• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

selam kızlar,
geçenlerde dikkatinizi çekmiş miydi bilmiyorum kedi nick'li bir arkadaşımızla bir adamdan bahsediyorduk. doktorluğu bırakıp aktarlık yapmaya başlamış, karışım hazırlıyormuş ve sonradan doğal yoldan hamile kalıyormuş insanlar. ben de bayramdan önce aramıştım adamı, yarın karışımımızı gönderiyormuş. bir de ikimiz için de sakinleştirici çay gönderecekmiş. bu kişiyi bana bir arkadaşım söylemişti. onun bir arkadaşı bu adam sayesinde hamile kalmış. ben de kızın kendisini aradım konuştum bugün. kız diyor ki 4 tane başarısız tüp bebek denemesinden sonra bulduk bu adamı. gönderdiklerini kullanmaya başladıktan 1-1,5 ay sonra ilk kızına hamile kalmış. şimdi iki kızı var. onlarda da sperm sorunu varmış, rakam 1 milyon falanmış. eğer faydasını görürsem, mutlaka bilgilerinizi sizinle paylaşacağım. daha denemeden klimseye önermek istemiyorum. umut dünyası işte ama herkes alternatif tıpın çok yararlı olduğunu söylüyor.

canim altertanif tibba bende inaniyorum..esimdede sperm sorunu var..bizde bitkiseller kullandik ama ise yaramadi ve 2 negatif tup denemesi..insallah sizde ise yarar iyi sonuclar alirsiniz ve bizede tavsiye edersin arkadasim

selam kızlar,
geçenlerde dikkatinizi çekmiş miydi bilmiyorum kedi nick'li bir arkadaşımızla bir adamdan bahsediyorduk. doktorluğu bırakıp aktarlık yapmaya başlamış, karışım hazırlıyormuş ve sonradan doğal yoldan hamile kalıyormuş insanlar. ben de bayramdan önce aramıştım adamı, yarın karışımımızı gönderiyormuş. bir de ikimiz için de sakinleştirici çay gönderecekmiş. bu kişiyi bana bir arkadaşım söylemişti. onun bir arkadaşı bu adam sayesinde hamile kalmış. ben de kızın kendisini aradım konuştum bugün. kız diyor ki 4 tane başarısız tüp bebek denemesinden sonra bulduk bu adamı. gönderdiklerini kullanmaya başladıktan 1-1,5 ay sonra ilk kızına hamile kalmış. şimdi iki kızı var. onlarda da sperm sorunu varmış, rakam 1 milyon falanmış. eğer faydasını görürsem, mutlaka bilgilerinizi sizinle paylaşacağım. daha denemeden klimseye önermek istemiyorum. umut dünyası işte ama herkes alternatif tıpın çok yararlı olduğunu söylüyor.

Ay mirage mutlaka haber ver sakinleşmeye benim de ihtiyacım var. baktım da herkeste biraz fazla stres fazla heyacan var. Gerçi benim işim stresli ben stresli hayatım stres yani. Karışıma bi bak bakalım neler yazıyor üzerinde

selam kızlar,

canım bizimki sebepsiz ifertilite rica etsem adamın tel.. mesaj olarak atarmısın bi görüşmek istiyorum...

kızlar hepinize iyi akşamlar... gün boyu yoğun olduğum için giremedim ama sanırım tüm kızlar bugün yoğun...:))))

aynen :)))) ama yine de büyük başarı .. ki bugün çok sinirlendim iş yerimde(ya da sigarasızlıktan sinir yaptı).. o yüzden içtim... ama şimdilik iyiyim...

tatlım winston al ...zifir nikotin kabondioksit.. hepsi 0.1 aslında hiç bişey anlamıyorsun ama nefisi köreltiyor dene bence ben 1 aydır falan onu içiyorum ilk başta çok hafif geldi ama bırakmak içinde iyi bence ...en azından zehiri az.. yada ben kendimi öyle avutuyorum:))

selam kızlar benim bi sorunum var çok moralim bozuk benim kullandığım jel beni mahvetti daha doğrusu içimde kesilmiş peynir gibi kalıyodu ve bu beni çok rahatsız ediyodu dün söyledim hemşireye durumumu oda doktora söyledi vajinal temizlik yapabilir demiş neyse bende akşam temizledim biraz akşam bişi yoktu sabah işe gittim öğlene doğru jelimi yapmaya gittim çamaşırımda çamur gibi siyaha yakın akıntım vardı aradım hemşireyi doktor progestan iğne kullansın demiş progestan hap kullanıyodum onu kestik iğnesini yaptırdım içim rahat etmedi doktora gittim burda korktum oda baktı bi kistik oluşum var demişti dün doktorum korkma sakın dedi bugünde dedi doktor onu bebişe baktı gayet sağlıklı dedi şimdi öyle çok korkuyorum ki o lekelenme neden olmuş olabilir bilginiz varmı bide doktor dün 11 mm dedi bebişe bugün ultrason çıktısında 10 mm yakın görünüyodu çekiyomu bu sıpa boydan ya sinirlerim bozuk iyice çok korkuyorum

