- 26 Haziran 2012
- 4.872
- 576
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AED,tubabora Allah sabır versin.aynı sabırdan banada versin sonucum NEGATİF(
Arkadaslar bi yardim edin bana lutfen.benm transferin 2.gunu.ama opudan beri var olan kasik agrisini hala çekiyorum.yuruyemiyorum.tutup tutmayacagiyla alakasi olmaz biliyorum.ama neden boyle bi agti var. Belimde cok agtiyo.nefes alirken iç organlarim bile agriyo.o derece.siz kac gunde toparlandiniz.bunlari yasadinizmi.
Nasıl şimdmi başladı canım ya offf Allah ım çok üzüldümmmmmm ya nasıl oldu durup dururken mi kanama oldu canım yave bende düşük yapmaya başladım...ama kanla birlikte o vajinal jel geliyor...bakalım diğerleri ne zaman gelecek...negatif olan arkadaşlar üzülmeyin yıpratmayın kendnizi olucak bir gün emin olun:)))
anladım canım bende baktım netten biraz.. ben iğne kullanıyorum 2 günde 1 progesteron iğnesi birde her sabah jel bunlar onun için sanırım allah hakkımızda hayırlısını versin.. beni çağırmadı doktor bir daha herhangibir test için senin ilaçlarını değiştirdimi peki belki biraz fazla progesteron alman gerekiyordur...
Tatlım daha çok erken niye beklemedin moralini bozdun şimdiden. Sakın negatif diye ilaçlarını falan bırakma
Canım allah kolaylık ve sabır versin. Hepimizin imtihanı bu.Hayırla atlatırız inşallah.Rabbim gücünü kuvvetini sabrını artırsın.
Offff inan içim acıdı Allah yardımcın olsun sabır versin.İnşallah en kısa zamanda çok güzel haberler alıp bu günleri unutursun
Tatlım benim bence herhangi bir hastanede kontrol yaptırabilirsin ne demek bekle. Değerlerin maşallah çok güzel artmış. Hiç kötü düşünüp üzme bebişinide.İçin nasıl rahat edecekse öyle yap güzel annecik
Ayy maşallah yaa bekletti bekletti sonundada ikiz mimiss angel canım endişelenme bak bugün dr.a gittim bnm 10.günde değer 333 tü.bugun keseyi görmeye gittim bi baktım ikiz! hala şoktayım!Ve sorsan zerre bir değişikik yok.Gayet iyiyim.Dua edin arkadşlar rabbim tamamına erdirsin.İnşallh sağ salim bebişlerim bnm olur.Angel üzülme kafanı yorup belirti arama boşver bnde aynıyım:)belki seninde ikizdir belli olmaz şeker
Amaaaann yapma yaa bugün niye hep üst üste böyle şeyler oldu.Allah yardımcın olsun canım eminim çok zordur ne denirkive bende düşük yapmaya başladım...ama kanla birlikte o vajinal jel geliyor...bakalım diğerleri ne zaman gelecek...negatif olan arkadaşlar üzülmeyin yıpratmayın kendnizi olucak bir gün emin olun:)))
fsh bnmde 16 idi her akşam hayıt tohumu çayı içtim 1 ay boyunca ve fsh ım 6 ya düştü canım mutlaka hayıt tohumu çayı yap.Kaynar suya koy 5dk.demlendir süz ve ılık içbenim gerçek fsh 16. progestoron 10 civarında. tup bebek tedavim kimyasal gebelikle sonuçlandı. progestoron degerim vajinal jel kullanmama ragmen 12 oldu. doktorum progestoronla ilgili sorun yok dedi ama bakıyrum forumda bir cok kişi jel haricinde iğne falan yaptırıyor. arkadaşlar sizin progestorununuz kaç acaba? Niye igne yapılıyor ya da bana niye yapılmadı?
ve bende düşük yapmaya başladım...ama kanla birlikte o vajinal jel geliyor...bakalım diğerleri ne zaman gelecek...negatif olan arkadaşlar üzülmeyin yıpratmayın kendnizi olucak bir gün emin olun:)))
kromozo tahlili yaptıran arkadaşlar devlet karşılıyor mu yoksa biz mi odemek zorundayız?
kromozo tahlili yaptıran arkadaşlar devlet karşılıyor mu yoksa biz mi odemek zorundayız?
arkadaşlar herkese merhaba pek giremedim bu aralar demet senin için çok üzldüm arkadaşım ama böylesi daha hayırlı demekki Rabbim en yakın zamanda hayırlı şekilde nasip eder hepimize umarım
bende hayıt suyu içmeye başladım arkadaşlar acaba otu mu yoksa suyu mu daha iyidir?