merhaba kızlarrrrrr
güsel anne adaylarım ben tedavime başladım 2. iğnemi yaptım geldim bu gün :)))
2 gündür berbat yoruldum ...
havincim transferin olmuş Rabbim 9 ay sonra kucağına almayı nasip etsin İnşallah :) dualarımdasın.... sağlıklı sıhhatli bebişlerin olsun İnşallahhh
ayşegüllll çok sevindim tedavinin yolda olmasınaaaa... İnşallah bu son tedavi olur.. :) bunda yavrucuk sımsıkı tutunurrrr...
miragem nerelerdeeeeee??
hkere canımumarım sende çok iyisindir..
boyacı merve bebeğimizolsun ...sayamadıklarım hepiniz çok iyisinizdir inşallahhhh
koccaman öpücükler herkese
merhaba kızlar topiği taşımışsınız hayırlı olsun..listenize bakarken dikkatımı çekti de bebeğimolsun nickli arkadaşınız 3üzlere mi hamile:)
Ohh ohhh haberler süper valla canım çok sevindim genetik testlerin temiz çıkmasınabu gün abimin eşini kontrol için hataneye götürdüm doğumuna 10 gün kadar kaldı...aynı merkezde tedavi gördük o hamile ben bildiğiniz gibi ekimde negatifi almıştım....tekrar tedavi için genetik test sonuçlarını beklediğimi hepiniz biliyorsunuz evime taşınayımda ondan sonra başlayayım demiştim...bu gün dr..bana hemen başlayalım geç kalmayalım dedi bende azda olsa guatr teşhisi konmuştu diğer tedavimin başında ve günde bi defa içeceğim bi hapım vardı hemen ona başla ve adetin biter bitmez gel histereskop yapalım bu defa şansımızı yükseltelim dedi...ve ayrıca embriyografi gibi bişey dedi anlamadım tam adını ama embriyo temizlemesi gibi bişey anlattı onuda yapalım..veeeeeeeeeeee nisan başına hazır ol yapalım tüp bebeğini dedi içim yeniden heyecan oldu....yani bu gün itibarı ile hapıma başlıyorum bakalım mevlam neyler neylerse güzel eyler...bu arada taşınmalara başlıyorum inşallah mart başında evimde olurum ... hımmm bu arada eşimin genetik sonucu temiz benimki daha çıkmamış ama dr...bi sıkıntı olacağını sanmıyorum seninkide bu hafta gelir kan sonuçlarına göre temiz olduğunu düşünüyorum dedi hayırlısı bakalım:)))
Dilakız topiğimize hoşgeldin tatlım yalnız değilsin bende 38 yaşındayım tatlım..inşallah en kısa zamanda bbeğini alırsın kucağına biz istiyoruz inşallah rabbim verecek...
Burcuuu...canım benim allahın izni ile tese çok güzel geçecek ve sende anne olacaksın güzel haberlerini bekliyoruz...
Veeeeeeeeeeeee
havinin biliyorsun bu aralarda çok giremiyorum allahım inşallah bu defa bebeklerini verecek sana ..dualarım seninle yarın transferden sonra burda görmiyeyim seni en az 4 gün uğrama buraya bu konudaki hassasiyetim kesin bunu biliyorsun evet biz seni çok merak edeceğiz ama iyi olduğunuda bileceğiz nolur gelme oldumu...seni seviyorum allaha emanet ol ve dönüşün bebeklerle olsun inşallah....aminnnnnnnnnnn
Canım benim dualarımdasın her daimcanım yarın annem geliyo hayırlısıyla sen merak etme o beni bilgisayara yaklaştırmaz ben test günü yazarım size inş güzel haber
canım bolca dua edin rabbim bu sefer hayırlısıyla kavuştursun beni meleklerime rabbim bebişlerimin bana sıkı sıkı tutunmasını nasip etsin ve dokuz ay bırakmasınlar beni inş çok dua edin canlım
Kız reflü nasılki afeders,n ama mide suyum ağzıma geliyor bazen o çok kötü oluyor:120:canımm iyiyiz çok şükürr inşallahh yarın kuzularını alacaksın ve bi daha seni hiç bırakmayacaklar Allahın izniyle rabbim yardımcın olsun
nolsunn kızz çalışıyorum iş güç yavrular iyi birbirlerine veriyorlar tekmeyii :) ufak ufak mide bulantılarım kaldı ama reflüm başladıı senin reflü durumun ne ??? prensesin nasıll
Bebeklerini aldın firigolarına kavuştun nihayetselam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları hepinize huzurlu mutlu güzel bir gün diliyorum
canlarım kader arkadaşlarım nasipse sat 4 de transferim var hepinizin duasına ihtiyacım var dua edin rabbiminde izniyle bebişlerim sıkı sıkı tutunsunlar bana var dokuz ay hiç bırakmasınlar beni rabbim bu yolda hepimiizn emeklerinin karşılığı hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin ben bundan sonra nete giremiye bilirim çünkü annem burda ve beni bilgisayara yaklaştırmıyacaktır şimdiden dua eden dillerinizden rabbim razı olsun rabbim hepimiizn gönlündekini muradını hayırlı evlatlarını tez vakkite bizlere nasip eylesin
Hayırlı uğurlu olsun öok heyecanlandımmerhaba kızlarrrrrr
havincim transferin olmuş Rabbim 9 ay sonra kucağına almayı nasip etsin İnşallah :) dualarımdasın.... sağlıklı sıhhatli bebişlerin olsun İnşallahhh
ayşegüllll çok sevindim tedavinin yolda olmasınaaaa... İnşallah bu son tedavi olur.. :) bunda yavrucuk sımsıkı tutunurrrr...