selam kızlar benim bi sorunum var çok moralim bozuk benim kullandığım jel beni mahvetti daha doğrusu içimde kesilmiş peynir gibi kalıyodu ve bu beni çok rahatsız ediyodu dün söyledim hemşireye durumumu oda doktora söyledi vajinal temizlik yapabilir demiş neyse bende akşam temizledim biraz akşam bişi yoktu sabah işe gittim öğlene doğru jelimi yapmaya gittim çamaşırımda çamur gibi siyaha yakın akıntım vardı aradım hemşireyi doktor progestan iğne kullansın demiş progestan hap kullanıyodum onu kestik iğnesini yaptırdım içim rahat etmedi doktora gittim burda korktum oda baktı bi kistik oluşum var demişti dün doktorum korkma sakın dedi bugünde dedi doktor onu bebişe baktı gayet sağlıklı dedi şimdi öyle çok korkuyorum ki o lekelenme neden olmuş olabilir bilginiz varmı bide doktor dün 11 mm dedi bebişe bugün ultrason çıktısında 10 mm yakın görünüyodu çekiyomu bu sıpa boydan ya sinirlerim bozuk iyice çok korkuyorum

canım bende rahatsız oluyorum jelden ama öyle temizlemeyi hiç düşünmedim, kokusu filan çok rahatsız edici, sırf bu yüzden wcye gidince kusuyorum artık :) ara ara wc de fındık kadar jel düşüyor onun haricinde başka bişey görmedim. bu arada benim bebişimide ölçtüler verdikleri ultrasan kağındında farklı farklı yazıyor boyu ona çok takılma bence. hatta tüp bebek doktorumla şukadar hafta bu kadar günlük derken diğer dr la aralarında 2 gün farketti.bence temizlemeye çalışma..ne olur ne olmaz dikkat et sen. bu arada bulantılar basıl. ben perişanım ne yesem durmuyor..

kızlar malesef 37.97 olan degerim 34.84 çıktı malesf bugün, doktorum düşecegini söyledi yinede pazartesi yi bekliycez bakalım hayırlısı ama hiç umudum kalmadı artık yinede bu bile bi şans 12 yıl sonra kısa bi sürede olsa hamileydim:(((

kızlar kusura bakmayın yazamadım ev baya kalabalıktı kayınvalidem eltim görümcem bilgisayarı bile göremedim bide sonucu daha geç öğrendim akşam üzerine doğru sonucum pozitif hamiiiiilleeeeeyyiiiiimmmm.değerim 1550 çıkmış tekrarlamaya gerek yok demiş 10 gün sonra ultrasona gel demiş sonucu aldığım andan itibaren hepinize dua ettim hala da ediyorum Allah hepinize de nasip etsin bu duyguyu yaşatsın

Kardelen gözunaydin cnm rabbim sağlicakla kucağına almayı nasip etsn..değerin yüksek baya maaşşallaaaahh ikiz mi yoksaa :)))

hayirli aksamlar yumurta toplandigindan belli kabizlik sikintisi vardi simdide gaz slkintisi basladi esim klinigi aradi bunu tavsiye etmisler ABFÜHRTEE türkcesi musil kararsiz kaldim icsemmi icmesem mi diye kullanan varmi acaba tesekkür ederim test günüm 14.11.2012 rabbim neylerse güzel eyler hayirlisi artik.

canım bende rahatsız oluyorum jelden ama öyle temizlemeyi hiç düşünmedim, kokusu filan çok rahatsız edici, sırf bu yüzden wcye gidince kusuyorum artık :) ara ara wc de fındık kadar jel düşüyor onun haricinde başka bişey görmedim. bu arada benim bebişimide ölçtüler verdikleri ultrasan kağındında farklı farklı yazıyor boyu ona çok takılma bence. hatta tüp bebek doktorumla şukadar hafta bu kadar günlük derken diğer dr la aralarında 2 gün farketti.bence temizlemeye çalışma..ne olur ne olmaz dikkat et sen. bu arada bulantılar basıl. ben perişanım ne yesem durmuyor..

ne bilim korkuyom işte ister istemez temzilemicem artık asla nasılsa 9.haftada kesicem dedi ama mıkıl mıkıl ediyodu içimde kaşıntı yapıyodu neyse ders oldu bana bulantım başladı sabahları değilde akşamları yatmazdan önce mahvediyo beni et ürüneri yiyemiyorum dün balık yapmıştık o bile kötü etti midemi çubuk yiyom paso napim

hayirli aksamlar yumurta toplandigindan belli kabizlik sikintisi vardi simdide gaz slkintisi basladi esim klinigi aradi bunu tavsiye etmisler ABFÜHRTEE türkcesi musil kararsiz kaldim icsemmi icmesem mi diye kullanan varmi acaba tesekkür ederim test günüm 14.11.2012 rabbim neylerse güzel eyler hayirlisi artik.

