• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

Bebeişimolsun heycanla seni bekliyorum:18::18:Muhtemelen sonucunu almışsındır.Umarım güzel haberlerle gelirsin.Bugün genel anlamda kasvetli bigün oldu.Sen güldür yüzümüzü inşallah

Arkadaslar bi yardim edin bana lutfen.benm transferin 2.gunu.ama opudan beri var olan kasik agrisini hala çekiyorum.yuruyemiyorum.tutup tutmayacagiyla alakasi olmaz biliyorum.ama neden boyle bi agti var. Belimde cok agtiyo.nefes alirken iç organlarim bile agriyo.o derece.siz kac gunde toparlandiniz.bunlari yasadinizmi.

bnde opu sırasında yarım saat idrara sıkışık beklediğimden ve ortam soğuk olduğundan böbreklerimi üşüttüm .Berbat ağrım oldu ve 1 hafta geçmedi neyseki sonrasında iyiydim.Sabret normal ağrın olması bnde idrarıı zor yapıyordum cnm.Biraz patik falan giy ayaklarını sıcak tut.Sakın sıcak su torbası da kullanma.

miss angel canım endişelenme bak bugün dr.a gittim bnm 10.günde değer 333 tü.bugun keseyi görmeye gittim bi baktım ikiz! hala şoktayım!Ve sorsan zerre bir değişikik yok.Gayet iyiyim.Dua edin arkadşlar rabbim tamamına erdirsin.İnşallh sağ salim bebişlerim bnm olur.Angel üzülme kafanı yorup belirti arama boşver bnde aynıyım:)belki seninde ikizdir belli olmaz şeker

ve bende düşük yapmaya başladım...ama kanla birlikte o vajinal jel geliyor...bakalım diğerleri ne zaman gelecek...negatif olan arkadaşlar üzülmeyin yıpratmayın kendnizi olucak bir gün emin olun:)))

ve bende düşük yapmaya başladım...ama kanla birlikte o vajinal jel geliyor...bakalım diğerleri ne zaman gelecek...negatif olan arkadaşlar üzülmeyin yıpratmayın kendnizi olucak bir gün emin olun:)))
Nasıl şimdmi başladı canım ya offf Allah ım çok üzüldümmmmmm ya nasıl oldu durup dururken mi kanama oldu canım ya

anladım canım bende baktım netten biraz.. ben iğne kullanıyorum 2 günde 1 progesteron iğnesi birde her sabah jel bunlar onun için sanırım allah hakkımızda hayırlısını versin.. beni çağırmadı doktor bir daha herhangibir test için senin ilaçlarını değiştirdimi peki belki biraz fazla progesteron alman gerekiyordur...

benim bu testleri doktor istemedi ben hastanede çalışıyorum ben yaptırdım 7 gün olmuş artık değişecek bişey yok

Tatlım daha çok erken niye beklemedin moralini bozdun şimdiden. Sakın negatif diye ilaçlarını falan bırakma

Canım allah kolaylık ve sabır versin. Hepimizin imtihanı bu.Hayırla atlatırız inşallah.Rabbim gücünü kuvvetini sabrını artırsın.

Offff inan içim acıdı Allah yardımcın olsun sabır versin.İnşallah en kısa zamanda çok güzel haberler alıp bu günleri unutursun

Tatlım benim bence herhangi bir hastanede kontrol yaptırabilirsin ne demek bekle. Değerlerin maşallah çok güzel artmış. Hiç kötü düşünüp üzme bebişinide.İçin nasıl rahat edecekse öyle yap güzel annecik

bırakmadım ilaçlarımı pozitif görürsem mucize olur ama negatifi kabullendim...

tüm negatif alanlara ve bana rabbim sabrını versin....

