Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu nasıl bir gün ya? felaket habercleri peşpeşe. valla pişman oldum geldiğime( Bugün negatif sonuç alanlar, düşük yapanlar, terslik çıkanlar hepinize Allah sabır versin canlar. vakti gelmemiş napalım bekleyeceğiz. ama üzüldüm ya.
canım her hastane yapmıyor bu testi, genetik laboratuarı olması lazım. üniversite hastaneleri yapıyormuş. ben arayıp sormuştum dediler ki kan almak için 1 ay sonraya randevu verebiliriz. artık o laftan sonra sonucu ne zaman verirsiniz diye sormadım boşuna. çünkü özelde bile 15 günde çıkıyor. biz bahçecide 220 tl'ye yaptırdık.
fsh bnmde 16 idi her akşam hayıt tohumu çayı içtim 1 ay boyunca ve fsh ım 6 ya düştü canım mutlaka hayıt tohumu çayı yap.Kaynar suya koy 5dk.demlendir süz ve ılık iç
hamiş bacılar soruma cevap verin bakem
ben 5 haftalık gebeyim ya pek bişi hissetmiyorum en son 13.gün kan testi vermiştim 11.gün 125 13.gün 337 çıkmıştı ondan sonrada bidaha test yaptırmadım kontrollere başlamadım çünkü merkezim trabzonda ve kasım 3 gibi gidecem büyük ihtimalle kalp sesi ve kese için şimdi benim sorunum şu ben pek hamiş olduğumu hissedemiyorum yada hissedilmiyormu çok ufak olduğu için bulantım falanda başlamadı daha sadece çok uykum var herzamanki gibi bide top gibi memişlerim havan topu gibi oldular sizce değerim artmışmıdır hemşire güzel katlanmış dedi 3 testede bakarak ne bilim hep korkuyorum ya boş çıkarsa diye ama öyle olsa değerim her seferinde 3e katlarmıydı (9-11-13. günlerde yaptırmıştım da testleri) bide bulunduğum şehirde kontrollere başlayayım mı dedim hayır önce burda bakılcak sonra bakanlığa bildircez uygun görülürse orda başlarsınız dendi uyuz oldum ya varı böyle bişi
Bakalım 9 eylul ya da Ege'de deniyecegim. belki Ege'nin tup bebek hastası oldugum için çabuk yapılabilir. az once degerlerime baktım. ilkinde hcg 47.9 e2 745 ve progestoron 40'ın ustunde. buradan anladıgım kadarıyla e2 seviyesininde yuksekligi gebelik olmuş ama devam edememiş. 2.nde 30 progestoron 12 e2 daha cıkmadı. burada da progestoron eksikligi azıcık var gibi ama sonuçta embriyi gelişemiyor umarım genetik bozukluk cıkmaz. gerçi yaşımdan dolayı cıkma olasılıgı da yuksek ya neyse. Mirage senin eşin bildigim kadarıyla bu testi yaptırdı ve temiz cıtı. Sen yaptırdın mı? Senden istediler mi? Bir de adet bitiminde mi gitmek gerekiyor= doktor adetten sonra gel bir konuşalım dedi ama testi yaptırıp sonuçla gideyim diyorum.
Sen de İzmir'li misin? İrenbe'den memnun musun? kaçliraya maloldu ve dondurma ..vb
arkadaşlar merhaba ben uzun zamandır okuyup takip ediyorum sizi benim 3 aşılama 2 tüp bebek denemem var şu an 3. süne başladık eşimde sperm hızlı hareketli düşük iki tüp denememde de kimyasal gebelik oluştu daha sonra üniversitede test yaptırdım ve pıhtılaşma sorunum çıktı tedaviye eylülde tekrar başladım bugun yumurtalarım toplandı ilk denememde 14 ikincide 11 yumurta toplanmıştı ama bugün 5 yumurta topladıklarını söylediler şoka girdim halada kendime gelemedim aynı negatif sonuç almış gibi oldum içinizde az toplanıp iyi çıkan var mı merak ettim güzel şeyler duymaya ihtiyacım var aslında hepimizin var.Hamile olan arkadaşlarım Allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin.Olumsuz olan arkadaşlarıma da Allah sabır versin tez zamanda göbişlerini doldursun inş....Allah a emanet olun
kızlar sonucumu yeni aldım ALLAHIMA BİNLERCE KEZ ŞÜKÜR
HAMİLEYİMMMMMMM
DEĞERİM 599![]()
HAMİLEYİMMMMMMM
DEĞERİM 599![]()
bugün doktora gittim büyük olasılıkla ikiz demişti doktor iki tanede kese görünmüştü... sanırım gecen haftaki kanamadan bitanesi beni bırakmış. bugün bitane kese gördü ve kalp atışlarını dinledik muhteşem bi duyguydu...
herşeye ragmen çok mutluyum Allah herkese nasip etsin...
HAMİLEYİMMMMMMM
DEĞERİM 599![]()
MERHABA KIZLAR,
Dün 13. gün degerim 30.8 bugun 14. gun 24. yani bu sefer de kimyasal gebelik. Doktorla az once goruitum anlaşılan embriyo gelişemiyor o yuzden kromozom tahlili istedi. yine umutlar 2 ay sonraya kaldı. Durum bu.
Çok üzülmedim bu arada cunku ilde deneyimimden tecrubeliyim. deger 30 cıkınca şuphelendim. Bu arada kasık agrısı baştan beri vardı. carşambadab azalmaya başlamıştı. bugun cok cok az. Bu da bana bir fikir vermişti açıkcası.
HAMİLEYİMMMMMMM
DEĞERİM 599![]()
AED,tubabora Allah sabır versin.aynı sabırdan banada versin sonucum NEGATİF(
arkadaşlar merhaba ben uzun zamandır okuyup takip ediyorum sizi benim 3 aşılama 2 tüp bebek denemem var şu an 3. süne başladık eşimde sperm hızlı hareketli düşük iki tüp denememde de kimyasal gebelik oluştu daha sonra üniversitede test yaptırdım ve pıhtılaşma sorunum çıktı tedaviye eylülde tekrar başladım bugun yumurtalarım toplandı ilk denememde 14 ikincide 11 yumurta toplanmıştı ama bugün 5 yumurta topladıklarını söylediler şoka girdim halada kendime gelemedim aynı negatif sonuç almış gibi oldum içinizde az toplanıp iyi çıkan var mı merak ettim güzel şeyler duymaya ihtiyacım var aslında hepimizin var.Hamile olan arkadaşlarım Allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin.Olumsuz olan arkadaşlarıma da Allah sabır versin tez zamanda göbişlerini doldursun inş....Allah a emanet olun
HAMİLEYİMMMMMMM
DEĞERİM 599![]()
HAMİLEYİMMMMMMM
DEĞERİM 599![]()
Aed sen izmirdesin heralde ? ege üni.tedavi görmüştün yoksa tepecikteki ege doğum evinde mi ??
Nasıl şimdmi başladı canım ya offf Allah ım çok üzüldümmmmmm ya nasıl oldu durup dururken mi kanama oldu canım ya