ÖNCELİKLE KUTLARIM ALLAH SAGLIKLI SIHHATLİ KUCAGINIZA ALMAYI NASİP ETSİN... BENİM SORUM SÖYLE ARKADAŞLAR CEVAPLARSANIZ SEVİNİRİM.... ADET TARHLERİM ŞÖYLE :
08,07,2013
10,08,2013 adet olmama 4 gün var ama bnde degişiklikler var .. benden 1 1bucuk hafta önce penbe kırmızıya yakın kanama geldi az bişey ama ondan sonra 4 gündürde baş dönmesi mide bulantısı tiksinme özellikle yağ kokuları geliyo burnuma ben ilk hamileliğimdede böle olmuştu ama hiç mutfaga giremedim ilk 5 ay . benm sormak istediğim acaba gebelik varmıdır . yoksa bn kuruntumu yapıyorum kendi kendime bide dün dayanamadım test yaptım oda bozuk çıktı şansıma...
şimdiden teşekkrler
canım bunun en iyi yolu adetinin gecikmesini bekle..(benim geciktiğinden bile haberim yoktu çünki düzensizdi) senin o bahsettiğin belirtiler bende heray vardı :) psikolojik olabilir.ama kendine diikat etmenin yanında ev testlerine güvenme hemen git kan tahlili yaptır. fiyatıda 20 küsür tl.bir günlük bile olsa çıkıor.doktorum dün dedi evdeki test değil kandahi değer önemlidir dedi. kaileye almıolar yani canım. umarım sende hamişsindir ^^ yaptır tahlili burayada olmulu veya olumsuz sonucu yaz cnm
kizlar ben tup bebek transferimin 8 ci gunundeyim fakat dunden kanamam oldu yani ilk once kahverengi sonra pembemsi lekeler olusdu simdi yine kahverengi adet gibi diyil hic sadece lekelenme dunden devam ediyo lekelenme artik ne yapacagimi bilmiyorum olmek isdiyorum bu benim ilk ve son sansimdi kizlar bu konuda bi fikriniz varmi?
canim cook sevindi saglikli bi bebeyin olur inshallah cabucuk bebeyine kavusursun kanamam dun oldu bu gun hafif lekelenme oldu artik yok hic bi sey doktorum cok ilgisiz biri aradim hic bi sey soylemiyo 9 u test gunum canim bi belirtin oldumu hiss ediyomuydun bebeyini bide ne gibi belirtin oldu
canim cook sevindi saglikli bi bebeyin olur inshallah cabucuk bebeyine kavusursun kanamam dun oldu bu gun hafif lekelenme oldu artik yok hic bi sey doktorum cok ilgisiz biri aradim hic bi sey soylemiyo 9 u test gunum canim bi belirtin oldumu hiss ediyomuydun bebeyini bide ne gibi belirtin oldu
Bende 2 gün önce öğrendim, cumartesi kan testi yaptırdım pozitif çıktı, bi kaç saat inanamadım, gebelik testi yanıltıcı olur diye, kan testide pozitif olunca artık ikna oldum, HCG değerim 1000,00 çıktı, sanırım daha çok yeni, Allah herkese nasip etsin, hamilelere sağlıklı çocuk hayırdlı doğum nasip etsin inşallah.
Şimdi ne sıklıkta kontrole gitmek gerekiyor, ben heyecandan doktora soramadım bile.
10 gun sonra ultrason randevusu al keseyi görmek için.. Ben yarın gidiyorum ins :)
hayırlısı olsun tatlım bende dün öğrendim hamile olduğumu inanılmaz heyecanlıyım rabbim isteyen herkeze versin hayırlısıyla kucağımıza almamızı nasip etsin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?