azmetti kız valla, yapcak bu defa :)))
teşekkür ederim kedicim. önemsiz birşy çıksa yarın görünen kitle, ne çok sevinirim. bu nasıl sınavmış arkadaş. biz de öys'yi zor bilirdik :)
aysen öteki topicde gözükmüş yine yok oldu nerde bu kız yaa?
valla ne azimmiş bende anlamadım,inşallah bebişleri onunla olsunda bizi unutsada olur. ya ben hergün topikteydim transferden sonra bişeyde olmadı çok şükür...
Şekerim ayseaab dan hiç haber yok nereye kayboldu yaa haberin var mı canım?
ayseaab dan hiç haberim yok en son eşi ile sorunu olduğunu biliyorum ondan sonra görünmedi inşallah kötü bişey yoktur hayatında.....
teşekkür ederim kedicim. önemsiz birşy çıksa yarın görünen kitle, ne çok sevinirim. bu nasıl sınavmış arkadaş. biz de öys'yi zor bilirdik :)
tatlım baban konusunda rahat ol inşallah bişey çıkmayacak...eeesınav toprağa girinceye kadar sınavdayız allahım beterin den korusun...
kızlar canlarım ben bu gün bir kez daha net olarak anladım ve öğrendim ki benim anne olmam sadece Rabbim isterse olucak .. bilimin benim için yapacak bir şeyi olmadığına karar verdik ama çok iyi bir doktor tanımış oldum adana başkent Esra hanım müthiş tek kelimeyle.. ben bu mücadeleyi Rabbim'in yardımıyla başaramazsam bile inanın çok güçlüyüm bu bir sınav bir mücadele .. ve ben inanıyorum öbür dünya da bir sürü oğlum kızım olucak adını sinan koyucam oğlumun kızıma karar verememiştim :) hayırlısı diyerek dua ediyorummm :))) benim yeterli folikülüm var rahimim iyi ama dünyada ender görülen bir durum var doğuştan foliküllerin üstündeki alıcılar bozuk .. genetik analiz yapsak bile tek çare kök hücre imiş.. ama dedim ya.. rabbim ne verirse güzelini verir.. benim inancım güvenim sonsuz.. yanımda olan duasını esirgemeyen herkese teşekkürler... ben burada sizlerle dua etmeye devam edicem. doktorum 5 günlü bir iğne daha kullandırıyor 6 toz 2 su menagon .. umudumuz yok ama denemedik dememek için dedi doktorum ama ilk kez ağlamadım .Rabbim dedim sen ol dersin olur.. susucam.. ve zamanını bekleyeceğim .. sizleri seviyorummm..
kızlar canlarım ben bu gün bir kez daha net olarak anladım ve öğrendim ki benim anne olmam sadece Rabbim isterse olucak .. bilimin benim için yapacak bir şeyi olmadığına karar verdik ama çok iyi bir doktor tanımış oldum adana başkent Esra hanım müthiş tek kelimeyle.. ben bu mücadeleyi Rabbim'in yardımıyla başaramazsam bile inanın çok güçlüyüm bu bir sınav bir mücadele .. ve ben inanıyorum öbür dünya da bir sürü oğlum kızım olucak adını sinan koyucam oğlumun kızıma karar verememiştim :) hayırlısı diyerek dua ediyorummm :))) benim yeterli folikülüm var rahimim iyi ama dünyada ender görülen bir durum var doğuştan foliküllerin üstündeki alıcılar bozuk .. genetik analiz yapsak bile tek çare kök hücre imiş.. ama dedim ya.. rabbim ne verirse güzelini verir.. benim inancım güvenim sonsuz.. yanımda olan duasını esirgemeyen herkese teşekkürler... ben burada sizlerle dua etmeye devam edicem. doktorum 5 günlü bir iğne daha kullandırıyor 6 toz 2 su menagon .. umudumuz yok ama denemedik dememek için dedi doktorum ama ilk kez ağlamadım .Rabbim dedim sen ol dersin olur.. susucam.. ve zamanını bekleyeceğim .. sizleri seviyorummm..
kızlarr selamm tedavileriniz hayırlı olsun.bende eylülde negatifi görenlerdenim.negatiften sonra artık hiç tüp bebek denemesi yapmamaya karar verdim.benim için gerçekten çok ağır ve stresli bir süreçti.negatiften sonra yaşadığım sıkıntılarda artsı oldu bana.inmek bilmeyen yüksek östrojen hormonum ve bitmek bilmeyen kanamalarımla negatif sonrası 1 ay uğraşmak zorunda kaldım.jel yüzünden kalınlaşan rahmimimden çıkan şu garip kalıntılar hepsi çok çokk ağır geldi.Allah ım umarım bi daha yaşatmaz.sizler neler yaşadınız negatiften sonra benim yaşadığım sıkıntıları yaşayan oldu mu hiç?bu arada yaşadığımız şehri değiştirdik eşimiz işi nedeniyle.ankara dan konya ya yerleştik.arabamı yeniledim.işte bu gibi şeylerde bu süreci atlatmamda yardımcı oldu diyebilirim.konya dada tedavi yaptıran arkadaşlar var.inşallah herkesin bebişi olur hayırlısıyla...işte benden bu kadar ara ara takip edicem sizleri.bol bebişli koca göbişli günler size kızlar...
valla ne azimmiş bende anlamadım,inşallah bebişleri onunla olsunda bizi unutsada olur. ya ben hergün topikteydim transferden sonra bişeyde olmadı çok şükür...
