• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

hayırlı geceler arkadaşlar allaha emanet olun allah ne muradınız varsa versin bizleri mis kokulu evlatlarımıza kavuştursun rabbim amninnnnnnnnnnn

kızlar şu an o kadar mutluyum ki... yarın test günümdü, dayanamayıp sabah idrar testi yaptım, ikinci çizgi silik çıktı ve tabi hemen hastaneye kan tahliline koştum:)) sonucum 120 yani hamileyimmmmmmm:))))))) Allahım o kadar güzel bi duygu ki.... Aynı hastanenin bahçesinde aylar önce neden benim çocuğum olmuyo diye hıçkıra hıçkıra ağlamış hatta ağlama krizine girmiştim. Kayınvalidem zor zaptetmişti beni, herkes bana bakmıştı , rezil oldum diye günlerce üzülmüştüm sonra.... ve bugün.. yine herkes bana baktı, ama bu sefer ağladığım için değil sevinç çığlıkları atıp eşimin boynuna sarıldığım için:) belki yine rezil oldum ama bu sefer hiiiçççç umrumda değil:))))) Rabbimin ne günleri var !!!!!

cnm senin adına cok sende c.tesi gvindim insallah be

ünü senin gibi sevinç çığlıkları atarım allahın izniyle

Kokoci arkadaşımız için Ayetel kürsü listesi (313 tane)
Merve02----------------100
Miss angel--------------50
Kedi26237--------------100

bu Gece saat 12'ye kadar okunması lazım çünkü yarın sabahmış test

ben bağışlamak için okumustum 35 tane bendende 35 tane al şimdilik 25 tanede okurum 60 tane olmuş olur

kendisinede 3 tane kalıo bi zmaet okusun :))))

mervecim burası okadar hızlı ilerliyoki dulalar hep karıştı

dua için başka bi topic açsakta duaları sadece oradanmı dağıtsak

acaba ?

Merve02----------------100
Kedi26237--------------100
Angel5------------------50
Zhlsay------------------13

bu Gece saat 12'ye kadar okunması lazım çünkü yarın sabahmış test

son liste bu kizlar

Son düzenleme:
kızlar şu an o kadar mutluyum ki... yarın test günümdü, dayanamayıp sabah idrar testi yaptım, ikinci çizgi silik çıktı ve tabi hemen hastaneye kan tahliline koştum:)) sonucum 120 yani hamileyimmmmmmm:))))))) Allahım o kadar güzel bi duygu ki.... Aynı hastanenin bahçesinde aylar önce neden benim çocuğum olmuyo diye hıçkıra hıçkıra ağlamış hatta ağlama krizine girmiştim. Kayınvalidem zor zaptetmişti beni, herkes bana bakmıştı , rezil oldum diye günlerce üzülmüştüm sonra.... ve bugün.. yine herkes bana baktı, ama bu sefer ağladığım için değil sevinç çığlıkları atıp eşimin boynuna sarıldığım için:) belki yine rezil oldum ama bu sefer hiiiçççç umrumda değil:))))) Rabbimin ne günleri var !!!!!

canım arkadaşım Allah'ım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahh..
tebrik ediyorum, gözün aydın...

Nhntrkmn arkadaşımız için ayetelkürsü listesi

Havinsu--------------55
Biricik----------------75------------okudu
Merve02--------------55
Miss angel------------45
Nhntrkmn-------------43
Aysen----------------40
Canım sanada 43 tane kaldı:1: perşembe akşam 10'a kadar son arkadaşlar

]Nhntrkmn arkadaşımız için ayetelkürsü listesi

Merve02----------------75
Kedi26237--------------75
Angel5------------------50
Zhlsay------------------13
Aysen------------------50

bu Gece saat 12'ye kadar okunması lazım çünkü yarın sabahmış tes

Back
X