selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları hepinize güzel huzurlu mutlu bir akşam diliyorum ben topiğe uğrayamıyorum kusuruma bakmayın annem bilgisayara yaklaştırmıyo duanıza ihtiyacım var rabbim nasip ederse cumartesi kuzucuklarımı görmeye doktora gideceğim dua edin inş göreyim kuzucuklarımı
canım nasılsın, nasıl bebişlerin başladınmı hazırlıklara, kaç kilo aldın anlat bakimm
selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları hepinize güzel huzurlu mutlu bir akşam diliyorum ben topiğe uğrayamıyorum kusuruma bakmayın annem bilgisayara yaklaştırmıyo duanıza ihtiyacım var rabbim nasip ederse cumartesi kuzucuklarımı görmeye doktora gideceğim dua edin inş göreyim kuzucuklarımı
evet canım istanbul bahçelievlerdeyim.sen nerdesin?
burcucuğum sanada dua ediyorum inşallh sıkma canını arkadaşım tek birtaneyle hamile kaldı 3.de inşallh sen de eşin için o aktardan karışım mı alsan ?bn de zeytinburnundayım.Talatpaşa bulvarında çalıştım 1 yıl:)
canım takma kafana rabbim en hayırlı zamanda versin inşallah hayırlı evlatlar nasip etsinSagol canim INSALLAH bizde tez zamanda bebklerimize kavusuruzz. ben bugünlerde pek iyi degilimm.
adet baslangicim bugün saniyordum hic bir belirti yok diye cok ümitlendim bu sefer oldu diye. malesef önümzdeki hafta yanlis hesaplamisimm moralim hic iyi degil.dogum hazirligin baslamis hadi kolay gelsin RABBIM saglikla kcagina lmayi nasip etsinn.
Bizde seni seviyoruz yanindayiz canim. MASALLAH cok sabirlisin INSALLAH cok beklemzsinn .esinle sana güc kuvvet versin RABBIM.
Mayis ayi en cok sevdigim aydir. INSALLAH baharin güzelligi ugur geittirde bebgine kavusursunnnnnnnnn.
Ay havincim allah tamamina erdirsin senden güzel haberlerini bekliyoruzselam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları hepinize güzel huzurlu mutlu bir akşam diliyorum ben topiğe uğrayamıyorum kusuruma bakmayın annem bilgisayara yaklaştırmıyo duanıza ihtiyacım var rabbim nasip ederse cumartesi kuzucuklarımı görmeye doktora gideceğim dua edin inş göreyim kuzucuklarımı
Canım benim doktorum çok iyi daha belli olmaz diyor o yüzden doğum şekliyle ilgili bişey demiyor.bakalım hayırlısi .kilonda normalmis şeker biraz sınır çıktı ama normal ışte.bende eminonune gittim havuzluhana.baya uygunİYİYM şekerim .şeker yüklemem normal çıktı 10 kg aldım:) sen naptın nasıl şeker çıkmadı inşallh.Bn perşembe eminönüne gidcm bişeyler alayım diyorum artık:)) sen yaptın mı?Kilos 2 hafta önce 790 dı şuan ne bilmiyorum .28.haftamda dr.a gideyim diyorum.Sen doğum şekli ile konuştunmu dr. ile?
arkadaşlarım yüzlerini görmediğim seslerini duymadığım dertdaşlarım...hayatımda bişeyler düzene girdi bu defa hayat bana dönük yaşıyor derken...dün ansızın annem akşam namazında fenalaştı ve kalbi durdu kollarımda gitti komşum dr..ilk müdaheleyi yaptı kalbi yeniden çalıştırdı şimdi annem dayanamadığım kıyamadığım nur yüzlüm meleğim kritik yoğun bakımda solunum cihazına bağlı olarak komada...sizlerden dualar şifa duaları bekliyorum bu gün yatmadan evvel annemin ismini (yıldız) niyete alarak dua bekliyorum allah hepinizden razı olsun.....içim yanıyor çok acı çok şu anki durumuna dr..lar bekliyoruz teyzenin durumu krıtik her şeye hazır olun dedi...ani yüksek tansiyon yaşamış ve beyin kanaması devam ediyor((((((((((((((((.......
arkadaşlarım yüzlerini görmediğim seslerini duymadığım dertdaşlarım...hayatımda bişeyler düzene girdi bu defa hayat bana dönük yaşıyor derken...dün ansızın annem akşam namazında fenalaştı ve kalbi durdu kollarımda gitti komşum dr..ilk müdaheleyi yaptı kalbi yeniden çalıştırdı şimdi annem dayanamadığım kıyamadığım nur yüzlüm meleğim kritik yoğun bakımda solunum cihazına bağlı olarak komada...sizlerden dualar şifa duaları bekliyorum bu gün yatmadan evvel annemin ismini (yıldız) niyete alarak dua bekliyorum allah hepinizden razı olsun.....içim yanıyor çok acı çok şu anki durumuna dr..lar bekliyoruz teyzenin durumu krıtik her şeye hazır olun dedi...ani yüksek tansiyon yaşamış ve beyin kanaması devam ediyor((((((((((((((((.......
canım yaa Rabbim acil şifalar versin inş. annene onu sizlere bağışlasın inş.arkadaşlarım yüzlerini görmediğim seslerini duymadığım dertdaşlarım...hayatımda bişeyler düzene girdi bu defa hayat bana dönük yaşıyor derken...dün ansızın annem akşam namazında fenalaştı ve kalbi durdu kollarımda gitti komşum dr..ilk müdaheleyi yaptı kalbi yeniden çalıştırdı şimdi annem dayanamadığım kıyamadığım nur yüzlüm meleğim kritik yoğun bakımda solunum cihazına bağlı olarak komada...sizlerden dualar şifa duaları bekliyorum bu gün yatmadan evvel annemin ismini (yıldız) niyete alarak dua bekliyorum allah hepinizden razı olsun.....içim yanıyor çok acı çok şu anki durumuna dr..lar bekliyoruz teyzenin durumu krıtik her şeye hazır olun dedi...ani yüksek tansiyon yaşamış ve beyin kanaması devam ediyor((((((((((((((((.......
Beni de ekleyin güzel anne adayları....:)
41 yaşında ilk ve sanırım son tüp bebek denemem olacak. 27şubat'da başladım tedaviye.Yazılanları okuyorum. Bahçeci Fulya Güvenç bey'in hastasıyım. Allahım inşallah isteyen herkesin kucağına o melekleri versin.
Hos geldin canimm INSALLAH hersey yolunda gider havinn kardesimiz gibi sende müjdeli haberi alirsin canim.
Özel olmazsa neden bu kadar gec kaldin merak ettim. benim yasimda 38. 4 asilama. 3 tüp bebk yaptirdim maleseff olmadii.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?