bu gün abimin eşini kontrol için hataneye götürdüm doğumuna 10 gün kadar kaldı...aynı merkezde tedavi gördük o hamile ben bildiğiniz gibi ekimde negatifi almıştım....tekrar tedavi için genetik test sonuçlarını beklediğimi hepiniz biliyorsunuz evime taşınayımda ondan sonra başlayayım demiştim...bu gün dr..bana hemen başlayalım geç kalmayalım dedi bende azda olsa guatr teşhisi konmuştu diğer tedavimin başında ve günde bi defa içeceğim bi hapım vardı hemen ona başla ve adetin biter bitmez gel histereskop yapalım bu defa şansımızı yükseltelim dedi...ve ayrıca embriyografi gibi bişey dedi anlamadım tam adını ama embriyo temizlemesi gibi bişey anlattı onuda yapalım..veeeeeeeeeeee nisan başına hazır ol yapalım tüp bebeğini dedi içim yeniden heyecan oldu....yani bu gün itibarı ile hapıma başlıyorum bakalım mevlam neyler neylerse güzel eyler...bu arada taşınmalara başlıyorum inşallah mart başında evimde olurum ... hımmm bu arada eşimin genetik sonucu temiz benimki daha çıkmamış ama dr...bi sıkıntı olacağını sanmıyorum seninkide bu hafta gelir kan sonuçlarına göre temiz olduğunu düşünüyorum dedi hayırlısı bakalım:)))
selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları hepinize huzurlu mutlu güzel bir gün diliyorum
canlarım kader arkadaşlarım nasipse sat 4 de transferim var hepinizin duasına ihtiyacım var dua edin rabbiminde izniyle bebişlerim sıkı sıkı tutunsunlar bana var dokuz ay hiç bırakmasınlar beni rabbim bu yolda hepimiizn emeklerinin karşılığı hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin ben bundan sonra nete giremiye bilirim çünkü annem burda ve beni bilgisayara yaklaştırmıyacaktır şimdiden dua eden dillerinizden rabbim razı olsun rabbim hepimiizn gönlündekini muradını hayırlı evlatlarını tez vakkite bizlere nasip eylesin
Dilakız topiğimize hoşgeldin tatlım yalnız değilsin bende 38 yaşındayım tatlım..inşallah en kısa zamanda bbeğini alırsın kucağına biz istiyoruz inşallah rabbim verecek...
Burcuuu...canım benim allahın izni ile tese çok güzel geçecek ve sende anne olacaksın güzel haberlerini bekliyoruz...
Veeeeeeeeeeeee
havinin biliyorsun bu aralarda çok giremiyorum allahım inşallah bu defa bebeklerini verecek sana ..dualarım seninle yarın transferden sonra burda görmiyeyim seni en az 4 gün uğrama buraya bu konudaki hassasiyetim kesin bunu biliyorsun evet biz seni çok merak edeceğiz ama iyi olduğunuda bileceğiz nolur gelme oldumu...seni seviyorum allaha emanet ol ve dönüşün bebeklerle olsun inşallah....aminnnnnnnnnnn
INSALLLAH sende bebegini saglikla kucagina alirsin canim ALLAH tamamina erdirsinn
teşekkür ederim canım hoşgeldin Mevlam sanada nasip etsin inşallah tatlı tatlı bebişler, dün baya bi muhabbet etmişsiniz ancak bugün okuyabildim, Rabbim senide daha bekletmesin inşallah tez zamanda nasip etsin.
