Sağol canım benim biliyorum gönülden sevindiğini.Burdan yazıyım belki benim gibi olanlarada bi umut olur. Bugün randevumuz yoktu normalde yurtdışından geldiği içinde çoook yoğundu bir sürü opu transfer kontrol ama bizide aldı sağolsun. Durumu anlattım kesem görünmedi değerim 2.296 böyle olunca dış gebelik ihtimalinden çok korkuyoruz dedim. O şeker ifadesiyle güldü. Sen ne üzüyon kendini geç bakım gösteriyim ben sana bebeği dedi emin halde.İçime su serpildi cidden. Sen bana bi telefonla ulaşabilseymişsin ben seni hiç ağlatmazdım telefonda bile söylerdim durumu dedi. Bana bi gevşeme geldi boynuna sarılacaktım nerdeyse

Sonra odaya geçtim eşimide çağırdı bi bakışta gördü bebişi.İki gün önce eşimle o acı bakışmamızı bu sefer sevindirik bi şekilde gerçekleştirdik. Kelimenin tam anlamıyla delleniyom sandım pozitif haberini aldığım gün gibi elim ayağım boşaldı.Al sana resminide veriyim dedi bende evet ben o resme çok meraklıyım yıllardır dedim

Derken böyle güzel bir gün oldu.Çok şükür bebeğin büyümesi rahim duvarı kalınlığı umduğumdanda iyi dedi yani diğer dr.un söylediğinin tam tersi

İşte bugünlük serüvenimiz böyle bi dahaki kontrol bayramdan sonraya.Bu arada bebekte kesede siyah beyz bişi :)) 6 haftalık olduk teyzesi minnacık daha
canım rabbim sağsağlim kucağına almayı nasip etsin inşallahh çok sevindim...