Eylül 2012den taşındık!Mayıs-Haziran2013 dönemi tüp bebeğe başlayacak olanlarla devam

ya size bi soru sorcam eşimin fsh değeri yüksek çıkıyordu yavaş yavaş düşmeye başlamıştı şimdi biz keçi boynuzu kürü kullanıyoruz bugün araştırma yaparken fsh sı yüksek olan kullanmasın diye yazıyor bilgisi olan varmı bırakalım mı acaba napalım ayy bide etki tepki yapıp iyce sıfırlanmasın ay bu gecede kafaya takacak bişey buldum

evet canım ya eşimde yorulmuş erkenden uyudu kaldı tvdede bakacak bişey yok sıkıldım ya bi bebeğimiz olsada vakitin nasıl geçtiğini anlamasak ya of

inş cnm yaa bende bi yandan pis yediliyi izliyorum eşimin hediyesinide sipariş ettim heyecanla bekliyorummm kek yaptım bide sabah uyandımı görür çok sevinir :) benimkide uyudu erkenden dün gece uyumadı hiç işten aradılar

ayy ne güzel ya hayat bir yandan devam ediyor demi ne sipariş ettin en son saat felan demiştin ama ohh kendi ellerinle yaptın keki
ayy bu gece hiç geçmedi bana ya zaten çok geç geliyor berbat bi gece hatta bi ara ağladım felan ya

yaptım ama olmadı cnm bi daha yaparım belki üzüldüm

neden ağlıyosun ki cnm :/

evet cnm saat sipariş ettim napalım yaa yapabileceğimiz bişey yok biraz rahatlamaya çalışıyorum herşeyin yolunda gitmesi için

sağol cnm sen neler yapıyosun

canım bu aralar yoğun geçiyor günlerim, alışveriş yaptık onları yıkadım, kuruyunca ütüleyip kaldırıcam henüz beşik filan almadım eksikler çok bakınıp bakınıp duruyorum işte, ufaktan ufaktan işlerimi halletmeye başladım, sen neler yapıyorsun canım

napıyım cnm bnde işte bekliyorum sizin haberlerinizi alınca mutlu oluyorum umut doluyorum inş rabbim bizede nasip etsin tatlım miniciktir cicileri onun kızdı dimi sennde ikiz miydi yoksa :/ isimleri belli mi ayy çok merak ederim ben :)

evet canım kızımız olacak :)) isim konusunda net değiliz hala, anlaşmazlıklarımız var. Rabbim sizede nasip eder canım herşeyin bir vakti var, inşallah sabrederek kazananlardan oluruz

evet canım kızımız olacak :)) isim konusunda net değiliz hala, anlaşmazlıklarımız var. Rabbim sizede nasip eder canım herşeyin bir vakti var, inşallah sabrederek kazananlardan oluruz

inş sağ salim kucağına alırsın cnmbnm ya merak ettim neleri düşündünüz isim olarak :) amin cnm

Mervişimmm kuzum takvimine dikkat ettim de 26 olmuşsun. Maşallah sana Zaman ne çabuk geçiyor Bir bakmışsın prenses kucağında

Çok şükür akasyam valla evrile çevrile geldik bugünlere
İnşallah 35. haftadan sonrayıda görmeyi nasip etsin allahım
Daha dur senin günleirnide böyle sayacağız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…