- 3 Mart 2009
- 650
- 14
- 318
- 37
Canım benim olmaması için bi neden yok. Herkeste farklı belirtiler olabilir. % 50 olma %50 olmama ihtimali var hepimiz için. Ama sen neye inanırsan o inandığın şeyin ihtimali artar bence. Olumlu düşün olumlu şeyler olsun. Rabbim hayırlı güzel haberler almayı nasip etsin inşallah.sizce hamilemiyim inşallah öyledir inşallah güzel haber veririm size beni bi sişz anlarsınız.Biraz umutsuz durumdayım ama hala umudum var =) kendi içinde çelişen insan modeli ,bir umuttur insanı yaşatan
kızlar az önce vc de tuvalet kağıdı ile silince çok küçücük benek nokta şeklinde kırmızılar gördüm ama nedense korkmadım böyle olan varmı aranızda bu gün 8. günüm... ayrıca crımone jel yaparmı bunu bu jel ayrıca su gibi akıntıda yapıyormu bende ara ara oluyorda ne olur bilen varsa aranızda yanıtlayında bende rahatlayım..
Korkma zaten canım. Bende öyle dediğin gibi kırmızı benke falan olmadı ama belki jeli yaparken tahriş olmuş olabilir belki opudan sonra olan minik pıhtılaşma falan kalmış olabilir hiç takılma ona. Dediğin gibi bazen öyle su gibi sıvı geliyor sıkıntı yok yani.Seninde test için çok az günün kalmış.Canını sıkmadan hayırlı haberler alırsın inşallah