• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

Merhaba,

Bulent Bey gercekten cok iyi ve objektif bir doktor. İlk basta biraz soguk gelebilir ama konusunda uzman. Kesinlikle tavsiye ederim. Ben onun ozel muayenehanesine gittigim icin daha cok ilgilenme sansi oldu, Amerikan hastanesinde sadece islemlerim yapildi. Amerikan hastanesi cok yogun oluyor, tavsiyem oncelikle ART tip merkezine gitmeniz yonundedir. Sadece Turk degil bir suru yabanci hastasi da var.

Kullandigim kremle alakali bir durum o halde.:)

hepsi sabırsız bunların gülüm. kimse gününü beklemiyor ki :)) erkenden test yapıyorlar ondan...

haviiin 15 gün çok uzuuuun. özleriz ama biz seniii. Allaha emanet ol arkadaşım. görüşürüz...

cyclotomic merhaba. bülent urman amerikan hastanesinin başhekimi de mi? çok iyiymiş o doktor, hep ismini duyuyorum. benim komşumun da doktoru oydu. benim de tedavim amerikanda olacak hayırlısıyla. ben daha tedaviye başlamadım ama başlayan kızlar sürülen jelin bu tür şeyler yaptığını anlatıyorlardı yanlış bilmiyorsam. Tedavinde iyi şanslar...

Ahh canım malesef negatif olmuş sonuç.Bir dahaki sefere inşallah vakite gelmemiş demekkiSenin doktorun HAndan hanımde değilmi.Evet ben Arzu hanımdan devam edeceğim
ama riskli gebelik uzmanı bulmam lazım bakalım hele bi gebeliğim devam etsinde.Melisciğim benim durumum farklı inanırmısın saat başı
Afedersin iç çamaşırımıa bakıyorum kanamam olmuş mu bebek düşecek mi diye.Benim embriyolar pgtye gitti diğerleri ağır derecede anormal özürlü çıktı
Bu ikisi incelenememiş malesef o esnada hücreler bölünmeye devam ettiği için handan hanım geldi sordu transfer edelimmi diye özürlü olma şansıda var sağlıklı olma şansıda var diye bİZDE Eşimle ya Nasip dedik kabul ettik çok şükür hamileyim inşallah bebeğim yada bebeklerim sağlıklıdır
hayat çok zor çook.Elim yüreğimde bekliyorum inanki.Rabbim yinede sizlere yaşatmasın böyle bir durum

canım ben bır tane rısklı gebelık uzmanı dr tanıyorum. hatta memorıal atasehıre gelıyor. arda lambet cok meshur ve guvenılır bırı. femıcal dıye bır klınıgı de var cem demırelle ortak.bagdat caddesınde. ama hastaneyle de anlaşması var o yuzden haftanın bellı gunlerınde atasehıre de gelıyor. ayrıca yıne aynı hastanede nıl hanım dıye bır dr var. arda beyle aynı ekıpte calısıyor. o da rısklı gebelık uzmanı.ama arda bey cok tanınmıs cok ıyı bır doktor var. pgt yaptıranlar topıgınde chnb dıye bır arkadas var.arda beye gıdıyor. merak ettıklerını ona sorabılırsın.

sende hala adet olacakmıs gıbı agrıların devam edıyor mu? yoksa sadece kasık agrısımı oluyor? bırde goguslerın acıması bellı bır zaman sonra gecıyormu. ben de bunları merak edıyorum.

benım tupte tutmayınca bızde kromozom testı yaptırmaya karar verdık. sen daha once bu testı yaptırmıstın sanırım. sana kım onermıstı?bırde sadece gen bozuklugu sen de mı cıktı yoksa esınde de var mı?ılk nasıl farkettınız? yoksa sendekı pıhtılaşma ıle ılgılı bır durum mu?

ne cok soru sordum dımı?kusura bakma. bır cok seyı buradan deneyımlı arkadaslardan ogrenıyoruz ne yapalım.

sevgıler

bugün misafirim gelecek arkadaşlar bir daha giremeyebilirim yarın da test yapıcam dua edin bana inş güzel haber veririrm szlere allaha emanet olun mevlam neylerse eyler neylerse güzel eyler hakkımızda hayırlısı olsun inş

dualarimiz seninle canim,Rabbim gonlune gore versin,hayirli haberlerle gelirsin insaAllah

miss_angel canım süpperr bir haber verdin.Hayırlı olsun.Allah devamını nasip etsin inşallh.Bu arada sayımız giderek artmakta.Yeniden deneyecek olanlara bunlar umut olur inşallh.Asla pes etmek yok.Gözyaşları ile yapılan dualar(gece özellikle)asla gri çevrilmez arkadaşlar.

ya tüm sitelerde transferden sonra bazi sitelerde 12 saat oda istirahati bazılarında da24 saat oda istirahati yazıyo oda istirahati ne demek yaa???

artık çatlıcamm ne demekk detay yok sadece oda istirahati yazıyo....

mirage buu arada test günüm 17 ekim...

ya tüm sitelerde transferden sonra bazi sitelerde 12 saat oda istirahati bazılarında da24 saat oda istirahati yazıyo oda istirahati ne demek yaa???

artık çatlıcamm ne demekk detay yok sadece oda istirahati yazıyo....

mirage buu arada test günüm 17 ekim...

Benim de 17 ekim test gunum.:) araniza yeni katildim. Transferi dun mu yaptilar?

slm guzel anne adayları nasılsınz hepınıze umut dolu gunler Rabbım bu yolda hepimizın yardımcısı olsun inşalahhh..

arkadaşlar dün 6 yumurtam toplanmıştı biliyosunuz... az önce aradılar 2 tanesi döllenmiş pazartesi sabah transfer var....

Kesinlikle sevinmelisin. Pozitif olmak cok onemli. Hayirlisiyla pazartesi transferi olur insallah.

seviniyorum tatalım düşündükçe seviniyorum canımı sıkan sadece 2 tanesinin döllenmesi idi ama allahım nasip ettiyse tutunurlar inşallah bekleyen annelerine onları çok özledim ben pazartesi sabah 10/30 kavuşacaz bakalım sonrası bekleme süreci:))))

seviniyorum tatalım düşündükçe seviniyorum canımı sıkan sadece 2 tanesinin döllenmesi idi ama allahım nasip ettiyse tutunurlar inşallah bekleyen annelerine onları çok özledim ben pazartesi sabah 10/30 kavuşacaz bakalım sonrası bekleme süreci:))))

inşllah tutunurlar canım Allahım ol dedıyse bır taneylede olur bılıyosun sen sıkıntı stres yap ıyı dusun ıyı olsun arkadsım moral önemlı çunku...

Back
X