eylül 2013'de hamile olduğunu öğrenenler?

SuJu

Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2013
49
5
16
İstanbul
merhaba arkadaşlar :)
son 3 ayın sat tarihleri söyle idi:
01.08.2013
04.07.2013
06.06.2013

ağustos 28 de regl olmam gerekirken olmadım.ama önemsemedim çünki adet düzensizliğime yordum.dün akşam görümcelerim geldi hadi test yapalım dedi ben yok çıkmaz dedim yapmayalım boşuna gidicek test dedim ama yaptık anında çift çizgi çıktı :) hiç beklemiyordum... bir çığlık bir feryat figan... :) tahmin edersiniz.
bende iltihap vardı 3 ay tedavi gördüm sonra sinirlenip ilacı-fitili bıraktım çünki bebek yapamıoduk :)
görülen rüyalar-açılan fallarda bebek haberciliği çıktı
(2 YILLIK EVLİYİM -1 YIL KORUNDUK(hap asla kullanmadım tavsiyede etmem) ondan sonraki süreçtede bebek için uğraştık)
belirtilerime gelince
1. göğüslerde ağrı(adet dönemine yaklaşıldığındaki gibi)
2. kasık ağrısı(özellikle sol)
3. sol göğüs kaşıntısı
4. birde aşırı derecede sol kasık sancısı ve orta kasık kısmında iiçinizden bişi düşer-akar gibi bir ağrı oluo ya kanamanın yoğun olduğu günlerde nesef kesilecek kadar sancı vurup gidio ya öle bir ağrı oldu.

KAYIN VALİDEM ÜSTÜNE GÖRMÜŞSÜN SEN DEDİ HEMEN ÇIKTIĞINA GÖRE DEDİ...
..........................
bendeki bu belirtiler hemen hemen her ay psikolijik olarak vardı ama dediğim gibi umursamadım buda öbürleri gibidir yine hayal kırıklığı olucak dedim.

iki hafta önce kayınvalidemlere menemen yapmak için kasalar dolusu domates soyduk o domatesleri canım o kadar çok çektiki hepsini yiesim geldi. yedimde habire :) birde geçen hafta menemenden kalma salça yaptı kayınvalidem o salçayı parmaklayıp hepsini yiesim geldi.ala ala dedim domates benim canım çekmez ki aklıma vurdu salçayı yemek(kocaman bir çukurlu naylon kap) hatta 2 kere parmakladığımı bilirim...

BİR KAÇ GÜN ÖNCEDE EVİ KALDIRDIM KOLTUK-HALI KALDIRDIM-BAZA ÇEKTİM-YÜRÜYÜŞ YAPTIM EGZERSİZ YAPTIM MEKİK ÇEKTİM
ama çok şükür bir aksilik olmadı...(bilseydim yapmazdım)

benim kısacası hikayem bu...
rabbim isteyen herkese nasip etsin inş.
bugün maaşımı alır almaz kan tahlili yaptırıcam. sonrada yarın veya öbürgün doktoruma gidicem :)

Son düzenleme:
kan tahlilimi yaptırdım arkadaşlar.
değer:1743 yani 2-3 haftalık hamileymişim :)

hayırlısı olsun....

hayırlısı olsun tatlım bende dün öğrendim hamile olduğumu inanılmaz heyecanlıyım rabbim isteyen herkeze versin hayırlısıyla kucağımıza almamızı nasip etsin....

kizlar ben tup bebek transferimin 8 ci gunundeyim fakat dunden kanamam oldu yani ilk once kahverengi sonra pembemsi lekeler olusdu simdi yine kahverengi adet gibi diyil hic sadece lekelenme dunden devam ediyo lekelenme artik ne yapacagimi bilmiyorum olmek isdiyorum bu benim ilk ve son sansimdi kizlar bu konuda bi fikriniz varmi?

ÖNCELİKLE KUTLARIM ALLAH SAGLIKLI SIHHATLİ KUCAGINIZA ALMAYI NASİP ETSİN... BENİM SORUM SÖYLE ARKADAŞLAR CEVAPLARSANIZ SEVİNİRİM.... ADET TARHLERİM ŞÖYLE :
08,07,2013
10,08,2013 adet olmama 4 gün var ama bnde degişiklikler var .. benden 1 1bucuk hafta önce penbe kırmızıya yakın kanama geldi az bişey ama ondan sonra 4 gündürde baş dönmesi mide bulantısı tiksinme özellikle yağ kokuları geliyo burnuma ben ilk hamileliğimdede böle olmuştu ama hiç mutfaga giremedim ilk 5 ay . benm sormak istediğim acaba gebelik varmıdır . yoksa bn kuruntumu yapıyorum kendi kendime bide dün dayanamadım test yaptım oda bozuk çıktı şansıma ...
şimdiden teşekkrler

Son düzenleme:

canım bunun en iyi yolu adetinin gecikmesini bekle..(benim geciktiğinden bile haberim yoktu çünki düzensizdi) senin o bahsettiğin belirtiler bende heray vardı :) psikolojik olabilir.ama kendine diikat etmenin yanında ev testlerine güvenme hemen git kan tahlili yaptır. fiyatıda 20 küsür tl.bir günlük bile olsa çıkıor.doktorum dün dedi evdeki test değil kandahi değer önemlidir dedi. kaileye almıolar yani canım. umarım sende hamişsindir ^^ yaptır tahlili burayada olmulu veya olumsuz sonucu yaz cnm

benim böyle şeyler olmuyo du hiç adet dönemölerimde ama hayırlısı olsun diye bi beklentim yok olursada yapcak bişy yok allah verdi sonuçta derim sevinirim zaten bitane kızım var 16 aylık küçük daha en kısa sürede yazıcam sonucu olumlu yada olumsuz....:26:

Bana doktorum eger tahlile kadar kanaman olursa dikkate alma ilaçlara devam et demişti bende olmadı ama bence dikkate alma kendini yormamaya çalış.ve doktoruna danış.

