canım bende evde tam 4 tane test yaptım ıkısı cok net cıktı ıkısı cok sılık cıktı dun kan verdım bugun sonucumu aldım anlayabılıyorum senı bugun sana zaman gecmezhayırlı ugurlu olsun canım allah sag salım kucagına almayı nasıp etsın bende evde test yaptım 4 tane :) 2 tanesınde cızgıler cok bellı dıger ıkısınde sılık cıkmıs. bu sabah kan tahlılı yaptırdım sonucunu yarın alıcam heyecandan bayılcam artık :)
Sonucun ne çıktı?canım bende evde tam 4 tane test yaptım ıkısı cok net cıktı ıkısı cok sılık cıktı dun kan verdım bugun sonucumu aldım anlayabılıyorum senı bugun sana zaman gecmez
Sonucun ne çıktı?
hamıleyım canım ben dun ogrendım :)) bugunde hcg ıcın gıttım 601 cıktı gayet ıyıymıs 5 haftalık :)
Hayırlı olsun canım allah kucağımıza almayı nasip etsinhamıleyım canım ben dun ogrendım :)) bugunde hcg ıcın gıttım 601 cıktı gayet ıyıymıs 5 haftalık :)
Hayırlı olsun sen 5. Haftayı bitirdin belki de benimde adetin geçtiği ilk gun 657 çıkmıştı bu 4. hafta ilk gun icin yüksek bir rakam sonuc ikiz gebelikArkadaşlar ben de hamile olduğumu bugün öğrendim;Benim de 5 haftalıkmış ama değerlerim beta hcg 8400 civarı çıktı.
Hayırlı olsun canım allah kucağımıza almayı nasip etsin
Hayırlı olsun sen 5. Haftayı bitirdin belki de benimde adetin geçtiği ilk gun 657 çıkmıştı bu 4. hafta ilk gun icin yüksek bir rakam sonuc ikiz gebelik
Hayırlı olsun canım allah kucağımıza almayı nasip etsin
Hayırlı olsun sen 5. Haftayı bitirdin belki de benimde adetin geçtiği ilk gun 657 çıkmıştı bu 4. hafta ilk gun icin yüksek bir rakam sonuc ikiz gebelik
ben de dün öğrendim adetim 1 gün geçmişti, 36 çıktı, o yüzden çok endişeleniyorum. yarın gene kan vericem, inşallah yükselir.
bana dua edin
ben de dün öğrendim adetim 1 gün geçmişti, 36 çıktı, o yüzden çok endişeleniyorum. yarın gene kan vericem, inşallah yükselir.
bana dua edin
inşallah yükselir canım içini ferah tut hayırlısı
canım bak benımkı bı gunde 236dan 600 cıktı telas yapma
canım adetın 1 gun gecıktıgı ıcın oyle oluyor ucuncu dorduncu gunude verde bakalım nasıl yukseliyor :)) rahat ol bende cok korkmustum uyuyamamıstım gece ama merak etme yarın 300 altında cıkmaz
canım hayırlı olsun senin de ikiz çok güzel bi duygu olsa gerek iki kat mutluluk,benim de istediğim şeylerden biridir ama genlerde böyle bişey yok senin ailen de var mıydı çoğul gebelik yaşayan?
Aslında ailede var ama benimki tüp bebek :) şansım baya yüksekti yani:)
Valla bu isin garantisi yok canım allah verince her türlü olur 2 senede buna inandım hersey bahane bebeği allah veriyor zaten bakınca en buyuk mucize degil mı :) buradan takip ederiz ve ins doğumumuzu da buraya yazarız :)evet ya sen her şekilde garantilemişsin:)Allah sağlıkla ikisini de kucağına almak nasip etsin burdan birbirimizi takip ederiz artık.
Canım cok gecmis olsun zor bir olay benim ilk tüp denemem ama donduruldu iki ay sonra verildi cok yumurtam oldugu icin tedbiren dinlendirildim ben dondurulmusla hamile kaldım benimkiler de 5. Gun embriyoları bu is belli olmuyor 2. Gun yaşayıp 5. Gun ölebiluyor tüp bebek falan sadece sebep bebeği veren allah canım ona dua et ins bebeğine kavuşursun Allah bir daha yaşatmasınkizlar iyi sonuclar alanlar icin inanin cok sevindim saglicakla kisa zamanda bebeklerinize kavusursunuz inshallah inanin hepiniz icin cok dua etdim bebek arzusunda olan her kese allah anne olmayi nasip etsin bende dusukle sonuclandi malesef 12 gun kan degerim 16 ,14 gun kan degerim 23 ve doktorum ilaclari burak adet olucaksin dedi burakdikdan sonra asiri kanamam oldu agridan olucek gibi oldum minosetle idare ediyorum b=ve dusuk yapdim malesef cok uzuldum cok aladim ama artik kendime geldim hayirlisi ne ise o oldu kizlar dusuk yapipda dondurulmuslarla 2 ci defada hamile kalan oldumu bide bu dusuk nedeni ne ola bilir acaba ?hangi testleri vermem gerekiyo ? bu konuda lutfen bilgilerinizi paylasin yine uzulmek isdemiyorum bu arada embiryolarim 5 gun embiryosuydu kalite aa allah isdemeyince olmuyo demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?