tatlım ben geldim gine yazıp gitmek zorunda kaldım napim canım aman işte vakit geçirmeye çalışıyorum
gelip gidiyorsun sanırım cnm bnde öyleyim ya napıyım işte
hkere nasılsın cnm
evet canım ya eşimde yorulmuş erkenden uyudu kaldı tvdede bakacak bişey yok sıkıldım ya bi bebeğimiz olsada vakitin nasıl geçtiğini anlamasak ya of
canım iyiyim sen nasılsın eşim maç izliyor bende takılıyorum öyle :)
inş cnm yaa bende bi yandan pis yediliyi izliyorum eşimin hediyesinide sipariş ettimheyecanla bekliyorummm kek yaptım bide sabah uyandımı görür çok sevinir :) benimkide uyudu erkenden dün gece uyumadı hiç işten aradılar
bnmkide uyuyo cnm bnde kek falan yaptım ama pişmicek gibi içi bakalım nolucak sabah görsün mutlu olsun diye yaptım olmck heralde
hkere canım nasılsın
ayy ne güzel ya hayat bir yandan devam ediyor demi ne sipariş ettin en son saat felan demiştin ama ohh kendi ellerinle yaptın keki
ayy bu gece hiç geçmedi bana ya zaten çok geç geliyor berbat bi gece hatta bi ara ağladım felan ya
olsun canım önemli olan uğraşman öyle düşünür eşinde, sabah süprizi olur hoşuna gider. Allah muhabbetinizi arttırsın
sağol cnm sen neler yapıyosun
canım bu aralar yoğun geçiyor günlerim, alışveriş yaptık onları yıkadım, kuruyunca ütüleyip kaldırıcam henüz beşik filan almadım eksikler çok bakınıp bakınıp duruyorum işte, ufaktan ufaktan işlerimi halletmeye başladım, sen neler yapıyorsun canım
napıyım cnm bnde işte bekliyorum sizin haberlerinizi alınca mutlu oluyorum umut doluyorum inş rabbim bizede nasip etsin tatlım miniciktir cicileri onun kızdı dimi sennde ikiz miydi yoksa :/ isimleri belli mi ayy çok merak ederim ben :)
evet canım kızımız olacak :)) isim konusunda net değiliz hala, anlaşmazlıklarımız var. Rabbim sizede nasip eder canım herşeyin bir vakti var, inşallah sabrederek kazananlardan oluruz
Mervişimmm kuzum takvimine dikkat ettim de 26 olmuşsun.Maşallah sana Zaman ne çabuk geçiyor Bir bakmışsın prenses kucağında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?