• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

ey rabbim bizi yanlız başımıza bırakma çünkü sen varislerin en hayırlısısın ey rabbim bize senin katında lutüf ve kerametinle tertemiz bir çocuk ihsan et muhakkak duaları işitensin

AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

kızlar ben cıkıyorum yarın doktora gıtcem uyumam gerek
görusuruz

yaaaaaaaaaaaaa canım benimmmmmm vallahi çok sevindimm bak gördünmü demiştim ben sana kuzucuğun seninle diye
oh şükürler olsun artık rahatla bebeğinde üzüldü annesi
nasıldı kese kaç haftalık oldun şimdi sen ne dedi nurettin hoca biraz detay versene tatlım istersen özelden msj at:1:
Sağol canım benim biliyorum gönülden sevindiğini.Burdan yazıyım belki benim gibi olanlarada bi umut olur. Bugün randevumuz yoktu normalde yurtdışından geldiği içinde çoook yoğundu bir sürü opu transfer kontrol ama bizide aldı sağolsun. Durumu anlattım kesem görünmedi değerim 2.296 böyle olunca dış gebelik ihtimalinden çok korkuyoruz dedim. O şeker ifadesiyle güldü. Sen ne üzüyon kendini geç bakım gösteriyim ben sana bebeği dedi emin halde.İçime su serpildi cidden. Sen bana bi telefonla ulaşabilseymişsin ben seni hiç ağlatmazdım telefonda bile söylerdim durumu dedi. Bana bi gevşeme geldi boynuna sarılacaktım nerdeyse:9::9:Sonra odaya geçtim eşimide çağırdı bi bakışta gördü bebişi.İki gün önce eşimle o acı bakışmamızı bu sefer sevindirik bi şekilde gerçekleştirdik. Kelimenin tam anlamıyla delleniyom sandım pozitif haberini aldığım gün gibi elim ayağım boşaldı.Al sana resminide veriyim dedi bende evet ben o resme çok meraklıyım yıllardır dedim:1::1:Derken böyle güzel bir gün oldu.Çok şükür bebeğin büyümesi rahim duvarı kalınlığı umduğumdanda iyi dedi yani diğer dr.un söylediğinin tam tersi:47::47: İşte bugünlük serüvenimiz böyle bi dahaki kontrol bayramdan sonraya.Bu arada bebekte kesede siyah beyz bişi :)) 6 haftalık olduk teyzesi minnacık daha
bak canım 6 ve yedıncı haftalar cok önemlı tam dusuklerın dusuk ıhtımalı cok yuksek oluyo sakın ıs yapma yorma kendını cok gezınme ben dusugumu 6 cı haftada yapmıstım aman dıkkat edın

Tavsiyen için çok sağol canım. Senin adına çok üzüldüm Rabbim tekrardan yüzünü güldürür inşallah

Son düzenleme:
Sağol canım benim biliyorum gönülden sevindiğini.Burdan yazıyım belki benim gibi olanlarada bi umut olur. Bugün randevumuz yoktu normalde yurtdışından geldiği içinde çoook yoğundu bir sürü opu transfer kontrol ama bizide aldı sağolsun. Durumu anlattım kesem görünmedi değerim 2.296 böyle olunca dış gebelik ihtimalinden çok korkuyoruz dedim. O şeker ifadesiyle güldü. Sen ne üzüyon kendini geç bakım gösteriyim ben sana bebeği dedi emin halde.İçime su serpildi cidden. Sen bana bi telefonla ulaşabilseymişsin ben seni hiç ağlatmazdım telefonda bile söylerdim durumu dedi. Bana bi gevşeme geldi boynuna sarılacaktım nerdeyse:9::9:Sonra odaya geçtim eşimide çağırdı bi bakışta gördü bebişi.İki gün önce eşimle o acı bakışmamızı bu sefer sevindirik bi şekilde gerçekleştirdik. Kelimenin tam anlamıyla delleniyom sandım pozitif haberini aldığım gün gibi elim ayağım boşaldı.Al sana resminide veriyim dedi bende evet ben o resme çok meraklıyım yıllardır dedim:1::1:Derken böyle güzel bir gün oldu.Çok şükür bebeğin büyümesi rahim duvarı kalınlığı umduğumdanda iyi dedi yani diğer dr.un söylediğinin tam tersi:47::47: İşte bugünlük serüvenimiz böyle bi dahaki kontrol bayramdan sonraya

ya nurettin hoca farkı işte ya bayılıyorum ben bu adama:1:
çok sevindim canım benim inşallah darısı kalp atışlarını duymaya olsun
bende bugün aradım ama çok yoğunmuş hemşiresiyle görüştüm iğne ilaçlara devam dedi
değerin iyi ama tekrarla pztsi yeniden dedi
bide 15 gün sonra gel dedi üff geç değilmi yaaaaa sen 10 gün sonramı gitmiştin

ya nurettin hoca farkı işte ya bayılıyorum ben bu adama:1:
çok sevindim canım benim inşallah darısı kalp atışlarını duymaya olsun
bende bugün aradım ama çok yoğunmuş hemşiresiyle görüştüm iğne ilaçlara devam dedi
değerin iyi ama tekrarla pztsi yeniden dedi
bide 15 gün sonra gel dedi üff geç değilmi yaaaaa sen 10 gün sonramı gitmiştin

