bu gün abimin eşini kontrol için hataneye götürdüm doğumuna 10 gün kadar kaldı...aynı merkezde tedavi gördük o hamile ben bildiğiniz gibi ekimde negatifi almıştım....tekrar tedavi için genetik test sonuçlarını beklediğimi hepiniz biliyorsunuz evime taşınayımda ondan sonra başlayayım demiştim...bu gün dr..bana hemen başlayalım geç kalmayalım dedi bende azda olsa guatr teşhisi konmuştu diğer tedavimin başında ve günde bi defa içeceğim bi hapım vardı hemen ona başla ve adetin biter bitmez gel histereskop yapalım bu defa şansımızı yükseltelim dedi...ve ayrıca embriyografi gibi bişey dedi anlamadım tam adını ama embriyo temizlemesi gibi bişey anlattı onuda yapalım..veeeeeeeeeeee nisan başına hazır ol yapalım tüp bebeğini dedi içim yeniden heyecan oldu....yani bu gün itibarı ile hapıma başlıyorum bakalım mevlam neyler neylerse güzel eyler...bu arada taşınmalara başlıyorum inşallah mart başında evimde olurum ... hımmm bu arada eşimin genetik sonucu temiz benimki daha çıkmamış ama dr...bi sıkıntı olacağını sanmıyorum seninkide bu hafta gelir kan sonuçlarına göre temiz olduğunu düşünüyorum dedi hayırlısı bakalım:)))
Son düzenleme: