selam kızlar,
geçenlerde dikkatinizi çekmiş miydi bilmiyorum kedi nick'li bir arkadaşımızla bir adamdan bahsediyorduk. doktorluğu bırakıp aktarlık yapmaya başlamış, karışım hazırlıyormuş ve sonradan doğal yoldan hamile kalıyormuş insanlar. ben de bayramdan önce aramıştım adamı, yarın karışımımızı gönderiyormuş. bir de ikimiz için de sakinleştirici çay gönderecekmiş. bu kişiyi bana bir arkadaşım söylemişti. onun bir arkadaşı bu adam sayesinde hamile kalmış. ben de kızın kendisini aradım konuştum bugün. kız diyor ki 4 tane başarısız tüp bebek denemesinden sonra bulduk bu adamı. gönderdiklerini kullanmaya başladıktan 1-1,5 ay sonra ilk kızına hamile kalmış. şimdi iki kızı var. onlarda da sperm sorunu varmış, rakam 1 milyon falanmış. eğer faydasını görürsem, mutlaka bilgilerinizi sizinle paylaşacağım. daha denemeden klimseye önermek istemiyorum. umut dünyası işte ama herkes alternatif tıpın çok yararlı olduğunu söylüyor.
canim altertanif tibba bende inaniyorum..esimdede sperm sorunu var..bizde bitkiseller kullandik ama ise yaramadi ve 2 negatif tup denemesi..insallah sizde ise yarar iyi sonuclar alirsiniz ve bizede tavsiye edersin arkadasim