hepinizi çok seviyorum gerçekten hepinize desteğiniz için çok büyük teşekkür ederim.çok istemek değilmiş iyi olan hayırlısını istemekmiş bunu anladım ben hep çok istedim bi evladım olsun.ama başıma böyle bişey geldi çok değil işte o zaman hayırlsını istemeye başladım. Rabbim hepimizi bir sınava soktu kolay değil çok zor geçiriyoruz ağır bi sınav bu düşüp kalkıyoruz arada bazen en dibe çöküyoruz bazen kendi kendimize yükseliyoruz niye güçlü olmak lazım çünkü Allahtan ümit kesilmiyor neler gördük okuduk ne mucizeler ne olmazlar oldu buralarda ama hala zor.kendime çok şaşırdım ameliyathanenin kapısında sürekli ayetel kürsü okuyarak bekledim erken çıkmaması için dua ettim ''ne olur biraz daha dedim'' niye çünkü erken biterse ameliyat bulunamadı sözü çarpacaktı suratıma bir tokat gibi ama yanlış işte tam tersi erken çıkması daha hayırlıymış çünkü varsa hemen alıp kapatıyolarmış yarayı öbür türlü heryere baktıkları için uzun sürermiş bilemedim.doktor çıktı anladım zaten surat ifadesinden malesef dedi ben hala soruyorum tabi hiçmi yok bir tane bilemi diye o kadar umut bekliyorum ki neyse doktor gitti görümcelerim ve kayınpederim hepsi ağlamaya başladı ben niye ağlayamadım kızlar dondum hiç bişey hiç bi his yoktu anlamadım bir türlü şaşırdım kendime yırtarım sandım ortalığı eşim odaya geldi hiç bişeyden haberi yoktu gözlerimin içine nasıl baktı anlatamam ne oldu sonuç ne dedi bana sonra bir tek ben kaldım yanında senin canın sağolsun dedim anladı zaten ne zordu bunu söylemek o günden beri sürekli bana bakıyor gözlerime içine atma ağla diyor ama ben ağlayamıyorum tabi şimdi bunları yazana kadar şu an evde yalnızım tutamadım yinede kendimi işte ama yinede ortalığı yıkarak ağlamak geliyor içimden olmuyor tutuyorum kendimi.toparlanmaya çalışıyoruz işte iyimiyiz evet iyiyiz ama zaman geçtikçe ilerledikçe bunun zorluğu daha bi işleyecek içimize biliyorum hasret iyice büyüyecek etrafımızda olup bitenler daha da artıracak bu hasreti.neyse başınızı ağrıttım üzdüm sizide Rabbim düşmanıma vermesin böyle bir şeyi taşıması çok ağır bir yük bu yavaş yavaş çökecek omuzlar ama Allahım bizimde yüzümüze baksın o mucizeler bizi de bulsun inşallah.hepinizden Allah razı olsun cümlemizin gönlündeki muradını versin inşallah.AMİN.
Miragem seni ne kadar iyi anladığımı söylememe gerek bile yok aslında. Aynı hisleri paylaşıyoruz eksiksiz. Ne can sıkıcı bi hal almaya başladı bu durum ahhh ahhh. İsyan etmiyorum ama bıktım bi süredir bu milletin hamilelik telaşından dert edilmeyecek dertlerinden gereksiz konuşmalarından. 2 3 gün başımı alıp gidecem bi yerlere planlama yaptım. Gel beraber olsun:)))
Burcu canım ne diyim gülüm sana. Rabbim sabır versin gönlüne ferahlık evine huzur versin. Boğazım düğümlendi resmen. Burda bi çok arkadaş 2. 3. Denemesinde. Dolayısıyla hepimiz daha bi gergin daha bi doluyuz. Hepimizin beklentisi aynı hikayesi farklı. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Burda gönülden bi bağ kurduk birbirimizle. Emin ol en içten halimle dualarımdasın. Küçük mucizen mucize bi şekilde seninle olsun inşallah.
