• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

sizce hamilemiyim inşallah öyledir inşallah güzel haber veririm size beni bi sişz anlarsınız.Biraz umutsuz durumdayım ama hala umudum var =) kendi içinde çelişen insan modeli ,bir umuttur insanı yaşatan
Canım benim olmaması için bi neden yok. Herkeste farklı belirtiler olabilir. % 50 olma %50 olmama ihtimali var hepimiz için. Ama sen neye inanırsan o inandığın şeyin ihtimali artar bence. Olumlu düşün olumlu şeyler olsun. Rabbim hayırlı güzel haberler almayı nasip etsin inşallah.
kızlar az önce vc de tuvalet kağıdı ile silince çok küçücük benek nokta şeklinde kırmızılar gördüm ama nedense korkmadım böyle olan varmı aranızda bu gün 8. günüm... ayrıca crımone jel yaparmı bunu bu jel ayrıca su gibi akıntıda yapıyormu bende ara ara oluyorda ne olur bilen varsa aranızda yanıtlayında bende rahatlayım..

Korkma zaten canım. Bende öyle dediğin gibi kırmızı benke falan olmadı ama belki jeli yaparken tahriş olmuş olabilir belki opudan sonra olan minik pıhtılaşma falan kalmış olabilir hiç takılma ona. Dediğin gibi bazen öyle su gibi sıvı geliyor sıkıntı yok yani.Seninde test için çok az günün kalmış.Canını sıkmadan hayırlı haberler alırsın inşallah

sizce hamilemiyim inşallah öyledir inşallah güzel haber veririm size beni bi sişz anlarsınız.Biraz umutsuz durumdayım ama hala umudum var =) kendi içinde çelişen insan modeli ,bir umuttur insanı yaşatan

tabi umutlu olacaklsın ayy çok meraklandım şimdi hadi hayırlısı olumlu olacağına inanıyorum ben..

kızlar az önce vc de tuvalet kağıdı ile silince çok küçücük benek nokta şeklinde kırmızılar gördüm ama nedense korkmadım böyle olan varmı aranızda bu gün 8. günüm... ayrıca crımone jel yaparmı bunu bu jel ayrıca su gibi akıntıda yapıyormu bende ara ara oluyorda ne olur bilen varsa aranızda yanıtlayında bende rahatlayım..

hiç korkma benek gibi benden de geliyor.. jelden onlar canım sıkma kendini..

Kizlar bana acil yardim 6ekimde trsnsferim olmustu
bugun ise basladim 10.gun bugun dayanamadim idrar
testi yaptin once bembeyazdi 3 dk icinde cok silik bircizgi
geldi boyle con silik negatif mi sizce bu durumu gorup
pozitif olan var mi dayanamiyorun carsamba kan testi yapcam
Lutfen biri akil versin ilaclarin etkisi olabilir mi
aksam esime de yapcam testi onda da aynisi cikarsa
negatiftir zaten...

Benim de ayni oyle olmustu, kesinlikle hemen kan testi yap ama cok buyuk ihtimalle hamilesindir....Tebrikler:))))

slmm arkadaşlar herkese ıyı haftalar dılıyorummm...bıde bısey sorcam ben lucrınıme bı gun gec basladım yanlıs hesap yapmısım benım gıbı gec baslayan varmı bısey olurmu.....
Canım hqyırlı olsun tedavin Allahım emeklerînizi boşa çıkarmasın inşallah. Üzülme sakın lucrine 1 gün geç başlamakla hiçbirşey olmaz senin zaten zun protokol ve şu anda sen lucrini yumurta baskılayıcı olarak kullanıyosun en fazla adetîn 1gün geç olur:) sen asıl adet olup gittiğinde kullanacağın iğneleri vakitli y ap tatlım.

