miragecim ilgin için tşk.ler..sabah verdik spermiogram ama sonuç 4 de akşam yazarım.birde bizim problem aynı sanırım..daha önce az çıktı sperm eşimin..bugünki tedaviye başlayacağımız hastane için..prosedür gereği .biz pazartesi genetik tahlilide yaptırdık..sizde yaptırdınız mı acaba ?? onun sonucuda 1 ay sonra cıkacak..peki bana bu iğne ilaç işlerine yumurta alma işine falan ne zaman başlanacak ..bilgin varmı??
Canim bizim de ml de 300binsperm var, morfoloji ve motilite yuzde 1, yuzde 99 anormal ve hareketsiz, genetik test y delesyon testi yaptirdik sorun cikmadi benim esim cocukken menenjit gecirmis o nedenle boyle olurmus, nisanda gittik biz ilk o zaman esimin degeri de 100 bindi canli, klomen ve arginmax kullandi esim bu zamana kadar, 1 ay genetik testleri bekledik, sonra bende kist gorduler dogum kontrol hapi kullandim rezerv sorunum da cikinca iki ay biosteron derken eylulde ancak basladim canim sendesorun yoksa hemen basla biz kadinlarin heray degisken oluyo her aymuayeneye gittim kontrollerde 3 folikul oldugu bile oldu, tedavime 6 folikulle basladim 12 yumurta toplandi, simdi labaratuarla konustum dollenme olmus yarin gozlemleyecekler haber vereceklerinsallah hepimiz birgunmucizemize kavusacagiz mucizebebeklerimiz olucak....
hepinize tşk ederim kızlar hala sersem gibiyim inanamıyorum
Canim cok sevindim gecmisi okumakla basladim bir bakarim ki hamilesin bizde de sperm ml de 300 bin ama toplamnda canli 24 bin, allah kucagina da almayi nasip etsin darisi burdaki butun kardeslerime insallah hepimiz er ya da gec anne olucaz....senin ve mucizeni tebrikediyorum dikkat etkendine bundan sonra....