miss angel canım endişelenme bak bugün dr.a gittim bnm 10.günde değer 333 tü.bugun keseyi görmeye gittim bi baktım ikiz! hala şoktayım!Ve sorsan zerre bir değişikik yok.Gayet iyiyim.Dua edin arkadşlar rabbim tamamına erdirsin.İnşallh sağ salim bebişlerim bnm olur.Angel üzülme kafanı yorup belirti arama boşver bnde aynıyım:)belki seninde ikizdir belli olmaz şeker
Ayy maşallah yaa bekletti bekletti sonundada ikiz mi:1::1:Rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin.Çok şükür keseyide görmüşsün.Ben dün gittim keseyi göremedik ama kan değerim çok yüksek.Nolacak bilmiyorum inşallah beni bırakmadı bebeğim
Amaaaann yapma yaa bugün niye hep üst üste böyle şeyler oldu.Allah yardımcın olsun canım eminim çok zordur ne denirki:43::43:

benim gerçek fsh 16. progestoron 10 civarında. tup bebek tedavim kimyasal gebelikle sonuçlandı. progestoron degerim vajinal jel kullanmama ragmen 12 oldu. doktorum progestoronla ilgili sorun yok dedi ama bakıyrum forumda bir cok kişi jel haricinde iğne falan yaptırıyor. arkadaşlar sizin progestorununuz kaç acaba? Niye igne yapılıyor ya da bana niye yapılmadı?
fsh bnmde 16 idi her akşam hayıt tohumu çayı içtim 1 ay boyunca ve fsh ım 6 ya düştü canım mutlaka hayıt tohumu çayı yap.Kaynar suya koy 5dk.demlendir süz ve ılık iç

Off sana da geçmiş olsun. Sıkıcı bir sureç. Saatledir internet de araştırma yapıyorum ne olabilir diye. bu arada kasıklarımd hala agrı var. Belki adet agrısıdır bu sefer ya da umarım olmaz dış gebelik. şu progestoron seviyesi de aklımı karıştırıyor.bugun ben de cok cok ucuk pembe jel gordum. Daha once yoktu bu da sanırım her şeyin bittiginin habercisi.

kromozo tahlili yaptıran arkadaşlar devlet karşılıyor mu yoksa biz mi odemek zorundayız?

arkadaşlar herkese merhaba pek giremedim bu aralar demet senin için çok üzldüm arkadaşım ama böylesi daha hayırlı demekki Rabbim en yakın zamanda hayırlı şekilde nasip eder hepimize umarım
bende hayıt suyu içmeye başladım arkadaşlar acaba otu mu yoksa suyu mu daha iyidir?

bu nasıl bir gün ya? felaket habercleri peşpeşe. valla pişman oldum geldiğime :(( Bugün negatif sonuç alanlar, düşük yapanlar, terslik çıkanlar hepinize Allah sabır versin canlar. vakti gelmemiş napalım bekleyeceğiz. ama üzüldüm ya.

kromozo tahlili yaptıran arkadaşlar devlet karşılıyor mu yoksa biz mi odemek zorundayız?

canım her hastane yapmıyor bu testi, genetik laboratuarı olması lazım. üniversite hastaneleri yapıyormuş. ben arayıp sormuştum dediler ki kan almak için 1 ay sonraya randevu verebiliriz. artık o laftan sonra sonucu ne zaman verirsiniz diye sormadım boşuna. çünkü özelde bile 15 günde çıkıyor. biz bahçecide 220 tl'ye yaptırdık.

arkadaşlar bugün transferin 8. gün dayanamadım test yaptırdım 19 çıktı sizce nasıl bi değer fikri olan var mı paylaşırsa sevinirim.

devlette yaptırılıyor ama uzun sürüyor bizde ondan yaptırdık on bes güne aldık devlette doktor üç ayı bulur dedi. ankaraya yolladık tahlili öyle yaptırdık.

arkadaşlar herkese merhaba pek giremedim bu aralar demet senin için çok üzldüm arkadaşım ama böylesi daha hayırlı demekki Rabbim en yakın zamanda hayırlı şekilde nasip eder hepimize umarım
bende hayıt suyu içmeye başladım arkadaşlar acaba otu mu yoksa suyu mu daha iyidir?

bn hayıt tohumunun çayını içtim fsh ı düşürmek için

bugün doktora gittim büyük olasılıkla ikiz demişti doktor iki tanede kese görünmüştü... sanırım gecen haftaki kanamadan bitanesi beni bırakmış. bugün bitane kese gördü ve kalp atışlarını dinledik muhteşem bi duyguydu...
herşeye ragmen çok mutluyum Allah herkese nasip etsin...

Back
X