Aynen ilk defa dr. dan yan yüzüm güldü valla. İnşallah bayramdan hemen sonra kalp atışını duyacaz Rabbim izin verirse. Ben 2. kan testinden 10 gün sonra gittim ama öbür dr. keseyi göremedi işte. Boşver sen 15 günden git. Saatler bile değerleri herşeyi etkiler dedi Nurettin hocam çok hızlı geliştikleri dönem dedi. Sende sakın ilaçlarını ihmal etme.Muhtemelen aynıdır ilaçlarımız.Benim bi öğün iğnem,bi öğün folikasitim,iki öğün jel ve iki öğün estrofemdi sanırım hapım var.Elimden geldiği kadar saatlerine bile dikkat etmeye çalışıyorum.Sende çook dikkat et kendine bebişine hayırlısıyla doğsunlar parkta falan buluşup oyun oynarız hep birlikte:1::1:

Sağol canım benim biliyorum gönülden sevindiğini.Burdan yazıyım belki benim gibi olanlarada bi umut olur. Bugün randevumuz yoktu normalde yurtdışından geldiği içinde çoook yoğundu bir sürü opu transfer kontrol ama bizide aldı sağolsun. Durumu anlattım kesem görünmedi değerim 2.296 böyle olunca dış gebelik ihtimalinden çok korkuyoruz dedim. O şeker ifadesiyle güldü. Sen ne üzüyon kendini geç bakım gösteriyim ben sana bebeği dedi emin halde.İçime su serpildi cidden. Sen bana bi telefonla ulaşabilseymişsin ben seni hiç ağlatmazdım telefonda bile söylerdim durumu dedi. Bana bi gevşeme geldi boynuna sarılacaktım nerdeyse:9::9:Sonra odaya geçtim eşimide çağırdı bi bakışta gördü bebişi.İki gün önce eşimle o acı bakışmamızı bu sefer sevindirik bi şekilde gerçekleştirdik. Kelimenin tam anlamıyla delleniyom sandım pozitif haberini aldığım gün gibi elim ayağım boşaldı.Al sana resminide veriyim dedi bende evet ben o resme çok meraklıyım yıllardır dedim:1::1:Derken böyle güzel bir gün oldu.Çok şükür bebeğin büyümesi rahim duvarı kalınlığı umduğumdanda iyi dedi yani diğer dr.un söylediğinin tam tersi:47::47: İşte bugünlük serüvenimiz böyle bi dahaki kontrol bayramdan sonraya.Bu arada bebekte kesede siyah beyz bişi :)) 6 haftalık olduk teyzesi minnacık daha

canım rabbim sağsağlim kucağına almayı nasip etsin inşallahh çok sevindim...

Aynen ilk defa dr. dan yan yüzüm güldü valla. İnşallah bayramdan hemen sonra kalp atışını duyacaz Rabbim izin verirse. Ben 2. kan testinden 10 gün sonra gittim ama öbür dr. keseyi göremedi işte. Boşver sen 15 günden git. Saatler bile değerleri herşeyi etkiler dedi Nurettin hocam çok hızlı geliştikleri dönem dedi. Sende sakın ilaçlarını ihmal etme.Muhtemelen aynıdır ilaçlarımız.Benim bi öğün iğnem,bi öğün folikasitim,iki öğün jel ve iki öğün estrofemdi sanırım hapım var.Elimden geldiği kadar saatlerine bile dikkat etmeye çalışıyorum.Sende çook dikkat et kendine bebişine hayırlısıyla doğsunlar parkta falan buluşup oyun oynarız hep birlikte:1::1:

evet canım ilaçlarımız aynı ama bazen saatlerini kaçırıyom geç alıyom falan ama dikkat etcem inşallah
ayyyyyyyy inşallah canım benim hayırlısıyla büyüsünler

canım rabbim sağsağlim kucağına almayı nasip etsin inşallahh çok sevindim...
Amin canım sağolasın darısı tüm isteyenlere inş. Ve sağsalim sanada değerlerin katşasn bebişin seni bırakmasın inşallah
evet canım ilaçlarımız aynı ama bazen saatlerini kaçırıyom geç alıyom falan ama dikkat etcem inşallah
ayyyyyyyy inşallah canım benim hayırlısıyla büyüsünler
Yok yok ihmal etmemeye bak. Bana jel biraz sıkıntı oluyor her dakka müsait olunamıyor yürümek gerek ya biraz.Sen çalışıyordun heralde nerdesin?