bu gün abimin eşini kontrol için hataneye götürdüm doğumuna 10 gün kadar kaldı...aynı merkezde tedavi gördük o hamile ben bildiğiniz gibi ekimde negatifi almıştım....tekrar tedavi için genetik test sonuçlarını beklediğimi hepiniz biliyorsunuz evime taşınayımda ondan sonra başlayayım demiştim...bu gün dr..bana hemen başlayalım geç kalmayalım dedi bende azda olsa guatr teşhisi konmuştu diğer tedavimin başında ve günde bi defa içeceğim bi hapım vardı hemen ona başla ve adetin biter bitmez gel histereskop yapalım bu defa şansımızı yükseltelim dedi...ve ayrıca embriyografi gibi bişey dedi anlamadım tam adını ama embriyo temizlemesi gibi bişey anlattı onuda yapalım..veeeeeeeeeeee nisan başına hazır ol yapalım tüp bebeğini dedi içim yeniden heyecan oldu....yani bu gün itibarı ile hapıma başlıyorum bakalım mevlam neyler neylerse güzel eyler...bu arada taşınmalara başlıyorum inşallah mart başında evimde olurum ... hımmm bu arada eşimin genetik sonucu temiz benimki daha çıkmamış ama dr...bi sıkıntı olacağını sanmıyorum seninkide bu hafta gelir kan sonuçlarına göre temiz olduğunu düşünüyorum dedi hayırlısı bakalım:)))
iyi akşamlar canım bende istiyorum histereskopi sen yaptır arkandan bende yaptırcam dilek hanıma ay çok heycanlandım ya ben sizler tedaviye başladımı da çok heycanlı oluyorum
canım o embriyoskop yanlış yazmıyorsam bu şansını yükde 15 felan yükseltiyor ve 400 milyon istiyorlar buna ayrı inş hemen taşınma işini bitirirsin tekrar tedavin hayırlı olsun eşininde genetik sonucu temiz çıkmasına sevindim seninde temiz çıkar inş
canım ne güzel bi haber bu bişeyler yoluna girince insanın kafası daha rahat oluyorbu gün abimin eşini kontrol için hataneye götürdüm doğumuna 10 gün kadar kaldı...aynı merkezde tedavi gördük o hamile ben bildiğiniz gibi ekimde negatifi almıştım....tekrar tedavi için genetik test sonuçlarını beklediğimi hepiniz biliyorsunuz evime taşınayımda ondan sonra başlayayım demiştim...bu gün dr..bana hemen başlayalım geç kalmayalım dedi bende azda olsa guatr teşhisi konmuştu diğer tedavimin başında ve günde bi defa içeceğim bi hapım vardı hemen ona başla ve adetin biter bitmez gel histereskop yapalım bu defa şansımızı yükseltelim dedi...ve ayrıca embriyografi gibi bişey dedi anlamadım tam adını ama embriyo temizlemesi gibi bişey anlattı onuda yapalım..veeeeeeeeeeee nisan başına hazır ol yapalım tüp bebeğini dedi içim yeniden heyecan oldu....yani bu gün itibarı ile hapıma başlıyorum bakalım mevlam neyler neylerse güzel eyler...bu arada taşınmalara başlıyorum inşallah mart başında evimde olurum ... hımmm bu arada eşimin genetik sonucu temiz benimki daha çıkmamış ama dr...bi sıkıntı olacağını sanmıyorum seninkide bu hafta gelir kan sonuçlarına göre temiz olduğunu düşünüyorum dedi hayırlısı bakalım:)))
evet canım prenses olacak inşallah, tez zamanda Rabbim sizinde hasretinizi bitirsin kucaklarınızı doldursun inşallahHosbulduk canim INSALLAH canim bizim hasretimizde biter tez zamanda .Evet herkes ayni dertten müzdarip olunca muhabbette ortak oluyor.
Bizi bizden baska daha iyi kimse anlamaz canim.RABBIM bebginle cikip dolasigin günleri koalylikla göstersin.
Seninde perensesin olucak dimii ayy kizlarda cok sevimli olyur cimcimeler.
merhaba kızlarrrrrr
güsel anne adaylarım ben tedavime başladım 2. iğnemi yaptım geldim bu gün :)))
2 gündür berbat yoruldum ...
havincim transferin olmuş Rabbim 9 ay sonra kucağına almayı nasip etsin İnşallah :) dualarımdasın.... sağlıklı sıhhatli bebişlerin olsun İnşallahhh
ayşegüllll çok sevindim tedavinin yolda olmasınaaaa... İnşallah bu son tedavi olur.. :) bunda yavrucuk sımsıkı tutunurrrr...
miragem nerelerdeeeeee??
hkere canımumarım sende çok iyisindir..
boyacı merve bebeğimizolsun ...sayamadıklarım hepiniz çok iyisinizdir inşallahhhh
koccaman öpücükler herkese
meraba kızlar bugün bnmde misafirim vardı yine bugün onlar gitti bende koştum size bugün yeni bir şey öğrendim umreden gelenler vardı sordum zemzem suyunu ne dilekle içersen o dilek olurmuş bende bebeğime niyet içmiştim inş allahımın izniyle olck zten sakladım transferime transferim olursa hayırlısıyla hergün içicem bebeğime can kan olsun diye
şifa olsun canım inşallah, bebişine can olsun
merhaba kızlarrrrrr
güsel anne adaylarım ben tedavime başladım 2. iğnemi yaptım geldim bu gün :)))
2 gündür berbat yoruldum ...
havincim transferin olmuş Rabbim 9 ay sonra kucağına almayı nasip etsin İnşallah :) dualarımdasın.... sağlıklı sıhhatli bebişlerin olsun İnşallahhh
ayşegüllll çok sevindim tedavinin yolda olmasınaaaa... İnşallah bu son tedavi olur.. :) bunda yavrucuk sımsıkı tutunurrrr...
miragem nerelerdeeeeee??
hkere canımumarım sende çok iyisindir..
boyacı merve bebeğimizolsun ...sayamadıklarım hepiniz çok iyisinizdir inşallahhhh
koccaman öpücükler herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?