burcucum canım kızlar kayıp, nerelerde geziyorlar acaba havalarda güzel. bazı arkadaşımız yeni evleriyle uğraşıyor, bazılarımızda bebek alışverişi telaşında galiba, ben bu aralar öyleyim mesela, koşturup duruyorum akşam oluncada çok yoruluyorum işler çok, bu güzel telaşları Rabbim sizlerede nasip etsin inşallah.
hoşgeldin canım inşallah tedavin hayırlı olur, burda bizilmleysen bilgilerini ver mirage arkadaşımız senide listeye kaydetsin, ilk sayfamıza bakabilirsin canım.
burcucum canım kızlar kayıp, nerelerde geziyorlar acaba havalarda güzel. bazı arkadaşımız yeni evleriyle uğraşıyor, bazılarımızda bebek alışverişi telaşında galiba, ben bu aralar öyleyim mesela, koşturup duruyorum akşam oluncada çok yoruluyorum işler çok, bu güzel telaşları Rabbim sizlerede nasip etsin inşallah.
hoşgeldin canım inşallah tedavin hayırlı olur, burda bizilmleysen bilgilerini ver mirage arkadaşımız senide listeye kaydetsin, ilk sayfamıza bakabilirsin canım.
ben 29yaşındayım eşimde sayı-hareket-morfoloji problemi var istanbul tüp bebekte mayısta ilk denememizi yapacağaız inşallahhh çok bekletmeden Rabbim meleklerimizi yollar hepimize
Canım çok geçmiş olsun,sana da nasip etti Rabbim aslında ama rızkı yokmuş canım benm.hiç sıkma canını havine nasıl çok sevindiysek sana da öyle sevineceğiz yeniden.Havin sizlere umut olsun inşallh.Zaten senin tutmuştu ,yine tutacak inşallh.Sebeplerinm üzerine gidip iyice araştır öyle yaptır canım.
canım mirage gelsin ekler senide listeye, bu aralar biraz telaşı var babası rahatsız, inşallah Rabbim sizlerede nasip eder
Canım nasılsın iyimisin eşin toparlandı mı biraz daha
iyiyim canım çok sağol.eşim iyi Allaha şükür çok çabuk toparlandı.her şey eski haline döndü canım hayat tuhaf dönüm noktaları oluyo hepimiz için iyi yada kötü.sen nasılsın tatlım nasıl gidiyor hamilelik?
Allah iyilik versin canım.Çok sevindim tekrar eski halinize dönmenize hayat devam ediyor sonuçta
Acılara takılı kalsaydık çekilmez olurdu galiba bu hayat
Çok şükür bizde iyiyiz kızımla
çok teşekkür ederim canım, sen nasılsın ne var ne yok...ay havine okadar sevindim ki Rabbim diğer arkadaşlarımızada nasip etsin inşallah
günde 1 sayfa ilerliyor nerdeyse hayırdır kızlar üzüntüler sevinçler kısa sürüyor artık.ne kadar güzel bi haber aldık bunca olumsuzluk üstüne aslında benim içim çok dolu kelimeler dilimde akıp gidiyor öyle çok şey söylemek istiyorum ki havinle ilgili.tanımıyorum burda hiç birinizi bir çoğunuz daha yakınsınız birbirinize daha çok şey biliyosunuz birbirinizle ilgili ben sonradan dahil oldum aranıza kısa zamanda çok sevdim sizi ben hepimizin sevinci üzüntüsü ortak kimse bir diğerinden farklı değil aynıyız biz kaderdaşız bu yolda rabbim hepimizin yüzünü güldürsün aratmadan buldursun inşallah.dert verip derman aratmasın.hepinizi çok seviyorum hep yanınızdayım.
Merhaba arkadaşlarrrr bizde mayıs ayında başlayacağız tedavimize inşallah acaip heyecanlıyım sanırım tamda güzel bir haber üzerine gelmişim ismini hatırlayamadım arkadaşım ama inşallahhhh Rabbim kucağına almayı nasip eder bebişini bebişleriniii
slm kizlarr
ooooooooo bayagi sohbet etmissiniz gec kaldimm yaaaaaaaaa
evet burcu kimsecikler yok bu aralar bende yaziyorum beklyorum kimsecikler yok malaesefff
burasi biziim kendimizi en rahat anlettimiz mekàn.
evet eski havası kalmadı pek ama irtibat kopmuyor hiç geç de olsa herkes yazıyor.öyle yada böyle burası iyiki var.
Gecte olsa bir birimizden haberimiz oluyor. yinede karsilikli sohbetin tadi daha baska olyur.
Sen istanbuldami oturuyorsunn??
evet canım istanbul bahçelievlerdeyim.sen nerdesin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?