane kaldı:1: Perşembe akşam 10'a kadar son arkadaşlar

canım görmedim yemekte idim.gerekirse bende alabilirim....

Back
X