ay tatlım ben neler çektim kabızlıktan ilaç değilde şunları yap sıcakı suyun içine bal kat iç, sıcak şekerli süt iç, ceviz ye, bide duphalac diyolar hamişlerde ama bende etki etmedi inan bu dediklerim işime yaradı yani geçmiş olsun

canım rahime bakmış doktor rahim temiz çıktı çok şükür bide rahim duvarlarına çizikler attım dedi transferden sonra bebekler tutunsun diye. beni uyuttular uyandığımda kasıklarımda ağrı vardı 1 saat dinlendim doktorun odasına çıktım rahim duvarına çizikler attığım için dedi ara ara kanaman olur 3 gün endişelenme dedi eve geldim ara ara kasık ağrım oldu yine bende uyudum ağrıyı unutmak için şimdi iyiyim

canım çok tatlısın resimde çok güzel çıkmışsın

canım sen nasılsın ben iyi arada bakma hep burda ol canım özletme kendini canım depresyona girme evlatlarımıza kavuşmak için daha sağlam olmamız lazım hem vucud olarak hem kafa olarak rabbim daha fazla aratmaz inş rabbim bu sefer kavuşturur bizi bebişlerimize

canım benim buda geçti hayırlısıyla rabbime şükürler olsun başka pürüz çıkmadı şimdi adetimi bekliyom işte ay sonu geleydi idi

çok tatlıymışsın kız küçükken

canım benim rabbim tamamına erdirsin sağlıkla kucağınada alırsın inş

canım benim bebişlerin inş sıkı sıkı tutunur sana hiç bırakmazlar seni seninde rabbimin izniyle evlat hasretin son bulur rabbim doldurur kucağını inş

biz bildiğin gibi sen nasılsın canım canım iş yerlerinde öyle sorunlar oluyor inş fazla uzamaz canım benim rabbim hakkında hayırlı olanı nasip etsin inş dondurulmuş bebelerin sana sıkı sıkı tutunur

canım o bendede ara ara oluyo rabbim kimseyi evlatsızlıkla imtahan etmesin rabbim tez zamanda cennet kokulu meleklerimizi yollasın inş

inşallah canım allah razı olsun rabbim hepimize nasip etsin

ay ne güzel maşallah size :)) darısı bizim başımıza inşallah.

hayırlı olsun afrascım, ama şimdi çekil artık biraz bilgisayarın önünden. hatta cep telefonunla bile fazla görüşme. bizi arada iyi olduğundan haberdar et yeter. test tarihin ne zaman?

izin sorunu mu yaratıyorlar tuba? önce sen, sonunda kimseye madalyon takmıyorlar. ben vakti zamanında yaşadım tatsız kurumsal şirket tecrübelerini.

gamzecim doktorla iyi iletişimde olabilmek önemli. bırak artık naptıysa yaptı, önümüze bakalım. adamın aramadığını falan düşünüp de sinirlenme boşuna. şimdiki doktorunla herşey daha güzel olacak inşallah.

ben de bu sabah kocama dedim ki bu sene yılbaşı gecesini aileyle geçirmesek...çünkü eltim ve çocukları olayı beni çok geriyor, özellikle böyle kutlama, özel günler falan gibi durumlarda nedense daha çok koyuyor. tabi bilmiyorum belki o zamana kadar tedavim olumlu sonuçlanmış olacak ama öyle olsa bile çok istemiyorum. nazara gelmekten korkarım bu defa da. ona da inanıyorum çünkü.

biz var ya hakkaten güçlü insanlarız ayşen. ağlasak bile yine de güçlüyüz bu durumla bir şekilde mücadele edebildiğimiz için. çok zor çok. her gün aynı fikirle yatağından kalkıp aynı fikirle uykuya dalıyorsun.

evet canım transfer sonrası rapor tedavi falan işte rabbim sınayacak ya tedaviye başladığımda beri her alanda sorun yaşıyorum sonumuz hayrola... inşallah bu kez herşey istediğin gibi olur rabbim sınavımızı bitirir

kızlar malesef 37.97 olan degerim 34.84 çıktı malesf bugün, doktorum düşecegini söyledi yinede pazartesi yi bekliycez bakalım hayırlısı ama hiç umudum kalmadı artık yinede bu bile bi şans 12 yıl sonra kısa bi sürede olsa hamileydim:(((

canım çok üzüldüm umarım tekrar yükselirdeğerin bol bol dua et

Back
X