Amin canım sağolasın darısı tüm isteyenlere inş. Ve sağsalim sanada değerlerin katşasn bebişin seni bırakmasın inşallah

Yok yok ihmal etmemeye bak. Bana jel biraz sıkıntı oluyor her dakka müsait olunamıyor yürümek gerek ya biraz.Sen çalışıyordun heralde nerdesin?

evet canım jel biraz sıkıntı ben 10-15 dk evin içinde yürüyom sabah akşam
evet canım anasınıfı öğretmeniyim ben açık adres vermeyim şimdi:1:
okula gitmeden sabah yapıyom bide akşam

ayy sorma atlayan üstüme zıplayan falan ama çektim kendimi 1 haftadır yaklaşanı vururum dedim :60:
korktu yavrularım
bu aralar oturdum hep sınıfta yardımcı yaptı çoğu şeyi

iyi iyi olsun o kadar 3 ayı atlatana kadar böyle olsunda sonra iyi kötü yuvarlanıp gideriz. Bende yatıyorum artık dün uyuyamadığımdan uyku akıyor gözümden. Yarın hepimiz için çoook güzel bir gün olsun.Allaha emanetsin iyi geceler

iyi iyi olsun o kadar 3 ayı atlatana kadar böyle olsunda sonra iyi kötü yuvarlanıp gideriz. Bende yatıyorum artık dün uyuyamadığımdan uyku akıyor gözümden. Yarın hepimiz için çoook güzel bir gün olsun.Allaha emanetsin iyi geceler

tamam canım rahatça uyu artık bende gidip yatıyım yoruldum yaa
iyi geceler sende Allaha emanet ol öptüm siziiii:16:

tugok sen ızmır kent hastanesınde yaptırmıssın galıba bende aslında mugla bodrumda yasıyorum kent hastanesınde israel aruh un adını cok duydum orda yaptıracaktım ama son anda bır tanıdım sayesınde memorıale geldım kısmet ıste 16 ekım test gununmus as kalmıs ınsallah gusel sonuclar alırsın bıde kac embrıyo transfer ettıler yasın kac canım

evet canım kentteyim 2 emb. transfer ettiler 29 yaşındayım.. amin inşallah güzel haberler verebilirim...

Bebişimolsuncum:1: Gittim dr.a çok şükür sıkıntı yok. Ve hatta artık benimde çok heveslendiğim bi ultrason fotom var:emir_bebek: Allah bin kere değil milyonlarca kez razı olsun Nurettin Hocamdan o kadar işinin arasın da bizide aldı. Daha kontrol bile etmeden sen ne üzdün kendini gel gösteriyim ben sana bebeğini dedi. Ve çok şükür gördük. Rabbim hepinize tüm isteyenlere bunu yaşatsın inşallah.
Miragecim herkes aynı fikirde benim gibi önce psikoloji önemli. Sperm sayısını etkileyen en önemli faktör stres. Eşin ne kadar kendini ve psikolojisini iyi hissederse o kadar güzel sizin için Allah yardımcınız olsun.

canım çok sevindim bu güzel habere rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşallah...

Kizlar gunaydin,

Bugun sabah ekmek almaya giderken nobetci eczane gordum ve dayanadim prediktor'un idrar testini aldim. Bu transferimin 9. gunuydu 8 hucreli embriyoyu 3. Gunde transfer etmislerdi. Asiri yorgunluk, goguslerde sisme ve sicaklik belirtileri oldugu icin testi yapayim dedim. Normalde test gunum 17 Ekim ama dayanamadim ve negatif cikti. Moral bozmaya gerek yok degil mi kizlar? Biraz heyecanim gitti sanirim.:(

Kizlar gunaydin,

Bugun sabah ekmek almaya giderken nobetci eczane gordum ve dayanadim prediktor'un idrar testini aldim. Bu transferimin 9. gunuydu 8 hucreli embriyoyu 3. Gunde transfer etmislerdi. Asiri yorgunluk, goguslerde sisme ve sicaklik belirtileri oldugu icin testi yapayim dedim. Normalde test gunum 17 Ekim ama dayanamadim ve negatif cikti. Moral bozmaya gerek yok degil mi kizlar? Biraz heyecanim gitti sanirim.:(

benim de çıkmamıştı kan testi yaptırmıştım idrarda çıkmıyo zati

Back
X