• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

canım arkadaslarım ben burada yazdıklarınızı okuyup gaza geldım ve demın gıdıp ıdrar testı yaptım.malesef sonuc negatıf. demekkı yarın ben de negatıf sonuc alacagım.moralım bozuldu acıkcası zaten anlamıstım olmadıgını ama ne bileyım ınsan sonucu gormeden yınede tam olarak vaz gecemıyor azıcık umuttan. mis angel sen de bır ıdrar testı yapsan acaba cıkar mı merak ettım. nasıl olsa kanda baktırmıssın. sana zahmet evde testın varsa yapar mısın? sonuc ne cıkacak gercekten merak ettım.

sevgıler

canım güzel haberlerini bekliyoruz hayırlısıyla...
dualarım senin ve bebişlerin için...

Amin canim ecmain,nasil denilir bilmiyorum ama sanki kendini otomatik savunmaya almissin gibi,o bosluk ondan kaynaklaniyo olabilir,InsaAllah hersey yolunda gider canim,bol bol dua elimizden baska ne gelir ki,Allahim hayirli haberler almani nasip etsin

inşş canımm bugün transfere gidiyorum benn.... aradı doktorum saat 3te transferim var dualarınızı eksik etmeyinnn

inşş canımm bugün transfere gidiyorum benn.... aradı doktorum saat 3te transferim var dualarınızı eksik etmeyinnn

canım benim dualarım seninle transfere geçerken deme sakın Hayırlısı olsun diye.... Allahım gönlümden geçen hakkıma hayırsızsa da hayırlıya çevir nasip eyle...diye dua et dualarım seninle

selam kızlar,

bundan bir süre önce, henüz aranızdan bazıları aramıza katılmamışken dua konusuyla ilgili arkadaşların talepleri olmuştu. dua sayılarını ana listemizde bir sütuna eklemek ile ilgili. ben de onlara demiştim ki, ben de inançlı bir insanım ama din konusunun buralarda öyle listelerde falan konu edilmesinden hoşlanmıyorum şahsen demiştim. kızlar da anlayışla karşılayıp yine böyle kendi aralarında liste oluşturmuşlardı. ama gördüğünüz gibi korktuğum oluyor. birbirinizle münakaşaya kadar varmış olay. birbirinize duanızı edin tabi ki ama nolur bunun propagandaya dönüşmesine izin vermeyin güzellerim. Allah hepinizin içini biliyor, kimseye bir açıklama yapmanıza da gerek yok konuyla ilgili. topic'de başka şey konuşmaz olmuşunuz, o kötü oldu bir tek. AED arkadaşımızın bir iletişim sorunu var, onu ben çok önce anladım. kısa bir süre önce de kendisinden daha dikkatli olmasını rica ettim ama tabi benim de elimden daha fazlası gelmiyor. tahriklere kapılmayınız :)

dualarınıza devam edin, bu şekilde yapmak sizi daha iyi hissettiriyorsa...ama daha sistematik gidin. aranızda konuşun bir sistem oturtun benim listeyi günde bir güncellemem gibi. mesela kimin kaç dua okuyacağını akşam bildirin. sabah da okuyanlar okudum desin, listeniz sabah ve akşam olmak üzere 2 kez güncellensin. böylece aranızda bütün gün bu meseleyi konuşmayın. ne dersiniz, bu şekil bir çözüm olur mu?

kızlar hayırlara vesile olsun inşallah çok karışık bir rüya gördüm yorumlayabilen var mı aranızda

geçmişi okumaktan gelemedım son sayfaya bıde netım de sıkıntı var galıba bugun çok yavaş ilerliyo herkese hayırlı gunnler ve hayırlı cumalar arkadaşlar bu guzel gunun hurmetıne Rabbım kendımızede bırbırımızede yaptıgımız duları kabul etsın inşallahh..yenı annelerı tekrar tebrık edıyrum negatif alanlarda lutfen uzulmeyın sabredın ınşallah bekledıgımz gun gelecek...
havın su ve hayal sagolun kızlar evet zaman cabuk gececek ama sabırsızlanıyrm işte napıyımm:)) bende dayanamayıp gunum gelmeden bakanlardan olurum emınım....