Canım nasıl ağladım varya yazdıklarını okuyunca.AMa umutlu gördüm seni maşallah.Eşinide çok çok iyi anlarım
Bizdede sorun bende olduğu için hep bir yanım mahsundu başlarda ama kaderse onunda kaderi dedim
Seninde kaderin bu.Eşine destek ol.Allahtan ümit kesilmez asla asla.İnşallah kaderinizde hayırlı sağlıklı evlatlara sahip olmak vardır
hepinizi çok seviyorum gerçekten hepinize desteğiniz için çok büyük teşekkür ederim.çok istemek değilmiş iyi olan hayırlısını istemekmiş bunu anladım ben hep çok istedim bi evladım olsun.ama başıma böyle bişey geldi çok değil işte o zaman hayırlsını istemeye başladım. Rabbim hepimizi bir sınava soktu kolay değil çok zor geçiriyoruz ağır bi sınav bu düşüp kalkıyoruz arada bazen en dibe çöküyoruz bazen kendi kendimize yükseliyoruz niye güçlü olmak lazım çünkü Allahtan ümit kesilmiyor neler gördük okuduk ne mucizeler ne olmazlar oldu buralarda ama hala zor.kendime çok şaşırdım ameliyathanenin kapısında sürekli ayetel kürsü okuyarak bekledim erken çıkmaması için dua ettim ''ne olur biraz daha dedim'' niye çünkü erken biterse ameliyat bulunamadı sözü çarpacaktı suratıma bir tokat gibi ama yanlış işte tam tersi erken çıkması daha hayırlıymış çünkü varsa hemen alıp kapatıyolarmış yarayı öbür türlü heryere baktıkları için uzun sürermiş bilemedim.doktor çıktı anladım zaten surat ifadesinden malesef dedi ben hala soruyorum tabi hiçmi yok bir tane bilemi diye o kadar umut bekliyorum ki neyse doktor gitti görümcelerim ve kayınpederim hepsi ağlamaya başladı ben niye ağlayamadım kızlar dondum hiç bişey hiç bi his yoktu anlamadım bir türlü şaşırdım kendime yırtarım sandım ortalığı eşim odaya geldi hiç bişeyden haberi yoktu gözlerimin içine nasıl baktı anlatamam ne oldu sonuç ne dedi bana sonra bir tek ben kaldım yanında senin canın sağolsun dedim anladı zaten ne zordu bunu söylemek o günden beri sürekli bana bakıyor gözlerime içine atma ağla diyor ama ben ağlayamıyorum tabi şimdi bunları yazana kadar şu an evde yalnızım tutamadım yinede kendimi işte ama yinede ortalığı yıkarak ağlamak geliyor içimden olmuyor tutuyorum kendimi.toparlanmaya çalışıyoruz işte iyimiyiz evet iyiyiz ama zaman geçtikçe ilerledikçe bunun zorluğu daha bi işleyecek içimize biliyorum hasret iyice büyüyecek etrafımızda olup bitenler daha da artıracak bu hasreti.neyse başınızı ağrıttım üzdüm sizide Rabbim düşmanıma vermesin böyle bir şeyi taşıması çok ağır bir yük bu yavaş yavaş çökecek omuzlar ama Allahım bizimde yüzümüze baksın o mucizeler bizi de bulsun inşallah.hepinizden Allah razı olsun cümlemizin gönlündeki muradını versin inşallah.AMİN.
canım benim sizin yaşadıklarınızı en iyi bizler anlarız, bizlerde senin yaşadıklarının benzerlerini yaşıyoruz...
Allah'tan umut kesilmez, bu bizim kaderimiz ne yapalım, Allah'ın takdiri...
her şerde bir hayır vardır...
eşin için de durum zor, bu ameliyatı kabul etmekle bile en az senin kadar istediğini göstermiş...
