EYLÜL 2013 donmuş embriyolarla deneme yapacaklar haydi buraya

ben direk iğne kullanıyorum her gün çift doz, dün 20. günümü bitirdim artık iğne yapılabilecek yerlerim şişti, sertleşti, morardı. Ama ne yapalım şu an yapacak başka bir şey yok katlanacağız :) inşallah yaptıklarımız boşa çıkmaz :)

Oda cok zor hatta. Igne bende enfeksiyon yapiyor penisilin falan kullanmistim okadara feci. Ama gene kullanabilinse sanki daha iyi sonuc veriyor diyor herkes. Bilemiyorum bu en son doktorda pek fark etmedigini soyledi. Onunda tum hastalari igne kullamindan sikayetciymis. Sonucda olacaksa hersekilde olur diyorum ne deyim. Senin nasil gidiyor.. Gebelik testinden sonra vucudunda bir degisiklik hissettinmi? Bir farklilik varmi hic simdi. Yoksa hala ayni devam mi?

benimde ilk günler vücüdüm şişmişti sonra bir iki gün içinde hiç bşey hissetmedim.testim pozitif hatta dün kesemizide gördük çok şükür.umutsuz olma sende herşey olabilir sakin ol.

ne güzelde yazmışsın inşallah herşey yolunda gider canım

dün kesemizi gördük çok şükür şimdi iki hafta sonra kalp atışı için gideceğiz bebeğimizin .içimdeki şüphe hala bitmedi ne kötü hala hamile gibi hissedemiyorum.doktorumuz üç aya kadar çok dikkat edicez dedi herşeyin hayırlısı artık.

kızlaaarr bnmde dün transferm oldu bebegmi aldım geldım cnm artık benle 30 u test gunum allah emeklrimizi boşa çıkarmasın tesetden kaç gün sonra keseyi görmeye gidiyoruz....

ben iğne kullanımından çok şikayetçi değilim aslında sadece göbekten vurduğum clexane'ı çok sevmiyorum
şu an herhangi bir şey hissetmiyorum daha çok yeni olduğundan, gerçi ben henüz hamile moduna girmedim, kendimi hamile gibi de hissetmiyorum açıkçası. Sadece daha çabuk yorulmaya başladım ve uykum geliyor çok ama bu ilaçlardan da olabilir. Pazarr günü çıkacak sonuca kadar hamile olduğuma inanmayacağım sanırım.

ne güzel :) inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini

ben de 2. testimi yaptırsam da rahatlasam. değerim yükselir inşallah :)

kızlaaarr bnmde dün transferm oldu bebegmi aldım geldım cnm artık benle 30 u test gunum allah emeklrimizi boşa çıkarmasın tesetden kaç gün sonra keseyi görmeye gidiyoruz....

hayırlı olsun canım bebişlerin.beni test günümden bir hafta sonra kese için çağırdılar canım.

ne güzel :) inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini

ben de 2. testimi yaptırsam da rahatlasam. değerim yükselir inşallah :)

inşallah canım yükselecek değerin içini rahat tut

Tebrik ederim canım darısı tüm isteyenlerin başına inşallah.. Bizi gibi hamileliklerde bahsettiğin şüphe doğuma kadar devam ediyor sanrım kaderimiz bu yapacak bişey yok. Zor bulduğumuz için korkuyoruz. Rabbim sizi korusun.

Bu arada tek kese mi gördünüz hiç detay vermemişsin. İkiz değil mi:)

Hayırlı olsun canım. İnşallah pozitif sonucu da görürsün. Kaç transfer yapıldı emriyo kalitesi neydi

İnşallah değerlerin katlanarak artar canım. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz inşallah

hayır canım bir tane kese göründü benim 9. gün bhcg 151 çıkmıştı.11.gün ise 501 çıkmıştı bende acaba ikizmi demiştim ama bir tane kese oluşmuş inşallah içindeki bebeğimizde görebilirim.

Benim gibi hadi hayırlı bakalım. Benim test için 9 güz sonrasını verdiler senin 11 gun sonrasını vermişler. Neden acaba?
Benim yarın test günüm inşallah değerim artmıştır.

inşallah güzel haberlerle gel canım

Bende dondurulmuşlarla tedaviye başladım. Bugun6.gun ekim 5i gibi de herşey normal giderse transfer olucak muhtemelen. ..benim 3 denemem hic çocuğum yok... Umarim bu sefer basarili olur. Allah hepimize bebeğimizi kucagimiza almayi nasip etsin inşallah.

Kizlar maalesef benim sonucum negatif cikti kismet degilmis napalim. 1 ay ara verip yeni bir tup bebek tedavisine baslicaz. Siz ne dersiniz 1 ay ara vermem daha iyi olur di mi

Tedavin hayirli olsun canim insallah hepimiz birgun anne oluruz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…