Eylül 2012den taşındık!Mayıs-Haziran2013 dönemi tüp bebeğe başlayacak olanlarla devam

Evet gec olsunda güc olmasinn canimm hakkimizdan hayirlisi olsunn elbet birgün bizimde bebeklerimiz olucakk INSALLAHH

Tesekkür ederim canimm INSALLAH hamilelerin duasu kabul olur bizde sizin araniza karisirzz.

ücüz olunca zahmeti dahada cok oluyor yemek yiyebiliyrmusun kendi isini görebiliyyoyrmusun yanlizmisin ??

Canım benimmm çooookkk çooookk sevindim nasıl mutlu oldum anlatamam duaların kabul oldu sonunda bak
Ya olmazsa diye üzülüyordun.Rabbim o kadar büyükki şuan tüylerim diken diken çok duygulandım çok mutlu oldum inanki
Darısı diğer arkadaşlarımızın başına inşallah
Miragenin ilknurun gamzemin akasyanın dilakızın bebişimizolsun arkadaşımızın inşallahaa

Ay canım bırak gözünü seveyim ya bi tanıdık vardı ikiz gebeydi 20 kgden fazla aldı hiçte erken doğum olmadı 36. haftada doğurdu bide
biz tekiz bize 15 kg normal deniliyor.elbet dikkat et bak beyaz ekmek fazla tüketme sağlıksız
ama lütfen aç kalma bak valla çok üzüldüm şimdi sen açım diye yazınca

Canim benim coook sevindim cok mutlu oldum sirayla hepinizin sonuc
alacaginizi da biliyordum insallah hayirlisiyla kucagina alirsin
darisi da diger kizlara insallahhh opuyorum seni yine dikkat
etmeye devam et emi unutma sen hamilesin artikkkkkkk......

bir gün daha geçti ve bir sabah daha oldu.bende bebeğime bir adım daha yaklaştım...hayırlı sabahlar:)gününüz aydınlık enerjiniz bol olsun

ilk günün şokunu atlatınca biraz daha rahatladım eşimden başladım ve artık karışma yemeyeyim diye gözüme bakma diye onun psikolojik baskısı bitince rahatladımm sonra da ekmek dışında doyana kadar yiyorum artık sadece sabah 2 dilim ekmek yiyorum ama çok şükür iki gündür doyurdum karnımı ohhh sefamm olsunnn üzülme sende kuzucumm kıyamamm sen üzülürsen bebişin üzülür

Canım benimmm çooookkk çooookk sevindim nasıl mutlu oldum anlatamam...
.Rabbim o kadar büyükki çok duygulandım çok mutlu oldum inanki
Darısı hepimizın başına inşallah

halayı bilemedim sen anla artık bunlar geldi elimden canım :9) rabim sağlıkla kucağına almayı nasip etsn..amin ..

zyxell canım sanada üzüldüm ohh oda aldı bebişini diyordum ne güzel. ( ne denirki başka.. sevinice çok şey söyleniyrda üzülünce ağzı dili bağlanıyor insanın

ınsaalaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ınsalllaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhh ınsalllahhhhhhhhhhhhhh

havinnnnnn canımmmmm ne kadar sevindimm anlatamamm, Allah tamamına erdirsin canım çok çok çok dikkat et kendine gözün aydın canımcım, oh ne güzel haber ben dedim bak rüyam çıktı :))) çok sevindim çooooooooooooooooooooookkk

çok teşekkür ederim canım, sen nasılsın ne var ne yok...ay havine okadar sevindim ki Rabbim diğer arkadaşlarımızada nasip etsin inşallah

Öncelikle havinim tebrikederim çokk sevindim. Rabbim hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin inşallahh:)))

Sabah sabah işe geldim kaç gündür seni merak ediyordum.Evde taşındığımdan internetim yoktu.Nasıl sevindim anlatamam yaaa O kadar mutluyum kiii.SEn asıl sen ne durumdasın çookkk merak ediyorum .Çok sevinç doldum yaaa:) Canım bnm Allahım melaikeleriyle korusun bebeğini ve seni.İnşallah sağlıkla kucağına almayı ,ona doya doya bakmayı nasip etsin tatlışım

Ayyy havinim yaa sen de ikiz bekliyor olmayasın inşallh.hadi bana arkadaş olursun inşallhhh.Çok mutluyum bnm değer 333 tü senin daha da yüksek ,süpeer bir gebesin arkadaşım

günde 1 sayfa ilerliyor nerdeyse hayırdır kızlar üzüntüler sevinçler kısa sürüyor artık.ne kadar güzel bi haber aldık bunca olumsuzluk üstüne aslında benim içim çok dolu kelimeler dilimde akıp gidiyor öyle çok şey söylemek istiyorum ki havinle ilgili.tanımıyorum burda hiç birinizi bir çoğunuz daha yakınsınız birbirinize daha çok şey biliyosunuz birbirinizle ilgili ben sonradan dahil oldum aranıza kısa zamanda çok sevdim sizi ben hepimizin sevinci üzüntüsü ortak kimse bir diğerinden farklı değil aynıyız biz kaderdaşız bu yolda rabbim hepimizin yüzünü güldürsün aratmadan buldursun inşallah.dert verip derman aratmasın.hepinizi çok seviyorum hep yanınızdayım.

Merhaba arkadaşlarrrr bizde mayıs ayında başlayacağız tedavimize inşallah acaip heyecanlıyım sanırım tamda güzel bir haber üzerine gelmişim ismini hatırlayamadım arkadaşım ama inşallahhhh Rabbim kucağına almayı nasip eder bebişini bebişleriniii

burcucum canım kızlar kayıp, nerelerde geziyorlar acaba havalarda güzel. bazı arkadaşımız yeni evleriyle uğraşıyor, bazılarımızda bebek alışverişi telaşında galiba, ben bu aralar öyleyim mesela, koşturup duruyorum akşam oluncada çok yoruluyorum işler çok, bu güzel telaşları Rabbim sizlerede nasip etsin inşallah.

hoşgeldin canım inşallah tedavin hayırlı olur, burda bizilmleysen bilgilerini ver mirage arkadaşımız senide listeye kaydetsin, ilk sayfamıza bakabilirsin canım.

zyxell canım nasılsın toparlayabildinmi kendini, Allah yar ve yardımcın olsun canım

havin sende bi gelde ne yaptın heyecan varmı ne var ne yok bi anlat ya bişi olmaz Allahın izniyle bizi habersiz bırakma

mirage canım sen nerelerdesin babacığından haber varmı

Son düzenleme:
zyxell canım sanada üzüldüm ohh oda aldı bebişini diyordum ne güzel. ( ne denirki başka.. sevinice çok şey söyleniyrda üzülünce ağzı dili bağlanıyor insanın

anlıyorum canım ben olsam ben de yazacak bişey bulamazdım.
Olsun biz inanıyoruz Allah bize de anneliği tattıracak inş. :)

canım çok geçmiş olsun üzüldüm...
Rabbim sağlıklı hayırlı hamilellik nasip etsin bir dahakine yavruna kavuşursun inşallah
amiiiiin diyorum amiiin hepimiz için
çok teşekkür ederim hiç tanımadığın insanlar acını paylaşıyor bundan daha hoş bir destek olabilir mi? :)
rabbim sana da senin gibi gebelerede hayırlısıyla sağlık sıhhatle yavrularını kucağına almayı nasip etsin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…