Allah'ın mucizeleri bitmez, umudunu kaybetme canım...
ayşegüüüüüllll nerelerdesin
canım benim ben hep diyorum ortak bi noktada bulışalım tanışalım diyorum en iyisi kızlarla ayarlayın nepberaber bana gelin hem ev hayırlı olsuna:)))) hemde ben 12 gün yatarken bana yardıma:)))) şaka bi yanada ne güzel olurdu vallahi....))Şekercim ben sıkılır mıyım hiç sizden? Siz olmasanız nasıl geçer bu günler kendi kendime. Annem bizde dizinden ameliyat olmuştuda gelen giden iş güç yoğun bi dönem benim için. Bu arada herşeyin senin için yolunda olmasına çoooook sevindim. Sende yaklaşıyon adım adım mucizene. Aynı şehirde olaydık yeni evine hayırlı olsuna gelirdim bi pastayla:) herşey gönlünce olsun inşallah seninde yüzün gülsün bundan böyle
tatlım aşağıda ne yapıyorsun nasılsın hep geliyorsun bakınıp gidiyorsun:)))))
canım hiç dermanım yok dün hastanedeydim çok iyiydim ama geçen akşam mide bulantısı ağrısı hiç durmadı normal gebelik bulantısı gibi değildi, korktuk doktora gittik akşama kadar yatırdılar iki şişe serum yedim, artık susuzluktan içim yanmaya başlamış serumlar iyi geldi dün akşam çıktım hastaneden, komşumu aradım çorba yemek yaptı biraz yedik yattık birsürü ilaç verdiler şimdi daha iyiyim çok şükür en azından bulantılarım ve mide ağrım geçti açlıktan dolayı halsizlik var daha tam yiyemiyorum, teşhiste koyamadılar o kadar teste tahlile rağmen, ne olduğunu bizde anlamadık çok şükür atlattım şimdilik. Kayınvalidem geldi bakmaya inşallah daha iyi olacağım
ayy tatlım benim kıyamam yaa...haşlanmış patates ve ayva yemeni tavsiye ederim hem iştah açar hem bulantılarına iyi gelir tuzlu leblebide olur ..
Yoktur bişey korkma gebeliğin zorlukları ağır geçecek demekki allahım şifanı ve sabrını bol versin canım hamile kalayımda yemin ederim hepsine razıyım((
canım ayvayı bilmiyordum denicem patatese devam :) amin Allah razı olsun canım Rabbm sanada rahat bir gebelik nasip etsin. ama bu durumum hamilelikten değildi canım anlayamadılar ne olduğunu, ishal olsa zehirlenme diyecekler ama safradan filan şüphelendiler neyseki bişey çıkmadı, birde bebek kıymetli olunca insan ister istemez telaş yapıyor. ama salgın varmış galiba çoğu insan bu şikayetle hastaneye gelmiş tabi bizde de hamilelik olunca birde tüp olunca risketmek istemediler iyice bir araştırdılar bişeyde bulamadılar.. Mevlam sana kolay bir hamişlik nasip etsin canım duanında güzelini istemek lazım, çok hasretiz yeterki olsunda herşeye razıyız diyoruz ama can öyle bir tatlı ki anlatamam Allah başka şeylerle imtihan ediyor bu sefer, inanki ben bile dün Allahım bebişe bişey olmasında ben çekmeye razıyım dedim, bu seferde eşim diyor ki sen çekince bebek çekmiyor mu ama onu öyle düşünüp söylemiyorum ki.. sende hamileliğin kötü olursa ister istemez bebeğin etkileniyor su bile içemezsen ona zararı var, suyunun tazelenmesi lazım bol su içmek lazım ama içemiyorsun neden bende senin gibi dedim Allahım yeterki olsunda herşeyi çekerim, çok pişmanım isterken güzelce istemek lazımmış.
ve hastanın duası kabul olurmuş ya (inşallah) dün aklıma geldiniz hasta hasta hepinize dua ettim. Mevlam kucaklarınızı bebişlerle doldursun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?