bizimki düşüyor bir kilo ama düsse ne fayda evdeki hesap ortada.. evet ya çok şükür işey çıkmadı bide onun için uğraşamazdım.zaten çok acıkıyorum, birde iştahlı iştalı şöyle isteyerek yiyebilsem. pazartesi gidicem doktora bakalım ne dyecek
kızlar ne kaynatıyosunuz bakiim? yine tatlılardan bahsetmeyin ama ha bak diyetteyim diorum :))
kızlar ne kaynatıyosunuz bakiim? yine tatlılardan bahsetmeyin ama ha bak diyetteyim diorum :))
Hoşgeldin canım ya yokk baksana kepek ekmeği çavdar ekmeğinden bahsediyoruz biz kim tatlı hamur işi kim
Sen ne yaptın diyet işini geçen yazdım görmedin canım kaç kg verdin:26:
Eski hastaneye devammı canım?
Bende ne istiyorum ya biliyomusun
şöyle çeşit çeşit yemek yapan olsa evde lezzetli lezzetli
Önüme gtirseler ahh ahh nerde o günlerr
İyi vermişsin valla sporsuz felan sanırım:26:pazartesi 2 hafta olacak, 1,5 kilo verdim.
demek gerçekten doğru bu hamileyken doymama meselesi. benim arkadaşım da hep öyle diodu doyamıyorum diye. :) Allahım bana da gösterse şu hamilelik günlerini. ve de doğumu nasip etse keşke...
bu ay yine kendi doktoruma gideyim martta gidicem emseye, bakarsın sana uyarım tanışırız orda..ya doktorum çok iyi çok memnunum bırakmak istemiyorum ama bakalım ne dicek bu seferde gidip bi görüşeyim..
İyi vermişsin valla sporsuz felan sanırım:26:
Akşam 7buçukta yedik yemeği şimdi çok açım mesela
Offama kendimi zor tutuyorum yememek için
Doymamak değilde işte 3 saate bir acıkıyorum ben
Ara öğün yaptım kendime meyve çerez gibi oda kesmedi:S
İnşallah canım Rabbim sizede nasip edecek
inşalah eder miragecim, doğumdan sonrada buralarda çok olamıcam ama seni takip edicem canım fırsat buldukça,inşallah yanında olacağım manen..doğuma kadar inşallah hamile kalırsında senin nazını nyazını bol bol kusmalarını çekeriz seve sevepazartesi 2 hafta olacak, 1,5 kilo verdim.
demek gerçekten doğru bu hamileyken doymama meselesi. benim arkadaşım da hep öyle diodu doyamıyorum diye. :) Allahım bana da gösterse şu hamilelik günlerini. ve de doğumu nasip etse keşke...
Bir an önce başlasan yeni hastaneye iyi olur bu benim 3. gidişim daha yeni alıştık doktorumla birbirimize
Ama sen bilirsin Martta bidaha gideceksin nasıl olsa
Ya bide iyi bi jinekolog bulunca valla insan bırakmakta istemiyor anlıyorum seni
yok hiç sevmem spor. bir kar kayağı severim onu da 12 senedir yapmıyorum. ünivesite 3. sınıftayken yapmıştım en son.
yok hiç sevmem spor. bir kar kayağı severim onu da 12 senedir yapmıyorum. ünivesite 3. sınıftayken yapmıştım en son.
inşalah eder miragecim, doğumdan sonrada buralarda çok olamıcam ama seni takip edicem canım fırsat buldukça,inşallah yanında olacağım manen..doğuma kadar inşallah hamile kalırsında senin nazını nyazını bol bol kusmalarını çekeriz seve seve
evet canım ya bir görsen bayılırsın bi kere git dedim sana :) ya zaten artık 2 haftada bir muayeneler başlar heralde o bana alışsın ne alışıcam ya... bu arada şükrana gitmeye karar verdim inşallah fikrim değişmezse
bende en çok yüzmeyi seviyorum, ev zaten spor salonu gibi, koşu bandı bisiklet adım twist titreşim kemeri mekik ne ararsan var. dmbılım bile var :) ama kaldıramıyorum :) şimdi ortalıkta onlar çoçuk odası için boşalttım odayı nereye koycam bilmiyorum
Üniyi nerede okudun uludağda felan mı?
Bende Kayseride okumuştum sadece bir kere çıkabilmiştik erciyese kaymıştık
Ahh özledimm...
ya canım bi arkadaş emineye gidiyordu önce tavsiye etti sonra sakın dedi aceleye getiriyor filan dedi ilgilenmiyor dedi. ya sen benim doktoru bi görsen hasta olursun hem çok güzel hem çok tatlı dilli,bir ilgili anlatamam yaa... ee fiyatlar ne kadarKeşke gitseydm bi defalığına
evet 30. haftadan sonra 2 haftada bir muayeneye başlanır
Şükran bana bi anormal geldi ya
ne bileyim çok bakımsızdı saçı başı dağılmıştı düzensizdi
içime sinmedi benim :S
sanki zorla çalıştırıyormuşsun gibi hsatenede karın tokluğuna
Emine daha disiplinli daha düzenli temiz ben sevdim o karıyı
Ama varya doğum katını gene gezdik eşimle en son gidişimizde
Çok çok temiz 1. sınıfti fiyatlarınıda sorduk
kızlarr kusuruma bakmayıno gün kısaca girip çıkmam lazımdı ev kalabalıktı biraz.bildiğiniz üzre bizim erkek fakttörüydü ve eşim azospermi çarşamba günü mikrotese oldu ve hiç sperm bulunamadı malesef eşim yatıyor çarşambadan bu yana biraz ağrısı var ama çok şükür bunun dışında iyi.anlıycanız bizim kök hücreyi beklemekten başka çaremiz kalmadı canlar önümüzdeki 10 yıl içinde kesinleşir dedi doktorumuz o kadar beklemeye gücümüz yetermi bilemem ama mecbur başka yolu yok Allahtan ümit kesilmez dua ediyorum kök hücre bir an önce netlik kazansın.bizim durum bu kızlar güçlüyüz çok şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?