canım aynı dert bende de başladı, az ve sık yeeye çalışıorum ama yinede var..
kızlar ...az önce dr...um aradı dün alınan kan örneğinden fhs değerimin yüksek olduğunu söyledi... değerim normale düşmeden tedaviye başlayamayacağını riske atmak istemediğini söyledi..yarın dahiliyeye gönderdi ...
nasılsınız ilknurlevent senin adına çok sevindim ohhh herkez tedaviye başlıyor bu topik hamişlerle dolacak valla inanıyorum havin açacak kapıyı ayşegül le sen arkasını getirceksin arkanızdanda biz inş valla benimde başlayasım geldi ya kendimi hazır hissetsem yazı beklemicemde hayırlısı valla
kızlar ne zamandır ev işine bakamıyordum parmağımdan dolayı valla bugün sabahtan beri uğraşıyorum çok yoruldum bide camları silebilseydim zorladım herhalde çok sancı yaptı
ta kendisi canım benim aynen o oluyor yediklerinin ve mide suyunun ağzına geri gelmesi bi de benim mide gazım çok oluyor onu çıkarıcam derken kusuyorum hepsi reflüden kaynaklı işte
eşim çıktı dr dan
demişki problem değil demiş sorun yok demiş
folik asite devam demiş
ben ümit ettiğim hastalardansınız
2.de başaracağımıza inanıyorum ümit ediyorum demiş
eşim sormuş ilkler genelde başarısız oluyormuş değilmi diye
evet demiş 2.lerde başarı oranı daha yüksek oluyo
ilkler tutmayabiliyor demiş :)
Doktorun şurup versin canım ama ben biliyorum o neden oluyor vücudumu tanıdım artık
Hamur işi yediğimde ve kızartmalı şeyler yediğimde dahada fazla oluyor birazda yanma var o hiç geçmiyor zaten
Az kaldı 20. haftadan sonra tamamen geçecek bulantıların inşallah
kızlar ...az önce dr...um aradı dün alınan kan örneğinden fhs değerimin yüksek olduğunu söyledi... değerim normale düşmeden tedaviye başlayamayacağını riske atmak istemediğini söyledi..yarın dahiliyeye gönderdi ...
tatlım parmağını zorlama iltihap yaparsa kötü olur...bırak işi gücü sağlığına dikkat et hadi gel SENDE MERKEZE BAŞLAYALIM BERABER...BU TOPİK HAMİLE TOPİĞİ OLSUN....
MİRAGEE topiğin adını tüpleeeeeeeeeeeer yap:))))))))))))
tatlım parmağını zorlama iltihap yaparsa kötü olur...bırak işi gücü sağlığına dikkat et hadi gel SENDE MERKEZE BAŞLAYALIM BERABER...BU TOPİK HAMİLE TOPİĞİ OLSUN....
MİRAGEE topiğin adını tüpleeeeeeeeeeeer yap:))))))))))))
ayşegülümmm süper haber. ne güzel bak hayatında peşpeşe güzel gelişmeler oluyor. yola girdin galiba bu defa. :)
ilknuruuuuum inanamıyorum başlamış olduğunaaa. amanııın birden nasıl hareketlendik, bahara mutlu gireceğiz. :)))) ilknurum inşallah bu defa bize mutlu haberler vereceksin bu işin sonunda inşallaaaaah.
şekerim isim benzerliğiniz var kalabalık bünyemiz bebisimolsunla :) o sebepten karışıyosunuz.
merhaba bende nisan yada mayısta tüp bebeğe başlicam inş,tüpün tutma ihtimali yüksek olur dimi,
tek umudum tüp o da tutmazsa yıkılırım o yüzden korkuyorum
kedi,mirage,hkere sizler nasılsınız kızlar
iyiyiz şekerim sen nasılsın.Keyfin nasıl ?bn iş ,güç taşınmadan başımı alamıyorum
boyacı bebeğimizolsun mirage kedi kızlar nasılsınız
sonunda konuşacak birini buldum tatlım iyiym sen nasılsın
bende iyiyim tatlım hadi bakalım kolay gelsin prensesimiz gelecek yakındaiyiyim gamzecim sen nasılsın, bizim tatlı telaşlar başladı koşturmaca gidiyoruz bakalım...
bende iyiyim canım Allah kolaylık versin tatlımiyiyiz şekerim sen nasılsın.Keyfin nasıl ?bn iş ,güç taşınmadan başımı alamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?