Merhaba,
Bulent Bey gercekten cok iyi ve objektif bir doktor. İlk basta biraz soguk gelebilir ama konusunda uzman. Kesinlikle tavsiye ederim. Ben onun ozel muayenehanesine gittigim icin daha cok ilgilenme sansi oldu, Amerikan hastanesinde sadece islemlerim yapildi. Amerikan hastanesi cok yogun oluyor, tavsiyem oncelikle ART tip merkezine gitmeniz yonundedir. Sadece Turk degil bir suru yabanci hastasi da var.
Kullandigim kremle alakali bir durum o halde.:)
Bulent Bey gercekten cok iyi ve objektif bir doktor. İlk basta biraz soguk gelebilir ama konusunda uzman. Kesinlikle tavsiye ederim. Ben onun ozel muayenehanesine gittigim icin daha cok ilgilenme sansi oldu, Amerikan hastanesinde sadece islemlerim yapildi. Amerikan hastanesi cok yogun oluyor, tavsiyem oncelikle ART tip merkezine gitmeniz yonundedir. Sadece Turk degil bir suru yabanci hastasi da var.
Kullandigim kremle alakali bir durum o halde.:)
hepsi sabırsız bunların gülüm. kimse gününü beklemiyor ki :)) erkenden test yapıyorlar ondan...
haviiin 15 gün çok uzuuuun. özleriz ama biz seniii. Allaha emanet ol arkadaşım. görüşürüz...
cyclotomic merhaba. bülent urman amerikan hastanesinin başhekimi de mi? çok iyiymiş o doktor, hep ismini duyuyorum. benim komşumun da doktoru oydu. benim de tedavim amerikanda olacak hayırlısıyla. ben daha tedaviye başlamadım ama başlayan kızlar sürülen jelin bu tür şeyler yaptığını anlatıyorlardı yanlış bilmiyorsam. Tedavinde iyi şanslar...