cok saol canım
amiiiin inş. hepimize sonunda bebeğimizi kucağımıza alacağımız hamilelikler yaşatsın Rabbim.
bizim bebişlerimizde imtihanlarımız ne kadar zorluysa o kadar kıymetli ve sevimli olacak inş.
inşallah canım
ben çok şükür iyiym evet ilerledikçe sıkıntılarım ağrılarım oluyor ama buna şükür inşallah sağlıkla kucağımıza almak nasip olur hepimize
saol canım aminnn
darısı tüm isteyenlere olsun inşallah sanada tabiki
selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları hepinize hayırlı huzurlu bir gün dilerim
uzun bir aradan sonra hepinize merhaba bugün test yaptım ve sonucumu sizinle paylaşayım istedim canlarım hepinize dualarınız için çok çok teşekkürler değerim 540 çıkmış dua edin rabbim tamamına erdirsin inş
Ay canım bırak gözünü seveyim ya bi tanıdık vardı ikiz gebeydi 20 kgden fazla aldı hiçte erken doğum olmadı 36. haftada doğurdu bidetoplam doğuma kadar öldüm de 15 kilo alacaksın dedi vücut yappın kiloya çok müsait flenlemen lazım diye kızdı ikizlerde kilo erken doğum sebebiymiş boyum 173 kilo 72ydi hamile kaldığımda (her ne kadar tedaviden önce 64 kilo olsam da) yani büyükçe bi ablayım ben yani :)
size yazdım çıktımm vee eşim eve gelmemişti gittim hemen bi dilim yuvarlak ekmekler varya tam buğday ondan yedim ohhh olsunn şimdi de kahvaltı yapıyorum 2 dilim yiyorumm
açlığa asla dayanamıyorum canım ya bide kusmalarım devam ediyo benim gastrit ve reflüden sanırımm az aç kalsam midem beni perişan ediyo ee bastırmak için de ekmek falan yemek gerekiyo haliyle ama gittim eşimden gizli yedimm zaten dün doktora da çok yiyo çok yiyo dedi hatırladıkça deliriyorum güya şaka yapmışş sinir oldum bi de onunla mücadele ettim orda hayır yalan söyleme diye
paracı da değildir ama şok oldum kredi kartııı
havinnn ayyy çıldırdım okuyuncaaaa kesin ikizzz benim de 632 çıkmıştı Aallahım kucağına almayı nasip etsinnnn
selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları hepinize hayırlı huzurlu bir gün dilerim
uzun bir aradan sonra hepinize merhaba bugün test yaptım ve sonucumu sizinle paylaşayım istedim canlarım hepinize dualarınız için çok çok teşekkürler değerim 540 çıkmış dua edin rabbim tamamına erdirsin inş
Ay canım bırak gözünü seveyim ya bi tanıdık vardı ikiz gebeydi 20 kgden fazla aldı hiçte erken doğum olmadı 36. haftada doğurdu bide
biz tekiz bize 15 kg normal deniliyor.elbet dikkat et bak beyaz ekmek fazla tüketme sağlıksız
ama lütfen aç kalma bak valla çok üzüldüm şimdi sen açım diye yazınca
canım benimmm çooookkk çooookk sevindim nasıl mutlu oldum anlatamam duaların kabul oldu sonunda bak
ya olmazsa diye üzülüyordun.rabbim o kadar büyükki şuan tüylerim diken diken çok duygulandım çok mutlu oldum inanki
darısı diğer arkadaşlarımızın başına inşallah
miragenin ilknurun gamzemin akasyanın dilakızın bebişimizolsun arkadaşımızın inşallahaa
bir gün daha geçti ve bir sabah daha oldu.bende bebeğime bir adım daha yaklaştım...hayırlı sabahlar:)gününüz aydınlık enerjiniz bol olsun
Diger arkadaslar INSALLAH sizlerde iiyisiniz. Beni soracak olursaniz bu aralar biraz tlf yogunlugum vardi.Biraz üzüntüü günler gecirdik ALLAHA cok sükür atlattiikk.
Ailesinde hasta olan arkadaslar vardi gecmis olsun. hkere sende hasta olmussun cokk gecmis olyun.Tedavi gören yada baslayan arkadaslarada RABBIMM tez zamanda hayirli saglikli evlatlar nasip etsinnnnnnnnnnnnnn.
Gecmisi okudum ama aklimda pek bise kalmadi. cümleten iyisinizdir INSALLAHHHHHHHHHHHHHHHHH
burcucum canım kızlar kayıp, nerelerde geziyorlar acaba havalarda güzel. bazı arkadaşımız yeni evleriyle uğraşıyor, bazılarımızda bebek alışverişi telaşında galiba, ben bu aralar öyleyim mesela, koşturup duruyorum akşam oluncada çok yoruluyorum işler çok, bu güzel telaşları Rabbim sizlerede nasip etsin inşallah.günde 1 sayfa ilerliyor nerdeyse hayırdır kızlar üzüntüler sevinçler kısa sürüyor artık.ne kadar güzel bi haber aldık bunca olumsuzluk üstüne aslında benim içim çok dolu kelimeler dilimde akıp gidiyor öyle çok şey söylemek istiyorum ki havinle ilgili.tanımıyorum burda hiç birinizi bir çoğunuz daha yakınsınız birbirinize daha çok şey biliyosunuz birbirinizle ilgili ben sonradan dahil oldum aranıza kısa zamanda çok sevdim sizi ben hepimizin sevinci üzüntüsü ortak kimse bir diğerinden farklı değil aynıyız biz kaderdaşız bu yolda rabbim hepimizin yüzünü güldürsün aratmadan buldursun inşallah.dert verip derman aratmasın.hepinizi çok seviyorum hep yanınızdayım.
Merhaba arkadaşlarrrr bizde mayıs ayında başlayacağız tedavimize inşallah acaip heyecanlıyım sanırım tamda güzel bir haber üzerine gelmişim ismini hatırlayamadım arkadaşım ama inşallahhhh Rabbim kucağına almayı nasip eder bebişini bebişleriniii
zyxell canım sanada üzüldüm ohh oda aldı bebişini diyordum ne güzel.( ne denirki başka.. sevinice çok şey söyleniyrda üzülünce ağzı dili bağlanıyor insanın
amiiiiin diyorum amiiin hepimiz içincanım çok geçmiş olsun üzüldüm...
Rabbim sağlıklı hayırlı hamilellik nasip etsin bir dahakine yavruna kavuşursun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?