miragem nerelerdeeeeee??
boyacı merve bebeğimizolsun ...sayamadıklarım hepiniz çok iyisinizdir inşallahhhh
üçüz zor olur da inşallah ikizlerin olur tatlım sağlıkla..hayır değilim allah mı söyletti inş olur ya hamile kelimesi bile süper :)
üçüz zor olur da inşallah ikizlerin olur tatlım sağlıkla..
yok o sorduğum sen değilmişsin cnm yanlış yazmışım bebişimolsun arkadaşımızı sormuştum:))listede 2 erkek 1 kıza hamile yazıo da(maaşallahhh)şaşrdım
aminnn inşallahh cnmmm Allah her isteyene versinn inşalahhbenm için tek bi yavru bile yeterli cnm bnm inş allahın izniyle olur evet o cnm inş allah böyle söyletmiştir sana bnmde kucağım dolar hepimizle beraber :)
Ohh ohhh haberler süper valla canım çok sevindim genetik testlerin temiz çıkmasına
Canım benim dualarımdasın her daim
Kız reflü nasılki afeders,n ama mide suyum ağzıma geliyor bazen o çok kötü oluyor:120:
Bebeklerini aldın firigolarına kavuştun nihayet
Dilakız topiğimize hoşgeldin tatlım yalnız değilsin bende 38 yaşındayım tatlım..inşallah en kısa zamanda bbeğini alırsın kucağına biz istiyoruz inşallah rabbim verecek...
Burcuuu...canım benim allahın izni ile tese çok güzel geçecek ve sende anne olacaksın güzel haberlerini bekliyoruz...
Veeeeeeeeeeeee
havinin biliyorsun bu aralarda çok giremiyorum allahım inşallah bu defa bebeklerini verecek sana ..dualarım seninle yarın transferden sonra burda görmiyeyim seni en az 4 gün uğrama buraya bu konudaki hassasiyetim kesin bunu biliyorsun evet biz seni çok merak edeceğiz ama iyi olduğunuda bileceğiz nolur gelme oldumu...seni seviyorum allaha emanet ol ve dönüşün bebeklerle olsun inşallah....aminnnnnnnnnnn
bu gün abimin eşini kontrol için hataneye götürdüm doğumuna 10 gün kadar kaldı...aynı merkezde tedavi gördük o hamile ben bildiğiniz gibi ekimde negatifi almıştım....tekrar tedavi için genetik test sonuçlarını beklediğimi hepiniz biliyorsunuz evime taşınayımda ondan sonra başlayayım demiştim...bu gün dr..bana hemen başlayalım geç kalmayalım dedi bende azda olsa guatr teşhisi konmuştu diğer tedavimin başında ve günde bi defa içeceğim bi hapım vardı hemen ona başla ve adetin biter bitmez gel histereskop yapalım bu defa şansımızı yükseltelim dedi...ve ayrıca embriyografi gibi bişey dedi anlamadım tam adını ama embriyo temizlemesi gibi bişey anlattı onuda yapalım..veeeeeeeeeeee nisan başına hazır ol yapalım tüp bebeğini dedi içim yeniden heyecan oldu....yani bu gün itibarı ile hapıma başlıyorum bakalım mevlam neyler neylerse güzel eyler...bu arada taşınmalara başlıyorum inşallah mart başında evimde olurum ... hımmm bu arada eşimin genetik sonucu temiz benimki daha çıkmamış ama dr...bi sıkıntı olacağını sanmıyorum seninkide bu hafta gelir kan sonuçlarına göre temiz olduğunu düşünüyorum dedi hayırlısı bakalım:)))
bu gün abimin eşini kontrol için hataneye götürdüm doğumuna 10 gün kadar kaldı...aynı merkezde tedavi gördük o hamile ben bildiğiniz gibi ekimde negatifi almıştım....tekrar tedavi için genetik test sonuçlarını beklediğimi hepiniz biliyorsunuz evime taşınayımda ondan sonra başlayayım demiştim...bu gün dr..bana hemen başlayalım geç kalmayalım dedi bende azda olsa guatr teşhisi konmuştu diğer tedavimin başında ve günde bi defa içeceğim bi hapım vardı hemen ona başla ve adetin biter bitmez gel histereskop yapalım bu defa şansımızı yükseltelim dedi...ve ayrıca embriyografi gibi bişey dedi anlamadım tam adını ama embriyo temizlemesi gibi bişey anlattı onuda yapalım..veeeeeeeeeeee nisan başına hazır ol yapalım tüp bebeğini dedi içim yeniden heyecan oldu....yani bu gün itibarı ile hapıma başlıyorum bakalım mevlam neyler neylerse güzel eyler...bu arada taşınmalara başlıyorum inşallah mart başında evimde olurum ... hımmm bu arada eşimin genetik sonucu temiz benimki daha çıkmamış ama dr...bi sıkıntı olacağını sanmıyorum seninkide bu hafta gelir kan sonuçlarına göre temiz olduğunu düşünüyorum dedi hayırlısı bakalım:)))
merhaba kızlarrrrrr
miragem nerelerdeeeeee??
