selam kızlar,
bundan bir süre önce, henüz aranızdan bazıları aramıza katılmamışken dua konusuyla ilgili arkadaşların talepleri olmuştu. dua sayılarını ana listemizde bir sütuna eklemek ile ilgili. ben de onlara demiştim ki, ben de inançlı bir insanım ama din konusunun buralarda öyle listelerde falan konu edilmesinden hoşlanmıyorum şahsen demiştim. kızlar da anlayışla karşılayıp yine böyle kendi aralarında liste oluşturmuşlardı. ama gördüğünüz gibi korktuğum oluyor. birbirinizle münakaşaya kadar varmış olay. birbirinize duanızı edin tabi ki ama nolur bunun propagandaya dönüşmesine izin vermeyin güzellerim. Allah hepinizin içini biliyor, kimseye bir açıklama yapmanıza da gerek yok konuyla ilgili. topic'de başka şey konuşmaz olmuşunuz, o kötü oldu bir tek. AED arkadaşımızın bir iletişim sorunu var, onu ben çok önce anladım. kısa bir süre önce de kendisinden daha dikkatli olmasını rica ettim ama tabi benim de elimden daha fazlası gelmiyor. tahriklere kapılmayınız :)
dualarınıza devam edin, bu şekilde yapmak sizi daha iyi hissettiriyorsa...ama daha sistematik gidin. aranızda konuşun bir sistem oturtun benim listeyi günde bir güncellemem gibi. mesela kimin kaç dua okuyacağını akşam bildirin. sabah da okuyanlar okudum desin, listeniz sabah ve akşam olmak üzere 2 kez güncellensin. böylece aranızda bütün gün bu meseleyi konuşmayın. ne dersiniz, bu şekil bir çözüm olur mu?