Eylül 2012den taşındık!Mayıs-Haziran2013 dönemi tüp bebeğe başlayacak olanlarla devam

bn de okurum yasin

Aysegulu canım rabbim anneni başından eksik etmesin bir an önce şifa versin. Bu akşam okuyabilen kızlar birer yasin okuyalım aysgulunun annesi için.

dua yasin okuyan ve okuacaklardan allah binlerce kere razı olsun canım annem iyi değil dr...herşeye hazır olun dedi nolur allahım ona iki iyilikten birini versin............allahaısmarladık ben bi süre gelemem buralara....kediiii.....canım benim bende şoktayım seccadenin üstünden aldım annemi...yanıyor yüreğim çok acıyor içim çok zormuş be arkadaşım çok zor...allahım sendende razı olsun...

afffffffffffffff cok zor yaa aglatican beni kizz seccadenin üzerindenmi aldin. affffffffffffffff affffffffffffffff

inan ne diyicegimi bilmiyorumm ALLAH el ayaga düsürmesinn saglikla evine dönmesini nasip etsinn.

ayyyyy hayat cok tuhaf her an ne olucagimiz belli degill.

Arkadaşım canım benim ne diyim teselli vermeyi beceremem çok okuyunca içim cız etti İnan. Ama emin ol dilim döndüğünce dualarımda Yıldız teyzem. Rabbim Şafii ismiyle şifalar İhsan eylesin. Allah'a emanetsiniz

Miragem gülüm nerelerdesin sen. Babanla ilgili bi sıkıntın yok inşallah. Napar eder uğrardın buralara merak ediliyorsun haberin olsun.

kızlarrrr çok uğrayamıyorum hamile güzel annecikler herşey yolunda sanırım bebişlerede kendinizede iyi bakın. Beklemedeki arkadaşlar sizlerede selam olsun

Rabbim şafi ismiyle şifalar versiiiiinnn inşaaaaahh yarabbimmm annelerimizle babalarımıızla ailelerimizle yavrularımızı büyütmeyi nasib etsiinn

hkere

tesekkür ederim canim INSALAH bizlerde tez zamanda bebislerimize kavusuruzz.

ALLAHtan ümidimi kesmiyorum ama diyorumki belkide benim kaderimde cocuk yokk. o zaman icim burkuluyor aci veriyor bu düsünce.

yanlizda hayat hic gecmiyor. eeee senn ne yaptin alisverisini bitirebildinmi. aldiklarin icine sindimi yani aradiklarini bulabiliyormusun.

canım Rabbim yuvanızı bebişlerinizle doldursn ne diyebilirim başka dua etmek gelir elimden.
aldıklarım içime siniyor çok şükür ee bazısınıda sindirmeye çalışıyoruz herşey çok pahalı ya..eksikler çok,ama olack Allahın izniyle yavaş yavaş

Okudum şooookk oldum Ayşegülüm yaaa
Allah Şifa versin Anneciğine Rabbim size bağışlasın onu
Bende çok çok dua edeceğim
İçim sızladıııı

Aminnnn inşallah inşallah kavuşuruz bebişlerimize

Canım gözyaşları ile okudum çok geçmiş olsunnn
Rabbim tez zamanda şifalar nasip eder inşallahhhh benim komşumda beyin kanaması geçirdi ameliyattan çıkmaz dediler 12sene yaşadı onun üzerine dualarımızla Rabbim anneni bağışlayacaktır inşallahhhhhh........

slm havincım nasıl sevındım anlatamam ya bugun bırden bıre aklıma geldın, dedım havın in sonucu noldu acaba ınşallah olmustur pozitiftir dıye dıye gırdım sayfaya ve halayları görünce cokkkk sevındım Rabbım tamamına erdırsın arkadasım inşallah saglıklı bı sekılde kucaguna alırsın bebişlerını....

canım cook gecmıs olsun Rabbım acıl şifa versın inşallah bende dua edrım Rabbım anneni sıze bagışlasın....

ayşegül canım çok geçmiş olsun rabbim annene acil şifalar versin hep duamızdasın unutma rabbim şafi ismiyle kuşatsın anneni bende annen için bir yasin okudum rabbim kabul eyler inş

slm kızlar allahım bir yerden sevindiriyor bir yandan üzüyo ama hayat bu allahım yıldız teyzemize acil şifalar versin....

havinnnn ya ölücem yemin ederim ne kadar sevindim sana anlatamam ya bayram havası yaşattın bize cnmmmm bni ne kadar umutlandırdı senn mercimekler anlatamam inş allahım tamamına erdirsin allahım bizlerede nasip eylesin cnm bnm bebişinle sende bizlere dua et

kızlar nerelerdesiniz. topiğimizi boş bırakmayalım, bu aralar biraz can sıkıcı şeyler yaşandı, inşallah ayşegulu annen iyidir, mirage canım sen nerelerdesin inşallah kötü bişeyler yoktur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…