bugün transferimin 4. günü, doktorum evde durma işe dön dedi
biraz çekinsem de iyi gelecek sanırım dışarıda olmak
transfer sonrası dünyanın en tuhaf hissiymiş
canım sana özel mesaj göndereyim dedim ama henüz mesaj gönderme hakkım olmadığı için gönderemedim.
Transfer günün belli oldu mu
bu gün hemşireyi aradaım cuma kesin dedi bakalım ya o gün çözdürüyolarmış öyle çagrıyorlarmış korkuyorm bebişime bişe olacak diye çokta gergin ve sinirliyim bide gitti dişimin dolgusu düştü onu yaptırdım yüzüm şişti şaftım kaymış haldeym yani:26: bu arada sen ne durumdasın canm
Bende transfer besinci gun sonrasi ucaga binecegim bayagida uzun bir yolculuk. Bakalim doktorlar normal hayata don diyorlar ama ben genede bayagi bir dikkat etmeye Calisiyorum. Ceske tutunduklarini simdiden bilsem ama ne care 14 gun beklenecek
merhaba arkadaşlarbenimde transferimin 10. günü ve hiç test yapmadım yaptırmadım bu rüyanın bozulmasından korkuyorum belki pozitif belki negatif bilemiyorum ama umutluyum ve bu 12 günlük dönemi kendime zehir etmeden çarşamba günü güzel haberle noktalamak istiyorum inşallah rabbim bizim kucağımızıda doldursun meleklerimizle aminnn
Evet canım o gün çözdürüyorlar eğer canlılığını korursa transfer için çağırıyorlar. Ama zaten çözündükten sonra yayamama ihtimali çok düşük bir ihtimal oyüzden takılma bence ona.
Bende heyecanlı bir bekleyiş içerisindeyim. cmt günü test günüm ama ben en fazla Çarşambaya kadar dayanabilirim sonra test yaparım herhalde.
Dişin için de geçmiş olsun buarada
Dondurulmus bebisleri gecen hafta transfer ettik. Insallah kismetli olurlar. Artik beklemeye kaldi isimiz. En zor kisim bence burasi.
ben de bugün tranferi saymazsam 9. günü bitirdim :)
test günümden önce test yapmama kararı aldım, çarşamba kan vereceğim darısı başıma :)
merhaba arkadaşlarbebekleriniz hayırlı olsun tabi benimkide bende dün transfer oldum tek iyi kalite dondurulmuş bebeğimi aldım heycanla inşallah tutuncak anneciğine bebeğim .. 18 eylül test tarihim
Canım ne yaptın senin dün test günündü. sonuç umarım pozitiftir.
Bende dün 6.günümdü dayanamadım test yaptım negatif çıktı. Galiba bebim tutunamadı
canım 6. gün çok erken zaten çıkmaması normal
benim testim pozitif çıktı :) ama değerim çok düşük 35 çıktı. Pazar günü tekrarlayacağız o zaman belli olacak.
Çok sevindim senin adına umarım katlanarak artar değerlerin :)
Bana gelince zaten normal test gunum 9. gün yani cmt günü tutmuş olsaydı az da olsa çıkardı diye düşünüyorum Bakalım cmt tekrar yaptırcam.
HAyırlı olsun tedavin. En zor süreç transfer sonrası bekleme süresi. Yolculuğu sıkıntı yapma hiç bir zararı yok. Stres yapma yeter. Ben ilk transfer sonrası merdivenden düşmüştüm ona rağmen tutunmuştu. Kısmette varsa tutunacaktır.
Benim bugun 6.gun oldu. Sanki belirti olacagina olanlarda kayboldu? Dun mecburen Istanbul'dan ayrilip 3.5 saatlik ucak yolculuguna ciktim. Simdi de sanki vucudumda hic bir hamilelik belirtisi yok. Halbuki ne bileyim bir farklilik hissetmem gerekmezmiydi? Gene mi bosa attik diye korkuyorum.
Canım ben 6. günden sonra hiçbir hamilelik belirtisi yaşamadım ama testim pozitif çıktı şu an transferimin 13. günü sadece regl olacak gibi bir ağrı var kasıklarımda
Ayyy ne guzel yaa.. Ay hadi umut oldun bana simdi bugun. Cok ilginc ama degilmi ayni 6.gun sonra ne oluyorda boyle gelisiyor gebelik acaba? Ozaman sen daha yeni test sonucunu ogrendin demekki? nasil bekledin bu surede nasil kendini rahatlattin canim. Hergun icim icimi yesin istemiyorum bu kez.
Nekadar guzel yaklasimin var konuya arkadasim. En dogrusu boyle dusunmek galiba. Bende dun gece dusunuyordum bunu. Bu tedaviler sirasinda tum odak noktasi bu konu oluyor sanku butun dunya duruyor sanirsin. Bu yaklasim hem stresi artiyor hemde sadece bir cocukla yasami anlamli yoksa gerisi bos noktasina getiriyor. Senin akli basinda dusunen cok kisi varmi bilemiyorum. Ama en azindan bir kisi bile olmasi benim moralimi duzelltti. Evet elimizden gelen herseyi yapiyoruz. Maddi ve manevi hicbir konuda bukadar emek harcadimi hatirlamiyorum. Ama hayatimizda buna gore basladi ve bitti diye bakmak tehlikeli bir noktaya cekiyor insani. Sanirim bu gunden itibaren daha olgun bir sekilde bakmaya soz verdim kendimi. Senin ikinci testinde bol sans diliyorum. Eminin yukselmeye devam eder sonuclar
evet ya böyle düşün tabi ki, bu hayata bir kere geldik sonuçta. olmuyorsa daha zamanı gelmemiş demektir :) zaten sen kendine bir hayat kurmadan, kendini iyi hissetmeden çocuğuna nasıl ebeveynlik yapacaksın ki. en önemlisi sensin ve senin sağlığın. allah eşinle bir ömür boyu mutlu bir ömür geçirmeni nasip etsin. çocuk da mutluluğunuzun katmeri olsun inşallah :)
sıkıldıkça yaz ama sen yine buraya :) gelişmeleri bekliyorum senden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?