kızlarr selamm tedavileriniz hayırlı olsun.bende eylülde negatifi görenlerdenim.negatiften sonra artık hiç tüp bebek denemesi yapmamaya karar verdim.benim için gerçekten çok ağır ve stresli bir süreçti.negatiften sonra yaşadığım sıkıntılarda artsı oldu bana.inmek bilmeyen yüksek östrojen hormonum ve bitmek bilmeyen kanamalarımla negatif sonrası 1 ay uğraşmak zorunda kaldım.jel yüzünden kalınlaşan rahmimimden çıkan şu garip kalıntılar hepsi çok çokk ağır geldi.Allah ım umarım bi daha yaşatmaz.sizler neler yaşadınız negatiften sonra benim yaşadığım sıkıntıları yaşayan oldu mu hiç?bu arada yaşadığımız şehri değiştirdik eşimiz işi nedeniyle.ankara dan konya ya yerleştik.arabamı yeniledim.işte bu gibi şeylerde bu süreci atlatmamda yardımcı oldu diyebilirim.konya dada tedavi yaptıran arkadaşlar var.inşallah herkesin bebişi olur hayırlısıyla...işte benden bu kadar ara ara takip edicem sizleri.bol bebişli koca göbişli günler size kızlar...
Hkere; Çok çok geçmiş olsun canım benim prensesin iyi ama değilmi?yanındada k.validen varmış sevindim biraz bakar sana
Dikkat et kendine ve bebeğe
Mirage; Canım çok çok geçmiş olsun.Babana Allah şifa versin.hepimiz bir şekilde sınanıyoruz işte
seninkiler biraz üst üste geldi sabır canım güzel günler yakın
ilknurcum böyle güçlü olman çok güzel ama kızlarında dediği gibi bi doktorla yetinmeyin başka doktorlara da görünün ama herşey nasip iştekızlar canlarım ben bu gün bir kez daha net olarak anladım ve öğrendim ki benim anne olmam sadece Rabbim isterse olucak .. bilimin benim için yapacak bir şeyi olmadığına karar verdik ama çok iyi bir doktor tanımış oldum adana başkent Esra hanım müthiş tek kelimeyle.. ben bu mücadeleyi Rabbim'in yardımıyla başaramazsam bile inanın çok güçlüyüm bu bir sınav bir mücadele .. ve ben inanıyorum öbür dünya da bir sürü oğlum kızım olucak adını sinan koyucam oğlumun kızıma karar verememiştim :) hayırlısı diyerek dua ediyorummm :))) benim yeterli folikülüm var rahimim iyi ama dünyada ender görülen bir durum var doğuştan foliküllerin üstündeki alıcılar bozuk .. genetik analiz yapsak bile tek çare kök hücre imiş.. ama dedim ya.. rabbim ne verirse güzelini verir.. benim inancım güvenim sonsuz.. yanımda olan duasını esirgemeyen herkese teşekkürler... ben burada sizlerle dua etmeye devam edicem. doktorum 5 günlü bir iğne daha kullandırıyor 6 toz 2 su menagon .. umudumuz yok ama denemedik dememek için dedi doktorum ama ilk kez ağlamadım .Rabbim dedim sen ol dersin olur.. susucam.. ve zamanını bekleyeceğim .. sizleri seviyorummm..
yasevcim hoşgeldin canım nasılsın uzun süre görünmedin bu arada araban hayırlı olsun yeni şehirde sizin için hayırlı olur inş.kızlarr selamm tedavileriniz hayırlı olsun.bende eylülde negatifi görenlerdenim.negatiften sonra artık hiç tüp bebek denemesi yapmamaya karar verdim.benim için gerçekten çok ağır ve stresli bir süreçti.negatiften sonra yaşadığım sıkıntılarda artsı oldu bana.inmek bilmeyen yüksek östrojen hormonum ve bitmek bilmeyen kanamalarımla negatif sonrası 1 ay uğraşmak zorunda kaldım.jel yüzünden kalınlaşan rahmimimden çıkan şu garip kalıntılar hepsi çok çokk ağır geldi.Allah ım umarım bi daha yaşatmaz.sizler neler yaşadınız negatiften sonra benim yaşadığım sıkıntıları yaşayan oldu mu hiç?bu arada yaşadığımız şehri değiştirdik eşimiz işi nedeniyle.ankara dan konya ya yerleştik.arabamı yeniledim.işte bu gibi şeylerde bu süreci atlatmamda yardımcı oldu diyebilirim.konya dada tedavi yaptıran arkadaşlar var.inşallah herkesin bebişi olur hayırlısıyla...işte benden bu kadar ara ara takip edicem sizleri.bol bebişli koca göbişli günler size kızlar...
canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm bende merak ediyordum seni hakkında hayırlısı olsun inş.günaydın kızlar
size iyi haberler vermek isterdim ama hamileliğim düşükle sonuçlandı.
şimdi beta-hcg nin sıfırlanmasını bekliyoruz.
bir süre korunmamız gerekecekmiş rahim kendini toplasın diye.
Allah kimseye yaşatmasın bir daha bana da düşüğü yaşatmasın inş. hamile kalıp hayırlısıyla doğurmak nasip olsun.
cuma saati dualarımız kabul olur inş.
sizleri de merak ediyorum ama bu süreç içinde nete pek girmedim.
havinin süreci nasıl gidiyor umarım hamilelikle sonuçlanır.
bu arada başta ki tabloda hamile ibaresini kendi ismim karşısında görmek bile güzel geldi
inş. tekrar olacak o ifade.
hepinizi öpüyorum kızlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?