acaba ben de mi 9. günümde kan versembugün 6. gün bitti
bugün kan verdim bhcg 151 çıktı.bugün 9. günümdü.
korkma sadece dua et ve içini ferah tut allah yar ve yardımcın olsun kaçıncı gün embriosu ?
5. gün embriyosu. AA kalite ama doktorlar şeklinin oval olduğunu, normalde yuvarlak olması gerektiğini söylediler.
Yuvarlak olunca tutnma ihtimali daha çok artıyormuş. Bakalım hayırlısı öğleden sonra gidicem transfer için inşallah herşey yolunda gider.
5. gün embriyosu. AA kalite ama doktorlar şeklinin oval olduğunu, normalde yuvarlak olması gerektiğini söylediler.
Yuvarlak olunca tutnma ihtimali daha çok artıyormuş. Bakalım hayırlısı öğleden sonra gidicem transfer için inşallah herşey yolunda gider.
hayırlısı canm allahın dedigi olur benmde cumaya kadar transferim olacak doktorm öyle söyle rahim iyi embriologlar arıyacak onlar belirleyecekler çözdürürken ölme ihtimalide var bunuda bil dedi hayırlısı bakalım bende haber bekliyorm belki transferimiz aynı gün olur
bugün transferin 7. günü, giderek zaman yavaşlamaya başladı sanki :)
öyle oluyor evet bende bir an önce transfer edilsin istiyorm 2 gün test yaptırsana sen bak çıkıyormuş bende düşünüyorm 9. günü yaptırmayı 1 gün 1 sene sanki dimi
hayırlısı canm allahın dedigi olur benmde cumaya kadar transferim olacak doktorm öyle söyle rahim iyi embriologlar arıyacak onlar belirleyecekler çözdürürken ölme ihtimalide var bunuda bil dedi hayırlısı bakalım bende haber bekliyorm belki transferimiz aynı gün olur
Kizlar transferim yapildi cok sukur embriyom sag salim çözüldü. Simdilik olumsuz birsey yok cok sukur. Senin de transferin hayirlisiyla yapilir Inşallah.
Benim test gunum icin 9 gun sonrasını vermisler bu arada.
Kizlar transferim yapildi cok sukur embriyom sag salim çözüldü. Simdilik olumsuz birsey yok cok sukur. Senin de transferin hayirlisiyla yapilir Inşallah.
Benim test gunum icin 9 gun sonrasını vermisler bu arada.
hayırlı ugurlu olsun canm darısıda bana güzel haberlerini alırız inşallah bende beklemedeym işte sennki kaçıncı gün embriosu ne kadar süredir dondurmuştunuz kaçıncı denemen canm
hayırlı olsun canım
Amin darısı başına inşallah. 5. gün embriyosu yalkaşık 9 aydır dondurulmuş bekliyordu. benim 2.denemem.
Ya senin
benmde 2 ilki tuttu ama 21 haftalık kaybettm onları şimdi bu 5 aylık dondurulmuş hayırlısı hakkımıazda
benmde 2 ilki tuttu ama 21 haftalık kaybettm onları şimdi bu 5 aylık dondurulmuş hayırlısı hakkımıazda
kızlar benim de yarın dondurulmuş embriyo transferim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?