yaa çok üzüldüm kaderdaşız desene. Bende 21. haftamda kaybettim kuzularımı. Hala içim yanıyor bu yüzden yazmak istememiştim.
İkiz miydi yoksa benim üçüzdü kuzularım.
evet ikizdi malesef kaybettm bende iki oglumu sennkiler neydi sen neden kaybettn benm biri yerinden oynadı vajinaya indi ve çıkmadı 1 hafta dogm sancısı çektım resmen öldüm ama3 ay yine çekmeye razıydım yaşasalardı olmadı işte hala acım çok taze aklıma geldikçe hala aglıyorm şuan bile içim hala yanıyor tekrar tedaviye başladım ama işte piskolojik olarak bitigim bana rahmagzı yetmezligi dediler sebebine senn nedenmş araştrdnmı
Seni çok iyi anlıyorum. Benimde 2 erkek 1 kızdı kuzularım. 2tane transfer edilmiş 1 tanesi bölününce 3'e çıkmıştır. Çok şaşırmış çok sevinmiştik. Gelişimleri çok iyiydi. 19.haftada rahim kısalması nedeniyle acil serklaj oldum ama bir işe yaramadı. 2 hafta sonra tam rahim açılması ile bebeklerimi kaybettim. En acısı da onları ölmeleri için doğurmuş olmamdı. Ben dedim daha önce hiçç acı çekmemişim. Rabbim tekrarını yaşatmasın.
Evet aslında bu duruma rahim yetmezliği denilemez. Çoğul gebelik olduğu için rahim taşıyamadı. Ama ben artık tekil gebelikte olsa aynı korkuyu fazlasıyla yaşicam sanırım.
Benim zaten 3 yumurtam vardı 2 tanesi ilkinde transfer edildi. Geriye kalan 1 de dün transfer edildi. İnşallh oda sımsıkı tutunur ve bebilerimize kavuşur. Acılarımızı bi nebze olsun dindirebiliriz.
bende bu acıyı anca öyle atlatırım herhalde aynı şeyleri yaşamışız kader ortagım allah bunları inşallah kucagmıza almayı nasip eder bende teransferi bekliyorm bana dikiş atılmadı hiç ben histereskopi yaptırdım orda anlaşıldı bnm dogmdan sonra kaç ay oldu bu olay bşına geleli bnde transferı beklıyorm hakkımızda hayırlısı ama bu sefer tek transfer ederler herhalde ve doktor bana dedı yatacksın 9 ay baska çaren yok dedı bnde yatmaya razym yeterkı bebgmı kucagma alım baska çocugn varmı benm tesellımde yok yaaa
Yok canım ya benimde başka çocuğum yok inşallah bu sefer kollarımız dolar Allahın izniyle.
Ben düşük yapalı 4,5 ay oldu. Evet doktorum çok yumurtamda olsa 1 taneden fazla transfer etmezdi. Transfer esnasında hatta bölünmez inşallah dedi.
Senin ne kadar oldu canım transferinin ne zaman olacağı netleşmedi sanırım
benmde aynı inanmıyorum yaa mayısın 2sinde dogum yaptm ben tarnsfermde netleşmedi benm 4+4 donduruldu 5. gün embrioları dur bakalım korkuyorum ama tek mi olsa diye yinede gönlüm 2 diyor niye bilmiyormda ama doktor herhalde tek transfer eder banada öyle geliyor ama ikiz görünce yüregm yanıyor cumaya kadar transferm olacak işte telefon beklıyorm
benmde aynı inanmıyorum yaa mayısın 2sinde dogum yaptm ben tarnsfermde netleşmedi benm 4+4 donduruldu 5. gün embrioları dur bakalım korkuyorum ama tek mi olsa diye yinede gönlüm 2 diyor niye bilmiyormda ama doktor herhalde tek transfer eder banada öyle geliyor ama ikiz görünce yüregm yanıyor cumaya kadar transferm olacak işte telefon beklıyorm
Hakkaten bu kadar olur. Benim dogumumda 3 mayis. Dedigin gibi ikiz ucuz gorunce icim ciz ediyor ama su andan itibaren bizim icin en dogrusu tek transfer edilmesi. 2.kez ayni acıyı kaldiramayiz
Transfer icin rahim kalunligini mi bekliyorsun. Adetinin kacinci gunundesin
10.günündeym adtn canm evet onu bekletiyo herhalde perşembe gittim 10.5 dedi embriologlar arayacaklar seni dedi iişte ama herşeye hazırlıklı ol bebişler ölebilir çözdrürken transfern yapılmayada bilir dedi bnm doktorm herşyin en kötüsünü söyler çok korkutuyo maalesef konuşmaz konuşmaz konuştumu ortalıgı yıkar batırır tek söyledigi söz şükret dua ettir her neyse işte öyle yani bende hemşireler sordu onlar tahmini cuma dediler bekliyorm lucrin diye bir igne ve esterofem kullanıyorm pazar günüde jele başlıyorm sen ne kullandın canm
Canim benim adetin 16. Günü transferim yapıldı. Bende adetin ilk gununden beri estrofem coraspin ve folbiol kullanıyorum. Transferden 4 gun once crinonjel jel ve beraberinde 2 ilac daha kullandim isimlerini hatirlamiyorum. Cunku onlar sadece 4 gun kullanildi ama crinonjel sonucu ovreninceye kadar devam.
Sen icini ferah tut hic birsey olmaz Inşallah. Benim bitaneydi ama embriyolog cozme sonrasi o gunki tazeligini hala koruyor dedi
Hayirlisi inş
kızlar ikinci kan testimide verdim değer ikiye katlanmış şimdi keseler için randevu verecekler çok heyecanlıyım.değer biraz yüksek acaba ikizmi?
kızlar ikinci kan testimide verdim değer ikiye katlanmış şimdi keseler için randevu verecekler çok heyecanlıyım.değer biraz yüksek acaba ikizmi?
tebrik ederim canım, daha daha yükselir inşallah :)
bu arada kaçıcı günün bu transferden sonra
yarın 9. günüm sen böyle yazdıkça içimde inanılmaz bir istek oluyor erken test yapmak için:)
canım benim şu an 13. günüm.ama 9. gün kan verdim ben allaha şükür çıktı.doğrusu 12. gün biliyorum ama duramadım meraktan.
inşallah canm vitamin bende kullamıyorum bide bende pıhtılaşma var sendedemi var cor aspirin kullanıyorsun ben lucrin kullanıyorm sana onu vermemişler aynı jelede yarın baslıyacam teste kadar devam dediler bana birde ovitrelle çatlatma ignesi aldırdılar transfer günü yada bi gün sonra vurulacakmışm neden nealaka dedim embrionun tutunmasına yardımcı oluyormuş şaştım kaldım valla daha neler duyacaksak sen kaç yaşındasın kaç senelik evlisin bide ben sana arkadaslık istegi göderdm kabul edermisin görüşelim seni kaybetmeym özelden konuşuruz test tarihine kaç gün kaldı canm banada dua et bende sana dua ediyorm allah emeklerimizi yemesin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?