Canım hqyırlı olsun tedavin Allahım emeklerînizi boşa çıkarmasın inşallah. Üzülme sakın lucrine 1 gün geç başlamakla hiçbirşey olmaz senin zaten zun protokol ve şu anda sen lucrini yumurta baskılayıcı olarak kullanıyosun en fazla adetîn 1gün geç olur:) sen asıl adet olup gittiğinde kullanacağın iğneleri vakitli y ap tatlım.

sagol canım ya inşallah bişey olmaz dedıgın gıbı hemşire de bişey olmayacagını soyledı ama ben yıene de burda paylaşmak istedım belkı benım gıbı olanlar vardır dıye moral arıyorum işte kendıme Allahım yardımcımz olsun bide adetım bayram zamanı na denk gelıyo dr m bayram ıcınde bı gun gelecegını soyledı ama bakalım nasıl olacak....

Kızlar yeni girebildim. Allah'a binlerce kere şükürler olsun HAMİLEYİM.. :nazar::nazar::16: Değerim 153. İki gün sonra tekrarlayacağım.. İnşallah darısı sizlerin başına. Hiçbir zaman Allah'tan ümit kesmeyin :16:

Kızlar yeni girebildim. Allah'a binlerce kere şükürler olsun HAMİLEYİM.. :nazar::nazar::16: Değerim 153. İki gün sonra tekrarlayacağım.. İnşallah darısı sizlerin başına. Hiçbir zaman Allah'tan ümit kesmeyin :16:

canım tebrık edrım çok sevındım ya darısı başımıza inşallah...

Çok şükür gözün aydın bundan sonra daha dikkat et kendine.Allaha emanet ol:16::16::16:

Eki Görüntüle 533640
arkadaşlar bu testi sabah yaptım çift çizgi ama emin değilim kan testime 2 gün var sizce olabilir mi yoksa sahte bir çizgimi:5:

inşallah hamılesın canım ama yınede ne cok sevın ne de üzül kan testı daha karantı sonuç.. ve inşallah kan testınde de pozitif haberını verırsınnnn...

Kızlar yeni girebildim. Allah'a binlerce kere şükürler olsun HAMİLEYİM.. :nazar::nazar::16: Değerim 153. İki gün sonra tekrarlayacağım.. İnşallah darısı sizlerin başına. Hiçbir zaman Allah'tan ümit kesmeyin :16:[/QUOT

hayirli olsunn rabbimm kucagina almayi nasip etsinn insallah darisin bizlearee bütün annee olmak isteyenlereeee AMINNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

Eki Görüntüle 533640
arkadaşlar bu testi sabah yaptım çift çizgi ama emin değilim kan testime 2 gün var sizce olabilir mi yoksa sahte bir çizgimi:5:

Canım inşallah Allah gönlündekini verir hayırlısıyla. Evet çizgi görünüyo ama şimdi ne desek yanlış olur. Moralini yüksek tutarak kan testini bekle.Allah yardımcın olsun güzel sonuçlar al inşallah

cok sevindim Allah tamamına erdirsin ins bebeginide kucagına alırsın

İnşallah arkadaşlar 3 senedir bekliyorum 2. denemem dondurulmuşlarla bakalım artık kandada çıkarsa ne mutlu bana.Allah hepimize hayırlısını versin.

canım bence hamilesin, inşallah kanda da pozitifi görürsün.
bu arada benim dondurulmuşlarım ,henüz yeni negatifi gördüm, bugün doktoruma gidiyorum, adetimin 4. günü, bakalım hemen başlayacak mı tedaviye yoksa ara mı verecek bilmiyorum, dondurulmuş transferin adetinin kaçıncı günü yapıldı cnm? e2 değerine falan bakıldı mı?

sagol canım ya inşallah bişey olmaz dedıgın gıbı hemşire de bişey olmayacagını soyledı ama ben yıene de burda paylaşmak istedım belkı benım gıbı olanlar vardır dıye moral arıyorum işte kendıme Allahım yardımcımz olsun bide adetım bayram zamanı na denk gelıyo dr m bayram ıcınde bı gun gelecegını soyledı ama bakalım nasıl olacak....
Adetin 2. 3. Ve 4. Günü başlanıyor canım sorun olmaz ben en son tüp bebekte iyice sormuştum bu mesleyi:) herşey çok güzel olacak merak etme unutma stres yok umudumuz duamız ve pozitif düşpünclerimiz var:))

Back
X