hayır değilim allah mı söyletti inş olur ya hamile kelimesi bile süper :)
ta kendisi canım benim aynen o oluyor yediklerinin ve mide suyunun ağzına geri gelmesi bi de benim mide gazım çok oluyor onu çıkarıcam derken kusuyorum hepsi reflüden kaynaklı işte
ilknur bu çok güzel bi habermerhaba kızlarrrrrr
miragem nerelerdeeeeee??
canlarım ya giremiyorum haber de veremiyorum size görümcemde kaldık bi kaç gün şimdi eve geldik.gelişmelerde çok detaya girmiycem hepiniz biliyosunuz zaten geçilen yolları iğneler bitti bu akşam çatlatma iğnemide vurdum umarım doğru yaptım bunun korkusu var biraz ama yaptım yinede göbişten:) çarşamba sabah 8 de eşimin mikrotese ameliyatı var sonra Allahım izin verirde eğer sperm bulunursa 10,30 da beni opu işlemine alıcaklar ne olur dua edin sperm bulunsun arkadaşlar çok korkuyorum çok dua ediyorum.Allah cümlemizin yardımcısı olsun inşallah.havinim de geri sayım başlamış hakkında hayırlısı tatlım:))
merhaba kızlar topiği taşımışsınız hayırlı olsun..listenize bakarken dikkatımı çekti de bebeğimolsun nickli arkadaşınız 3üzlere mi hamile:)
üçüz zor olur da inşallah ikizlerin olur tatlım sağlıkla..
yok o sorduğum sen değilmişsin cnm yanlış yazmışım bebişimolsun arkadaşımızı sormuştum:))listede 2 erkek 1 kıza hamile yazıo da(maaşallahhh)şaşrdım
çok yoğunum tatlım bi gün yetmiyor bana :)) sabah erken çıksam işler bitecekde...ben geç çıkıyorum evden marongoz balkon kapatıyorum onlar arıyor abla bi gel bi bak falan filan işte tatlı bi koşturma varAyşegüülll nerelerdesin şekerim.Neler yapıyorsun özlettin kendini ,ayşe den de hiç ses seda yok
inşallah son olur havinin söylediği cümle inşallah bu defa bebeklerim beni 9 ay hiç bırakmazlar...) haber vereceğim vermemmi çatlarım sizsiz olmaz..Canım inşallh bu son tedavin olur ,evin hayırlı olsun.Bn de taşındım ama bu halimle iş de yapamıyorum birisi gelsin diye bekliyorum
Tedavin için haberdar et toplu dua edelim inşallh
havinim naptı acaba, kaç tane embriyo transfer edildi acaba? kız haviiin gel bi haber et öyle git :)))
çağırmaaaaa)))) yatsın bebekleri ile 9 ayonu bırakmasınlar:)))))))))))))))
ben dün aret kamarın konferansına gittim. öyle görüşmekle karar verilmeyeceğini anladım :)) hala karar veremedim aret kamar ve bülent urman arasında. aralarında bin lira falan da fiyat farkı var galiba ama ben buna takılmıyorum, çünkü tutmadığı zaman bedeli maddi manevi daha ağır oluyor zaten. hamama giren terler napcaz. acaba amerikan bunu benim ikinci denemem olarak sayıp o tarifeden fiyatlandırır mı? sonuçta doktorum başkaydı ama o hastanede oldum tedavimi. bülent urmana gidecek gibiymişim gibi hissediyorum hala. bir karar versem konuyu düşünmeyi bırakıcam ama karar veremiyorum. bir gün öyleyim bir gün böyle. offf.
kedi,mirage,hkere sizler nasılsınız kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?