Benim bir oğlum var 9 yaşında.Allahım inşallah isteyen herkese nasip etsin. 2. bebek için uğrasıyorum :)
bn de okurum yasin
Aysegulu canım rabbim anneni başından eksik etmesin bir an önce şifa versin. Bu akşam okuyabilen kızlar birer yasin okuyalım aysgulunun annesi için.
dua yasin okuyan ve okuacaklardan allah binlerce kere razı olsun canım annem iyi değil dr...herşeye hazır olun dedi nolur allahım ona iki iyilikten birini versin............allahaısmarladık ben bi süre gelemem buralara....kediiii.....canım benim bende şoktayım seccadenin üstünden aldım annemi...yanıyor yüreğim çok acıyor içim çok zormuş be arkadaşım çok zor...allahım sendende razı olsun...
hkere
tesekkür ederim canim INSALAH bizlerde tez zamanda bebislerimize kavusuruzz.
ALLAHtan ümidimi kesmiyorum ama diyorumki belkide benim kaderimde cocuk yokk. o zaman icim burkuluyor aci veriyor bu düsünce.
yanlizda hayat hic gecmiyor. eeee senn ne yaptin alisverisini bitirebildinmi. aldiklarin icine sindimi yani aradiklarini bulabiliyormusun.
dua yasin okuyan ve okuacaklardan allah binlerce kere razı olsun canım annem iyi değil dr...herşeye hazır olun dedi nolur allahım ona iki iyilikten birini versin............allahaısmarladık ben bi süre gelemem buralara....kediiii.....canım benim bende şoktayım seccadenin üstünden aldım annemi...yanıyor yüreğim çok acıyor içim çok zormuş be arkadaşım çok zor...allahım sendende razı olsun...
Sagol canim INSALLAH bizde tez zamanda bebklerimize kavusuruzz. ben bugünlerde pek iyi degilimm.
adet baslangicim bugün saniyordum hic bir belirti yok diye cok ümitlendim bu sefer oldu diye. malesef önümzdeki hafta yanlis hesaplamisimm moralim hic iyi degil.dogum hazirligin baslamis hadi kolay gelsin RABBIM saglikla kcagina lmayi nasip etsinn.
Bizde seni seviyoruz yanindayiz canim. MASALLAH cok sabirlisin INSALLAH cok beklemzsinn .esinle sana güc kuvvet versin RABBIM.
Mayis ayi en cok sevdigim aydir. INSALLAH baharin güzelligi ugur geittirde bebgine kavusursunnnnnnnnn.
arkadaşlarım yüzlerini görmediğim seslerini duymadığım dertdaşlarım...hayatımda bişeyler düzene girdi bu defa hayat bana dönük yaşıyor derken...dün ansızın annem akşam namazında fenalaştı ve kalbi durdu kollarımda gitti komşum dr..ilk müdaheleyi yaptı kalbi yeniden çalıştırdı şimdi annem dayanamadığım kıyamadığım nur yüzlüm meleğim kritik yoğun bakımda solunum cihazına bağlı olarak komada...sizlerden dualar şifa duaları bekliyorum bu gün yatmadan evvel annemin ismini (yıldız) niyete alarak dua bekliyorum allah hepinizden razı olsun.....içim yanıyor çok acı çok şu anki durumuna dr..lar bekliyoruz teyzenin durumu krıtik her şeye hazır olun dedi...ani yüksek tansiyon yaşamış ve beyin kanaması devam ediyor((((((((((((((((.......
slm havincım nasıl sevındım anlatamam ya bugun bırden bıre aklıma geldın, dedım havın in sonucu noldu acaba ınşallah olmustur pozitiftir dıye dıye gırdım sayfaya ve halayları görünce cokkkk sevındım Rabbım tamamına erdırsın arkadasım inşallah saglıklı bı sekılde kucaguna alırsın bebişlerını....selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları hepinize güzel huzurlu mutlu bir akşam diliyorum ben topiğe uğrayamıyorum kusuruma bakmayın annem bilgisayara yaklaştırmıyo duanıza ihtiyacım var rabbim nasip ederse cumartesi kuzucuklarımı görmeye doktora gideceğim dua edin inş göreyim kuzucuklarımı
canım cook gecmıs olsun Rabbım acıl şifa versın inşallah bende dua edrım Rabbım anneni sıze bagışlasın....arkadaşlarım yüzlerini görmediğim seslerini duymadığım dertdaşlarım...hayatımda bişeyler düzene girdi bu defa hayat bana dönük yaşıyor derken...dün ansızın annem akşam namazında fenalaştı ve kalbi durdu kollarımda gitti komşum dr..ilk müdaheleyi yaptı kalbi yeniden çalıştırdı şimdi annem dayanamadığım kıyamadığım nur yüzlüm meleğim kritik yoğun bakımda solunum cihazına bağlı olarak komada...sizlerden dualar şifa duaları bekliyorum bu gün yatmadan evvel annemin ismini (yıldız) niyete alarak dua bekliyorum allah hepinizden razı olsun.....içim yanıyor çok acı çok şu anki durumuna dr..lar bekliyoruz teyzenin durumu krıtik her şeye hazır olun dedi...ani yüksek tansiyon yaşamış ve beyin kanaması devam ediyor((((((((((((((((.......
arkadaşlarım yüzlerini görmediğim seslerini duymadığım dertdaşlarım...hayatımda bişeyler düzene girdi bu defa hayat bana dönük yaşıyor derken...dün ansızın annem akşam namazında fenalaştı ve kalbi durdu kollarımda gitti komşum dr..ilk müdaheleyi yaptı kalbi yeniden çalıştırdı şimdi annem dayanamadığım kıyamadığım nur yüzlüm meleğim kritik yoğun bakımda solunum cihazına bağlı olarak komada...sizlerden dualar şifa duaları bekliyorum bu gün yatmadan evvel annemin ismini (yıldız) niyete alarak dua bekliyorum allah hepinizden razı olsun.....içim yanıyor çok acı çok şu anki durumuna dr..lar bekliyoruz teyzenin durumu krıtik her şeye hazır olun dedi...ani yüksek tansiyon yaşamış ve beyin kanaması devam ediyor((((((((((((((((.......
sağol canım sen nasılsın bu aralar yoğunum pek uğrayamıyorumgamzecim sen nasılsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?