Test yaptıracak arkadaşlar iyi haberlerinizi alırız inşallah bugün Allah yardımcınız olsun.
Benim son 4 gün 9 EKim test tarihim içim boş aklım boş hiçbirşey hissedemiyorum
Sadece sonucu görmek istiyorum .

Test yaptıracak arkadaşlar iyi haberlerinizi alırız inşallah bugün Allah yardımcınız olsun.

Canım inşallah güzel sonuç alırsın, kalbini ferah tut.

senin arkandan da ben geliyorum canım 10 ekim dün çok ağrım vardı adet oluyorum sandım psikolojim bozuldu bu günse hiçbişey yok garip bi duygu

benimde son beşgün 10 ekim korkuyorum......

senin arkandan da ben geliyorum canım 10 ekim dün çok ağrım vardı adet oluyorum sandım psikolojim bozuldu bu günse hiçbişey yok garip bi duygu

aysen sen yine kızacaksın bana ama benim adet ağrıları hiç dinmedi, oldum oluyorum kesin diyorum. perşembeyi görürsem şaşıracağım valla. senin ağrıların dinmiş ne güzel:) inşallah sonu da güzel olur.

aysen sen yine kızacaksın bana ama benim adet ağrıları hiç dinmedi, oldum oluyorum kesin diyorum. perşembeyi görürsem şaşıracağım valla. senin ağrıların dinmiş ne güzel:) inşallah sonu da güzel olur.

amin... inşallah..bu mübarek günde rabbim dualarımızı kabul etsin.benim için dilediğinden daha güzelini rabbim sana nasip etsin....

arkadaslar merhabalar herkese sik sik giremiyorum artik takip edemiyorum sayfalarda gunde 20yi geciyor okuyamiyorum insallah hepiniz iyisinizdir pozitif sonuclari goruyorsunuzdur insallah.....

bugun doktora gittim cok sukur keseyide kalp atislarinida bebeklerimide gordum tahmin ettigim gibi ikizlere gebeyim insallah bu kez kucagima alabilirim saglikla...biri 6+5 digeri 6+4 gunlukmus ultrasona gore.....tup bebegi yapan doktorumu aradim oda cok sevindi ve 3 aylikken gel rahim agzina dikis atalim erken dogum olmamasi icin dedi cok korkuyorum ama hayirlisi bakalim

arkadaslar merhabalar herkese sik sik giremiyorum artik takip edemiyorum sayfalarda gunde 20yi geciyor okuyamiyorum insallah hepiniz iyisinizdir pozitif sonuclari goruyorsunuzdur insallah.....

bugun doktora gittim cok sukur keseyide kalp atislarinida bebeklerimide gordum tahmin ettigim gibi ikizlere gebeyim insallah bu kez kucagima alabilirim saglikla...biri 6+5 digeri 6+4 gunlukmus ultrasona gore.....tup bebegi yapan doktorumu aradim oda cok sevindi ve 3 aylikken gel rahim agzina dikis atalim erken dogum olmamasi icin dedi cok korkuyorum ama hayirlisi bakalim

gözlerim doldu çok sevindim.....allahım kucağına almayı da nasip etsin inşallah....

ayy ebruli ne güzel haberrr :))) inşallah vakitlice kavuşursun yavrularına canım. tek ya da çift darısı bizlere olsun inşallah .))

gözlerim doldu çok sevindim.....allahım kucağına almayı da nasip etsin inşallah....

ayy ebruli ne güzel haberrr :))) inşallah vakitlice kavuşursun yavrularına canım. tek ya da çift darısı bizlere olsun inşallah .))

aminn insallah kizlar...allah razi olsun insallah darisi sizlere rabbim herkese versin

Back
X