Bende 2 Eylül'de ögrendim hamileyim allah herkese yaşatsın

canim cook sevindi saglikli bi bebeyin olur inshallah cabucuk bebeyine kavusursun kanamam dun oldu bu gun hafif lekelenme oldu artik yok hic bi sey doktorum cok ilgisiz biri aradim hic bi sey soylemiyo 9 u test gunum canim bi belirtin oldumu hiss ediyomuydun bebeyini bide ne gibi belirtin oldu

bu topiğin açılmasına çok sevindim çiçeği burnunda bi hamişim bu akşam öğrendim ikinci çizgim silik ama günüme 4 gün var daha hormon değerlerinin düşük olmasına bağlıyorum ben inş öyledir günümde tekrarlamayı düşünüyorum testi yada pazartesiye kan yaptırırım belki bu kadar çabuk çıkmasına çok şaşırdım yumurtlama zamanımdan beri(2 haftadır) devamlı kasık ağrısı çekiyom hiç geçmedi bütün hamişler sağlıklı gebelik geçirsin inş bide Allah'ım isteyen bekleyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inş.

hamileymişim...................önce panik..sonra heyecan....sonra kesemizi gördük...anlatılamaz bir duygu......ağlamak geliyor insnaın içinden sanırım...şu anda 4 haftalık umudum:))))))))))

Amin:) allah sana da hayırlı haberler almayı nasip etsin.oyle doktor mu olur ne bicim şeymiş insan bilgi verir ..

Benim transferden sonra Sol kasığımda cizirti gibi ince bi ağrı oldu kısa kısa ama adet ağrısiyla ayırmadım bile sonucu ogrendikten sonra agri artti ve dun artik azaldi.birde göğüslerim hassaslasti ama ilaç kullandığımız için ondan da olabilir tabi

Merhaba ben de yeni öğrendim test ile 3 gün geçti... Henüz doktora gitmedim şu an 4+2 gözüküyor haftaiçi doktora gidince umarım keseyi görebiliriz.Kalp atışını duyana kadar nasıl sabredeceğim bilmiyorum.
Umarım herkes için sağlıklı bir dönem olur...

dün biz doktordan geldik perşembe idrar testi yapmıştım regl günümde ikinci çizgi silik çıkmıştı hatırlarsanız bugünde beta hcg değerim 141.67 çıktı :) doktor 2 haftalık hamilesin dedi diğer testler de yapıldı ilk bebeğim düşük olduğu için bu sefer 4 tüp kan aldılar ayrıca idrar tahlilide yaptılar hepsi normal çıktı doktor düşük riski görünmüyo pıhtılaşmada yok dedi herşey yolunda şimdilik ama kendine dikkat et dedi folik asit verdi içinde kalsiyum ve d vitamini olan plus bebeğin için daha yararlı olur dedi bi hafta on gün sonra gel bi daha bakalım hem kanı tekrarlayalım hemde kese oluşmuş mu bi bakalım dedi.. çook mutlu oldumm kızlar allah isteyen herkese versinn.. Bu arada kasık ağrılarım devam ediyo doktor normal bişiy yok endişe etme dedi :)) yüzümde sivilceler falan var sanki regl olcakmışım gibi ama sizler belirtilere takılmayın kızlar yanıltabiliyoo rabbim isteyen herkese versinn inşallahh benimde sorunsuz bi şekilde devam eder hamileliğim ilki düşük olduğu için korkuyorum yani..

İnanamıyorum hala rüya gibi hiç beklemiyodum yani istiyodumda bu ay olmaz diye düşünüyodum çünkü korunmayı daha yeni bırakmıştım ve mucize gerçekleşti pazartesi adet olmam gerekiyodu olmadım belkide dedim gecikicek bu ay ama heycanda vardı içimde ve artık beklemeye başlamıştım ne zaman olacam diye cuma günü leke gördüm tamam adet oldum dedim. Ama daha sonra hiç bişey gelmedi bende dahanamadım ve önce eczaneden test alıp yaptım iki çizgi çıktı gene inanamadım hastaneye gidip gebelik testi yaptırdım beklerken saat geçmek bilmedi 1 saat 25 dakka sonra 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim çok çok çok güzel bi duygu heycan verici şimdi kalp atışlarını duymak için sabırsızlanıyorum.....
Allah isteyen herkese nasip etsin en kısa zamanda...

Bende 2 gün önce öğrendim, cumartesi kan testi yaptırdım pozitif çıktı, bi kaç saat inanamadım, gebelik testi yanıltıcı olur diye, kan testide pozitif olunca artık ikna oldum, HCG değerim 1000,00 çıktı, sanırım daha çok yeni, Allah herkese nasip etsin, hamilelere sağlıklı çocuk hayırdlı doğum nasip etsin inşallah.

Şimdi ne sıklıkta kontrole gitmek gerekiyor, ben heyecandan doktora soramadım bile.

Test sonucların belli oldu mu canım?

10 gun sonra ultrason randevusu al keseyi görmek için.. Ben yarın gidiyorum ins :)

hayırlısı olsun tatlım bende dün öğrendim hamile olduğumu inanılmaz heyecanlıyım rabbim isteyen herkeze versin hayırlısıyla kucağımıza almamızı nasip etsin....

hayırlı ugurlu olsun canım allah sag salım kucagına almayı nasıp etsın bende evde test yaptım 4 tane :) 2 tanesınde cızgıler cok bellı dıger ıkısınde sılık cıkmıs. bu sabah kan tahlılı yaptırdım sonucunu yarın alıcam heyecandan bayılcam artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…