Merhabalar,
Sonunda tedaviye baslayabildim, ilk denemem ve kisa protokol uygulanacak. 4 gun boyunca 3 adet igne olacagim.... Umarim hepimiz en kisa zamanda bu macerayi mutlu son ile atlatiriz...
hayirli olsun canim,Rabbim gonlune gore versin :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabalar,
Sonunda tedaviye baslayabildim, ilk denemem ve kisa protokol uygulanacak. 4 gun boyunca 3 adet igne olacagim.... Umarim hepimiz en kisa zamanda bu macerayi mutlu son ile atlatiriz...
amin canım dualarınızı beklliyorummm
merhaba mirage,sperm dna hasar testi sperme bazı tetkikler yapılarak anlasılıyor.biz bunun ıcın ankaraya kaan aydos a gıttık. o bızı unıverssıteye yonlerdırdı orada yaptırdık.kromozom analızı farklı bırsey.ona kandan bakılıyor. bıze pgt yapmadılar bu ılk denememız dıye.oysa bız soyledık dr a sorunun sperm dnasında oldugunu.ama ekstra bır test falan ıstemedı.yada baska bırsey yapmadılar.size kaan aydosa gıtmenızı tavsıye ederım.ıstanbulda onun gıbı bır urolog yok malesef. cok meshur ısımler var ama hıc bırı onun gıbı tedavı etmeye ugrasmıyor.bız bu bekledıgım 4 yıl ıcerısınde o meshur drlere de gıttık.ama hıcbırı ugrasmıyor dırek tup dıyor.sızde gıdın kaan aydosa en azından sorunun ne oldugunu bulursunuz
benım de yarın test gunum.sabah gıdıp kan verecegım ıns. ama ıcımde hıc umut yok. sankı olmadı gıbı gelıyor..unkuhıc belırtım yok. transferın 3. ve 4. gunlerı memelerım cok sısmıstı acıyordu, butun bunlar gectı. karnım agrıyor batıyor gıbı oluyordu bunlarda gecti. simdi kendımı hıc hamıle gıbı hıssetmıyorum.
ins yardımcı olabilmisimdir. sevgıler
hayirli olur insaalh,,bende bugun 2.ignemi yaptim,,uzun protokol..size bisey sormak istiyorum adetin 21.gunundedn itibaren igne baslanacak bugun 22.gunu,,yaklasik olarak nezaman olur ameliyat ve transfer,,bayramam falanmi denk gelecek acaba korkmaya basladim..dusunsenize bayaramda ben hastanedeyim))hayirli olsun canim,Rabbim gonlune gore versin :)
dualarimiz seninle güzelim Allah gonlune gore versin
dualarimiz seninle güzelim Allah gonlune gore versin
hayirli olur insaalh,,bende bugun 2.ignemi yaptim,,uzun protokol..size bisey sormak istiyorum adetin 21.gunundedn itibaren igne baslanacak bugun 22.gunu,,yaklasik olarak nezaman olur ameliyat ve transfer,,bayramam falanmi denk gelecek acaba korkmaya basladim..dusunsenize bayaramda ben hastanedeyim))
amin canım allah razı olsun ama en başından beridir o kadar boştu ki içim gerçi hala bomboşum hiç bişey hissetmiyorum sanki sadece haberi alınca üzüldüm ama içimdeki boşluk dolmuyor
canım arkadaslarım ben burada yazdıklarınızı okuyup gaza geldım ve demın gıdıp ıdrar testı yaptım.malesef sonuc negatıf. demekkı yarın ben de negatıf sonuc alacagım.moralım bozuldu acıkcası zaten anlamıstım olmadıgını ama ne bileyım ınsan sonucu gormeden yınede tam olarak vaz gecemıyor azıcık umuttan. mis angel sen de bır ıdrar testı yapsan acaba cıkar mı merak ettım. nasıl olsa kanda baktırmıssın. sana zahmet evde testın varsa yapar mısın? sonuc ne cıkacak gercekten merak ettım.
sevgıler
canım bazı arkadaşlar negatifte görse idrar testinde kan testinde hamile çıktılar. zaten dr lar özellikle idrar testi yapmayın diyor yanıltır üzülürsünüz diyorlar. ama biz sabredemiyoruz yapıyoruz. sonuca üzülme Rabbim hayırlar versin...canım arkadaslarım ben burada yazdıklarınızı okuyup gaza geldım ve demın gıdıp ıdrar testı yaptım.malesef sonuc negatıf. demekkı yarın ben de negatıf sonuc alacagım.moralım bozuldu acıkcası zaten anlamıstım olmadıgını ama ne bileyım ınsan sonucu gormeden yınede tam olarak vaz gecemıyor azıcık umuttan. mis angel sen de bır ıdrar testı yapsan acaba cıkar mı merak ettım. nasıl olsa kanda baktırmıssın. sana zahmet evde testın varsa yapar mısın? sonuc ne cıkacak gercekten merak ettım.
sevgıler
canim kaç gun embriyosuydu senin ve transferin kaçinci gunundesin? herkezin ki idrar testinde çikmiyor gonlunu ferah tut insaAllah kan testin de positif olursun
canım bazı arkadaşlar negatifte görse idrar testinde kan testinde hamile çıktılar. zaten dr lar özellikle idrar testi yapmayın diyor yanıltır üzülürsünüz diyorlar. ama biz sabredemiyoruz yapıyoruz. sonuca üzülme Rabbim hayırlar versin...
bugun 11. gunum bıttı yarın 12.gunum.4.gun embrıyosu koyuldu.ıdrarda cıkmadı ya kanda da cıkmaz.
Allah hakkinda hayirlisini versin guzelim,hiç belli olmaz..idrar testleri herkezde gostermiyebiliyor
üzülmemek elde mı?goz yaslarım bosalıverdı bırden. tutamadım kendımı.yıne de rabbım hayırlısını versın.
ıns oyledır.ama artık hıc umıdım kalmadı.ıyı dıleklerınız ıcın hepınıze dua edıyorum. sevgıler. ben gıdıyorum arkadaslar gec oldu.yarın cıkan sonucu sıze yazarım yınede.
Merhabalar,
canım arkadaslarım ben burada yazdıklarınızı okuyup gaza geldım ve demın gıdıp ıdrar testı yaptım.malesef sonuc negatıf. demekkı yarın ben de negatıf sonuc alacagım.moralım bozuldu acıkcası zaten anlamıstım olmadıgını ama ne bileyım ınsan sonucu gormeden yınede tam olarak vaz gecemıyor azıcık umuttan. mis angel sen de bır ıdrar testı yapsan acaba cıkar mı merak ettım. nasıl olsa kanda baktırmıssın. sana zahmet evde testın varsa yapar mısın? sonuc ne cıkacak gercekten merak ettım.
sevgıler
Nhntrkmn arkadaşımız için ayetelkürsü listesi
Havinsu--------------75 ..............okudu
Biricik----------------75------------okudu
Merve02--------------55-----------Okudu
Miss angel------------45-----------okudu
Nhntrkmn-------------43
Aysen----------------40-------------okudu
Canım sanada 43 tane kaldı perşembe akşam 10'a kadar son arkadaşlar