- 29 Mart 2010
- 506
- 317
- 123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kuzeyle güney var kızlarrrrrr
:))) evet bugün herkes bir yere kaçmış :))
hayırlı geceler arkadaşlar allaha emanet olun allah ne muradınız varsa versin bizleri mis kokulu evlatlarımıza kavuştursun rabbim amninnnnnnnnnnn
kızlar şu an o kadar mutluyum ki... yarın test günümdü, dayanamayıp sabah idrar testi yaptım, ikinci çizgi silik çıktı ve tabi hemen hastaneye kan tahliline koştum:)) sonucum 120 yani hamileyimmmmmmm:))))))) Allahım o kadar güzel bi duygu ki.... Aynı hastanenin bahçesinde aylar önce neden benim çocuğum olmuyo diye hıçkıra hıçkıra ağlamış hatta ağlama krizine girmiştim. Kayınvalidem zor zaptetmişti beni, herkes bana bakmıştı , rezil oldum diye günlerce üzülmüştüm sonra.... ve bugün.. yine herkes bana baktı, ama bu sefer ağladığım için değil sevinç çığlıkları atıp eşimin boynuna sarıldığım için:) belki yine rezil oldum ama bu sefer hiiiçççç umrumda değil:))))) Rabbimin ne günleri var !!!!!
Kokoci arkadaşımız için Ayetel kürsü listesi (313 tane)
Merve02----------------100
Miss angel--------------50
Kedi26237--------------100
bu Gece saat 12'ye kadar okunması lazım çünkü yarın sabahmış test
Merve02----------------100
Kedi26237--------------100
Angel5------------------50
Zhlsay------------------13
bu Gece saat 12'ye kadar okunması lazım çünkü yarın sabahmış test
ben bağışlamak için okumustum 35 tane bendende 35 tane al şimdilik 25 tanede okurum 60 tane olmuş olur
kendisinede 3 tane kalıo bi zmaet okusun :))))
son liste bu kizlar
benimki 60 tane yazmadınmı hazır okudum
liste düzenleniyo ama hep karıştı![]()
liste düzenleniyo ama hep karıştı![]()
kızlar şu an o kadar mutluyum ki... yarın test günümdü, dayanamayıp sabah idrar testi yaptım, ikinci çizgi silik çıktı ve tabi hemen hastaneye kan tahliline koştum:)) sonucum 120 yani hamileyimmmmmmm:))))))) Allahım o kadar güzel bi duygu ki.... Aynı hastanenin bahçesinde aylar önce neden benim çocuğum olmuyo diye hıçkıra hıçkıra ağlamış hatta ağlama krizine girmiştim. Kayınvalidem zor zaptetmişti beni, herkes bana bakmıştı , rezil oldum diye günlerce üzülmüştüm sonra.... ve bugün.. yine herkes bana baktı, ama bu sefer ağladığım için değil sevinç çığlıkları atıp eşimin boynuna sarıldığım için:) belki yine rezil oldum ama bu sefer hiiiçççç umrumda değil:))))) Rabbimin ne günleri var !!!!!
Nhntrkmn arkadaşımız için ayetelkürsü listesi
Havinsu--------------55
Biricik----------------75------------okudu
Merve02--------------55
Miss angel------------45
Nhntrkmn-------------43
Aysen----------------40
Canım sanada 43 tane kaldıperşembe akşam 10'a kadar son arkadaşlar
canım arkadaşım Allah'ım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahh..
tebrik ediyorum, gözün aydın...
Merve02----------------75
Kedi26237--------------75
Angel5------------------50
Zhlsay------------------13
Aysen------------------50
bu Gece saat 12'ye kadar okunması lazım çünkü yarın sabahmış tes
]Nhntrkmn arkadaşımız için ayetelkürsü listesi