Canim benim yaa. Iyi dileklerin icin sagolasin. Insallah mutlu sona ulasirim kismetse. Ama bu arada hayata devam. Belki hafta sonu bu konuyu unutup kafayi tatile cikaracagim. Ama simdi de crinone kullanmakta bayagi zorlaniyorum. Dunden beri bayagi yanma duygusu veriyor. Sabah aksam kullanmakdan vucud yoruldu galiba. 13 gundur kullaniyoruz tabi. Ama hic simdiye dek disari atmiyor sanki hepsi icerde birikdi. Sen kullandinmi bu Crinone jel denen seyi. Benim bildigim bu jel arada bir tortulari disari cikardi. BU igne gibi olmasada baska bir dertmis boyle. Nasil devam edicem ki buna boyle bayagida var yani. ne zormus.
ben direk iğne kullanıyorum her gün çift doz, dün 20. günümü bitirdim artık iğne yapılabilecek yerlerim şişti, sertleşti, morardı. Ama ne yapalım şu an yapacak başka bir şey yok katlanacağız :) inşallah yaptıklarımız boşa çıkmaz :)
Benim bugun 6.gun oldu. Sanki belirti olacagina olanlarda kayboldu? Dun mecburen Istanbul'dan ayrilip 3.5 saatlik ucak yolculuguna ciktim. Simdi de sanki vucudumda hic bir hamilelik belirtisi yok. Halbuki ne bileyim bir farklilik hissetmem gerekmezmiydi? Gene mi bosa attik diye korkuyorum.
aslında benim endişem sadece ilk gündü. ilk gün eve geldikten sonra acaba böyle oturursam düşer mi, yürüsem bişi olur mu gibi bir psikolojiye girdim. Sonra eşimle konuştuk birazcık ve bu şekilde endişe etmemin hiçbir anlamı olmadığına karar verdim. Ben elimden geleni yapmıştım sonuçta. Cuma günü transferim oldu. Cuma, cumartesi, pazar evde yattım. Bu arada ev kalabalıktı annem kayınvalidem hiç yalnız bırakmadılar. Sonrasında işe döndüm normal hayatıma devam ettim. Eve kendimi çok yormadan işlerimi yaptım. Bir de belki kızacaksınız ama mümkün olduğu kadar forumdan uzak durdum bu olayı çok düşünmemek için. 9. gün iş arkadaşım gaza getirdi test yaptım çok silik çıktı. Sonra 12. gün testimi yaptım :)
özellikle evde yatmadığım için bence zaman çabuk geçti ve kendimi hiçbir zaman bir gün mutlaka benim çocuğum olmalı diye düşünmedim. negatif çıkması durumunda hayatımın nasıl devam edeceğini düşündüm, hatta tatil için tur baktım. Yanlış anlaşılmasın tabiki bir çocuğum olmasını çok istiyorum ama biz bunun için uğraşırken hayatımız devam ediyor ve ben bu süreçte hiç bir şeyi kaçırmak istemiyorum. Eşimle bir çocuk sahip olmayı çok istiyoruz, bir çocuğumuz olursa dünyanın en mutlu çifti olacağız ama hayatımızın tek amacı bir çocuk yapmak değil. Allahım istiyorsa zaten bize bir evlat verecek. Bize düşen elimizden geleni yapıp tedavimizi olmak.
Bu arada test sonucu betahcg m düşük olduğu için çok korkuyorum, bu yüzden kendime iş yerinde minik minik projeler yarattım. Kafamı Pazar günü yapılacak teste kadar meşgul ediyorum.
Oda cok zor hatta. Igne bende enfeksiyon yapiyor penisilin falan kullanmistim okadara feci. Ama gene kullanabilinse sanki daha iyi sonuc veriyor diyor herkes. Bilemiyorum bu en son doktorda pek fark etmedigini soyledi. Onunda tum hastalari igne kullamindan sikayetciymis. Sonucda olacaksa hersekilde olur diyorum ne deyim. Senin nasil gidiyor.. Gebelik testinden sonra vucudunda bir degisiklik hissettinmi? Bir farklilik varmi hic simdi. Yoksa hala ayni devam mi?
dün kesemizi gördük çok şükür şimdi iki hafta sonra kalp atışı için gideceğiz bebeğimizin .içimdeki şüphe hala bitmedi ne kötü hala hamile gibi hissedemiyorum.doktorumuz üç aya kadar çok dikkat edicez dedi herşeyin hayırlısı artık.
kızlaaarr bnmde dün transferm oldu bebegmi aldım geldım cnm artık benle 30 u test gunum allah emeklrimizi boşa çıkarmasın tesetden kaç gün sonra keseyi görmeye gidiyoruz....
kızlaaarr bnmde dün transferm oldu bebegmi aldım geldım cnm artık benle 30 u test gunum allah emeklrimizi boşa çıkarmasın tesetden kaç gün sonra keseyi görmeye gidiyoruz....
ne güzel :) inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini
ben de 2. testimi yaptırsam da rahatlasam. değerim yükselir inşallah :)
dün kesemizi gördük çok şükür şimdi iki hafta sonra kalp atışı için gideceğiz bebeğimizin .içimdeki şüphe hala bitmedi ne kötü hala hamile gibi hissedemiyorum.doktorumuz üç aya kadar çok dikkat edicez dedi herşeyin hayırlısı artık.
ben iğne kullanımından çok şikayetçi değilim aslında sadece göbekten vurduğum clexane'ı çok sevmiyorum
şu an herhangi bir şey hissetmiyorum daha çok yeni olduğundan, gerçi ben henüz hamile moduna girmedim, kendimi hamile gibi de hissetmiyorum açıkçası. Sadece daha çabuk yorulmaya başladım ve uykum geliyor çok ama bu ilaçlardan da olabilir. Pazarr günü çıkacak sonuca kadar hamile olduğuma inanmayacağım sanırım.
Hayırlı olsun canım. İnşallah pozitif sonucu da görürsün. Kaç transfer yapıldı emriyo kalitesi neydi
tek transfer 5.gün embriosu cnm
Benim gibi hadi hayırlı bakalım. Benim test için 9 güz sonrasını verdiler senin 11 gun sonrasını vermişler. Neden acaba?
Benim yarın test günüm inşallah değerim artmıştır.
İnşallah değerlerin katlanarak artar canım. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz inşallah
Tebrik ederim canım darısı tüm isteyenlerin başına inşallah.. Bizi gibi hamileliklerde bahsettiğin şüphe doğuma kadar devam ediyor sanrım kaderimiz bu yapacak bişey yok. Zor bulduğumuz için korkuyoruz. Rabbim sizi korusun.
Bu arada tek kese mi gördünüz hiç detay vermemişsin. İkiz değil mi:)
Benim gibi hadi hayırlı bakalım. Benim test için 9 güz sonrasını verdiler senin 11 gun sonrasını vermişler. Neden acaba?
Benim yarın test günüm inşallah değerim artmıştır.
Bende dondurulmuşlarla tedaviye başladım. Bugun6.gun ekim 5i gibi de herşey normal giderse transfer olucak muhtemelen. ..benim 3 denemem hic çocuğum yok... Umarim bu sefer basarili olur. Allah hepimize bebeğimizi kucagimiza almayi nasip etsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?