EYLÜL 2013 donmuş embriyolarla deneme yapacaklar haydi buraya

korkma sadece dua et ve içini ferah tut allah yar ve yardımcın olsun kaçıncı gün embriosu ?

5. gün embriyosu. AA kalite ama doktorlar şeklinin oval olduğunu, normalde yuvarlak olması gerektiğini söylediler.
Yuvarlak olunca tutnma ihtimali daha çok artıyormuş. Bakalım hayırlısı öğleden sonra gidicem transfer için inşallah herşey yolunda gider.

hadi hayırlı olsun inşallah hertşey yolunda gider

hayırlısı canm allahın dedigi olur benmde cumaya kadar transferim olacak doktorm öyle söyle rahim iyi embriologlar arıyacak onlar belirleyecekler çözdürürken ölme ihtimalide var bunuda bil dedi hayırlısı bakalım bende haber bekliyorm belki transferimiz aynı gün olur

bugün transferin 7. günü, giderek zaman yavaşlamaya başladı sanki :)

öyle oluyor evet bende bir an önce transfer edilsin istiyorm 2 gün test yaptırsana sen bak çıkıyormuş bende düşünüyorm 9. günü yaptırmayı 1 gün 1 sene sanki dimi

evet aynen ama testi yapmaya hiç cesaretim yok sanırım bekleyeceğim 12. günü. tabi fikrim değişmezse

Kizlar transferim yapildi cok sukur embriyom sag salim çözüldü. Simdilik olumsuz birsey yok cok sukur. Senin de transferin hayirlisiyla yapilir Inşallah.
Benim test gunum icin 9 gun sonrasını vermisler bu arada.

Kizlar transferim yapildi cok sukur embriyom sag salim çözüldü. Simdilik olumsuz birsey yok cok sukur. Senin de transferin hayirlisiyla yapilir Inşallah.
Benim test gunum icin 9 gun sonrasını vermisler bu arada.

hayırlı ugurlu olsun canm darısıda bana güzel haberlerini alırız inşallah bende beklemedeym işte sennki kaçıncı gün embriosu ne kadar süredir dondurmuştunuz kaçıncı denemen canm

hayırlı ugurlu olsun canm darısıda bana güzel haberlerini alırız inşallah bende beklemedeym işte sennki kaçıncı gün embriosu ne kadar süredir dondurmuştunuz kaçıncı denemen canm

Amin darısı başına inşallah. 5. gün embriyosu yalkaşık 9 aydır dondurulmuş bekliyordu. benim 2.denemem.
Ya senin

benmde 2 ilki tuttu ama 21 haftalık kaybettm onları şimdi bu 5 aylık dondurulmuş hayırlısı hakkımıazda

yaa çok üzüldüm kaderdaşız desene. Bende 21. haftamda kaybettim kuzularımı. Hala içim yanıyor bu yüzden yazmak istememiştim.
İkiz miydi yoksa benim üçüzdü kuzularım.

kızlar biraz önce 3 yıldır görmediğim bir arkadaşım aradı. rüyamda seni gördüm hamileydin çok gerçekti etkisinden kurtulamadım hamile misin dedi yok değilim diyince de ısrarla test yapmamı istedi

kendimi bir tuhaf hissettim valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…