• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

elimde değilki nisa dün silik ti bu sabah namaza kalkınca yaptım yok bişey evet evde idrarla...

canım ben sana yapma şunu dedim sen beni dinlemiosun hiç hiç gerek yok gercekten bak tahlil günün güzel haberini alıcaz ,idrar olayı tırt ondan bişey anlaşilmaz.

ayrıca bişi sorcam Allah kabuletsin namazınıda eğilip kalkmadan kılıosun heralde demi

erkenmi sence bu gün 10. gün arkadaşım keşke dediğin gibi olsa....

Ben günü gelmeden yapan arkadaslar ıcın soyluyorum..günü gelende ıdrar degıl zaten kanda yaptırır..bende aynı olayları yaşadım dışarıdan bir göz olarak degıl yasayan bırı olarak soyluyorum..uzuntunun cok onemlı oldugunu bılıyorum..ben hamıle oldugumu ogrendıkten sonra yasadıgım bır stres yuzunden az kalsın dusuk yapıyodum..kafanızın rahat olması cok onemlı...

bence yikilmak icin erken kanda cikacaktir cunkudun cift cizgi varken bugun olmamasi kanda cikacak bozma hemen moraloni yinede erken bugun 10 degil 9. gun arkadasim

biliyorsunuz 10.gün değerim 11.99 idi ,bugun 12.gün Allahım 50 yi göreyim dünya benim için dönecek ozaman olmazsada cok şükür halimize ama olursa annemleri sevindircem ,eşimi sevindircem sizleri sevindircem , okadar cok iyi haber bekleyen varki benden ..gerci annemler budefa bilmio onlara tam süpriz olcak belki onlara kalp atışı duyana kadar söylemem dayanabilirsem ...neyse ya boşa çorba kariştiriyorum yine şu hayallerde olmasa ne yüzümüzü güldürcek:)
dua edin kızlar,hayirlisiysa olsun güzel olsun bizim olsun :)

biliyorsunuz 10.gün değerim 11.99 idi ,bugun 12.gün Allahım 50 yi göreyim dünya benim için dönecek ozaman olmazsada cok şükür halimize ama olursa annemleri sevindircem ,eşimi sevindircem sizleri sevindircem , okadar cok iyi haber bekleyen varki benden ..gerci annemler budefa bilmio onlara tam süpriz olcak belki onlara kalp atışı duyana kadar söylemem dayanabilirsem ...neyse ya boşa çorba kariştiriyorum yine şu hayallerde olmasa ne yüzümüzü güldürcek:)

insaallah canin hepimizle birlikte seninde hayirli haberini aliriz dualar iz seninle

Allah emeklerini boşa çıkarmasın canım eşininde seninde ,senibenden iyi kimse anlayamaz buarada yaşin kaçtı senin sanki cok küçükmüşsün gibi geliyor bana

canım ben sana yapma şunu dedim sen beni dinlemiosun hiç hiç gerek yok gercekten bak tahlil günün güzel haberini alıcaz ,idrar olayı tırt ondan bişey anlaşilmaz.

ayrıca bişi sorcam Allah kabuletsin namazınıda eğilip kalkmadan kılıosun heralde demi

evet oturken kılıyorum tatlım eğilmiyorum ne secdeye ne rukuya.... evet canım dinlemedim kimseyi ve üzüldüm haklısın galiba ama beni en çok üzen hiç belirti olmaması neyse hayırlısı neyse o olsun cumartesi çıkacak bakalım neymiş...

Allah emeklerini boşa çıkarmasın canım eşininde seninde ,senibenden iyi kimse anlayamaz buarada yaşin kaçtı senin sanki cok küçükmüşsün gibi geliyor bana

iltifat sayıyorum cnm..... :)))))ben 33 yaşındayım.. çok şükür kanamam kesti... eğer dünkü o yoğun kanama da kaybetmediysem bebeğim halaaaa benimleee ... ki bende öyle umuyorumm :))))

evet oturken kılıyorum tatlım eğilmiyorum ne secdeye ne rukuya.... evet canım dinlemedim kimseyi ve üzüldüm haklısın galiba ama beni en çok üzen hiç belirti olmaması neyse hayırlısı neyse o olsun cumartesi çıkacak bakalım neymiş...

aferin canım bana da çok söylediler eğilme kılma diye.. ama bende oturarak kıldım bırakmadım... hoş dünden beri yatıştayım kanama nedeniyle ama rabbim biliyo kalbimi ....

inşallah tatlım bende çok güzel katlansın sevindirsin sizleri ve bizleri o yaramaz:))

tatlım o çubuklara takılma.. az önce bende yaptım... acaba değerim düşmüş mü... bi sorun var mı renk çıkacak mı diye daha siilik çıktı.. bi dr sitesi var oraya baktım.. güne ve saate göre inip çıkabiliyormuşş çok takılmayın dyor...

iltifat sayıyorum cnm..... :)))))ben 33 yaşındayım.. çok şükür kanamam kesti... eğer dünkü o yoğun kanama da kaybetmediysem bebeğim halaaaa benimleee ... ki bende öyle umuyorumm :))))

kanamanın kesilmesine cok sevindim ,kanamalı durumdan korkma diyorlar artış olduktan sonra olabiliyormuş öyle yine kanamanda geçsin inşallah cmtsi günüde testin cok güzel cıksın kese ve kalp atişi haberini bekleyelim burda inşallah :)buarada ben 33 olucam yakında ,inşallah 32-33 de anne olalım :)

Son düzenleme:
aferin canım bana da çok söylediler eğilme kılma diye.. ama bende oturarak kıldım bırakmadım... hoş dünden beri yatıştayım kanama nedeniyle ama rabbim biliyo kalbimi ....

yineden bırakma eğerki burda yazışabiliyorsan ima ilede namaz kılabilirsin kanaman özür çünkü.. teyemmümle ima ile kıl aşkım namazını burası bizi rahatlatan psikolojik yardım aldığımız bi bi buluşma yeri ... asıl yeri hepimiz biliyoruz.. canım benim bu arada kanamanın durmasına çok sevindim ayşencim tekrarlarsada sakın yine üzülme anlaşılan bu bebek tam anlamıyla yerleşene kadar devam edecek allhım emeklerimizin karşılığını mutlaka vercek.. bi yerde okumuştum allah c.c vermeyeceği şeyin hayalini kurdurtmazmıi ne güzel dimi bizi çok seven bi rabbimiz var ....)))

kanamanın kesilmesine cok sevindim ,kanamalı durumdan korkma diyorlar artış olduktan sonra olabiliyormuş öyle yine kanamanda geçsin inşallah cmtsi günüde testin cok güzel cıksın kese ve kalp atişi haberini bekleyelim burda inşallah :)buarada ben 33 olucam yakında ,inşallah 32-33 de anne olalım :)

inşallah cnm benim bugün daha iyiyim.. kızlar allahım gerçekten böyle sınamasın walla... her wc ye girdiğimde ağlayarak çıktım ... kesmiyor diyeee.. bugün çok şükür canavar gibiyim.. dua ediyorumm.. bebişim benden daha dirayetli olsun annesini bırakmasın diyeee...:))))canım benim allahım hiç birimizi annelik duygusundan mahrum bırakmasın inşallah..

Back
X