Eylül 2012den taşındık!Mayıs-Haziran2013 dönemi tüp bebeğe başlayacak olanlarla devam

iyiym cnm bn gelen giden kocişin doğum günü hazırlıkları telaşı :) gün saymalar falan sen nasılsın :)

merhaba kızlar topiği taşımışsınız hayırlı olsun..listenize bakarken dikkatımı çekti de bebeğimolsun nickli arkadaşınız 3üzlere mi hamile:)

Ohh ohhh haberler süper valla canım çok sevindim genetik testlerin temiz çıkmasına

Canım benim dualarımdasın her daim
Kız reflü nasılki afeders,n ama mide suyum ağzıma geliyor bazen o çok kötü oluyor:120:
Bebeklerini aldın firigolarına kavuştun nihayet

Hayırlı uğurlu olsun öok heyecanlandım

hayır değilim allah mı söyletti inş olur ya hamile kelimesi bile süper :)
üçüz zor olur da inşallah ikizlerin olur tatlım sağlıkla..
yok o sorduğum sen değilmişsin cnm yanlış yazmışım bebişimolsun arkadaşımızı sormuştum:))listede 2 erkek 1 kıza hamile yazıo da(maaşallahhh)şaşrdım

benm için tek bi yavru bile yeterli cnm bnm inş allahın izniyle olur evet o cnm inş allah böyle söyletmiştir sana bnmde kucağım dolar hepimizle beraber :)

ta kendisi canım benim aynen o oluyor yediklerinin ve mide suyunun ağzına geri gelmesi bi de benim mide gazım çok oluyor onu çıkarıcam derken kusuyorum hepsi reflüden kaynaklı işte

Ayşegüülll nerelerdesin şekerim.Neler yapıyorsun özlettin kendini ,ayşe den de hiç ses seda yok

Canım inşallh bu son tedavin olur ,evin hayırlı olsun.Bn de taşındım ama bu halimle iş de yapamıyorum birisi gelsin diye bekliyorum
Tedavin için haberdar et toplu dua edelim inşallh

ayşegülümmm süper haber. ne güzel bak hayatında peşpeşe güzel gelişmeler oluyor. yola girdin galiba bu defa. :)

ilknuruuuuum inanamıyorum başlamış olduğunaaa. amanııın birden nasıl hareketlendik, bahara mutlu gireceğiz. :)))) ilknurum inşallah bu defa bize mutlu haberler vereceksin bu işin sonunda inşallaaaaah.

hayır değilim allah mı söyletti inş olur ya hamile kelimesi bile süper :)

şekerim isim benzerliğiniz var kalabalık bünyemiz bebisimolsunla :) o sebepten karışıyosunuz.

havinim naptı acaba, kaç tane embriyo transfer edildi acaba? kız haviiin gel bi haber et öyle git :)))

ben dün aret kamarın konferansına gittim. öyle görüşmekle karar verilmeyeceğini anladım :)) hala karar veremedim aret kamar ve bülent urman arasında. aralarında bin lira falan da fiyat farkı var galiba ama ben buna takılmıyorum, çünkü tutmadığı zaman bedeli maddi manevi daha ağır oluyor zaten. hamama giren terler napcaz. acaba amerikan bunu benim ikinci denemem olarak sayıp o tarifeden fiyatlandırır mı? sonuçta doktorum başkaydı ama o hastanede oldum tedavimi. bülent urmana gidecek gibiymişim gibi hissediyorum hala. bir karar versem konuyu düşünmeyi bırakıcam ama karar veremiyorum. bir gün öyleyim bir gün böyle. offf.

ilknur bu çok güzel bi haber canım valla benimde tedaviye başlayasım geldi

burcucum canım umarım herşey çok yolunda gitmiştir, eşinden kaliteli spermler senden de sağlıklı yumurtalar çıkmıştır inşallaaah. güzelce döllenirler ve sana bebek olarak geri dönerler inşallaaaah. habersiz bırakma bizi.

merhaba kızlar topiği taşımışsınız hayırlı olsun..listenize bakarken dikkatımı çekti de bebeğimolsun nickli arkadaşınız 3üzlere mi hamile:)

evet ben üçüzlere hamileyim canım
üçüz zor olur evet herkes öyle diyo ama napalım Rabbim böyle uygun gördü şükürler olsun
herkes şaşırıyo normal canım:))

Ayşegüülll nerelerdesin şekerim.Neler yapıyorsun özlettin kendini ,ayşe den de hiç ses seda yok
çok yoğunum tatlım bi gün yetmiyor bana :)) sabah erken çıksam işler bitecekde...ben geç çıkıyorum evden marongoz balkon kapatıyorum onlar arıyor abla bi gel bi bak falan filan işte tatlı bi koşturma var
Canım inşallh bu son tedavin olur ,evin hayırlı olsun.Bn de taşındım ama bu halimle iş de yapamıyorum birisi gelsin diye bekliyorum
Tedavin için haberdar et toplu dua edelim inşallh
inşallah son olur havinin söylediği cümle inşallah bu defa bebeklerim beni 9 ay hiç bırakmazlar...) haber vereceğim vermemmi çatlarım sizsiz olmaz..

tatlım kafana hangisi yatıyor ve sevimli samimi geliyorsa onunla başla ....önce senin içine sinmesi...)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…