Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim hiç çalışmak içimden gelmiyor.. bugün personeli erken gönderip kaçıyorum kızlar.. bi kahve faslı yapayım arkadaşlarımla.. malum yarın büyük gün sigarayı bırakıyorum...
:))))) ben sevmiyorum .... :)))) geçip karşıma canın sağolsun deseydi bari.... neymiş hamam mış ebeymiş... :)))) ben onun ebesini elime alacam ama ne zaman ....:))))) şaka bi yana sürekli kurcalamaktan sa hiç sormasın daha iyi walla...en son eşim bağırdı da sustu...düğüm düğüm oldu boğazım... tedavi zaten zor süreç mirage biliyorsun.. her attığımız adımdan sonra bikaç gün bekliyoz aman bunda bişey çıkmasın.. tam ohh diyoruz başkası.. başkası.. biz zaten yıpranıyoruz... bi de bizi yıpratmasınlar...
merhaba güzeller nasılsınız....arada bakıyorum ne var ne yok diye insan alışınca bırakamıyor....bide çok çocuk gördüm bugün yeni doğan doğacak falan oturdum ağladım ya...insanın çevresinde olunca zor oluor ya...Allahım bizlerede ver sağlılı sıhhatli....bugün depresyondayım sanki töbe töbe.....
:))))) ben sevmiyorum .... :)))) geçip karşıma canın sağolsun deseydi bari.... neymiş hamam mış ebeymiş... :)))) ben onun ebesini elime alacam ama ne zaman ....:))))) şaka bi yana sürekli kurcalamaktan sa hiç sormasın daha iyi walla...en son eşim bağırdı da sustu...düğüm düğüm oldu boğazım... tedavi zaten zor süreç mirage biliyorsun.. her attığımız adımdan sonra bikaç gün bekliyoz aman bunda bişey çıkmasın.. tam ohh diyoruz başkası.. başkası.. biz zaten yıpranıyoruz... bi de bizi yıpratmasınlar...
canım hayırlı olsun çok sevindimdegerım 160![]()
havincim bak elh. bunu da atlattın hemde sorunsuz çok şükür geri sayımın başladı hadi hayırlısıselam canların hepinize testekleriniz için çok çok teşekkürler rabbim gönlünüzdeki muradı versin tez zamanda hepinize hayırlı evlatlar nasip etsin.
gelelim benim sonuca rahim tertemiz çıktı doktor dediki rahim duvarlarına çizikler attım transferden sonra bebek daha sıkı tutunsun diye kısaca çok mutluyum rabbimin izniyle bu sürecide atlattım ve adetimi bekleyeceğim şimdi bebişlerime kavuşmak için
merhaba güzeller nasılsınız....arada bakıyorum ne var ne yok diye insan alışınca bırakamıyor....bide çok çocuk gördüm bugün yeni doğan doğacak falan oturdum ağladım ya...insanın çevresinde olunca zor oluor ya...Allahım bizlerede ver sağlılı sıhhatli....bugün depresyondayım sanki töbe töbe.....
şimdi görebiliyor musun
hayirli aksamlar kizlar bu gün transfer etttiler bebeklerimi aldim cok skür rabbim ol derse olacak bende sadece 2 tane yumurta cikmisti hayilisiyla 2 tnesinide taransfer ettiler 3.gün emriyosu doktor riske etmedi galiba idare edr dedi kalitesine hayirlisi ben 2 ölecek diye cok üzüldüm cok agadim hersey bir sebeb rabbim ol derse olur rabbim bizlere anne olmayi nasip eder insalalllahh aminnn
cnm hayırlı olsun ama ilk günler çok önemli lütfen git yat... lütfen...
resmin çok güzel olmuş.ben bugün dayanamadım nuri beyi aradım biliyormusun söyledik içimdekileri seni de söyledim ben onu aradım açmadı telefonunu neden kendisi sonra aramadı falan dedi.ben kimseyle ilgilenmemezlik etmem dedi aslında biraz kanım ısındı tekrar belki görüşmeye bile gidebilirim.